Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Ημερίδα για τον Καποδίστρια2 στη Λιβαδειά

Αύριο το απόγευμα στις 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας διοργανώνουν εκδήλωση για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση η νομαρχία Βοιωτίας και η ΤΕΔΚ του νομού. Στην ημερίδα θα παραβρίσκονται για να μιλήσουν ή να παρέμβουν "ονόματα"του χώρου της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως ο δήμαρχος Λαμιέων κ. Γιώργος Κοτρωνιάς, μέλος του Δ. Σ. της ΚΕΔΚΕ και ο δήμαρχος Κοζάνης, επίσης μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ και δεξί χέρι του κ. Ευ. Βενιζέλου, κ. Πάρις Κουκουλόπουλος. Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του δημάρχου Αυλώνος κ. Δημητρίου Κατσούλη, ενός των συντακτών της μελέτης του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης(δείτε To ITA προτείνει 4 ή 5 δήμους για τη Βοιωτία στον Καποδίστρια2), που τόσο επικρίθηκε στη Βοιωτία.

Φυσικά, για τη viotia όλα αυτά είνα ασκήσεις επί χάρτου καθώς όπως γράψαμε χθες φαίνεται ότι η Διοικητική Μεταρρύθμιση (δείτε εδώ Στις ελληνικές καλένδες η διοικητική μεταρρύθμιση) πολύ δύσκολα θα προχωρήσει για το 2010. Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι υπέρ. Γιατί να πληρώνουν οι πολίτες τόσους πολλούς για να κάνουν τόσα λίγα;

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ημερίδα γίνεται άσκοπα σε μια εποχή που δεν υπάρχει χρήμα και η κυβέρνηση έχει φάει τόσες κατραπακιές, που άλλη μία ακόμα ίσως αποτελέσει την χαριστική βολή.
Απλά γίνεται για να ¨φανούν¨ ορισμένα πολιτικά στελέχη διαφόρων παρατάξεων καταθέτοντας τις απόψεις και προτάσεις τους χάριν εντυπωσιασμού, διότι γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι δεν έχουν νόημα όσα θα πουν στην παρούσα εποχή.
Αν δεν γνωρίζουν αυτό που ¨βλέπει¨ όλη η Ελλάδα δεν κάνουν για πολιτικοί και μας δουλεύουν.

βοιωτός είπε...

Υπνοβάτη,
ολόκληρη η Βοιωτία έχει μικρότερο πληθυσμό από μια γειτονιά της Αθήνας.

Ανώνυμε,
υπάρχουν πολλά κονδύλια που σπατάλώνται άσκοπα σε εκδηλώσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης. Οχι μόνο στη Βοιωτία...

Ανώνυμος είπε...

Και λοιπόν; Κάθε... γειτονιά και Δήμος, Κ.Ε.Π., Τ.Ε.Ι., Βοιωτέ; κατά το "κάθε καμπάνα και παπάς";

βοιωτός είπε...

Οχι υπνοβάτη ατο ίδιο λεμε. Ενας αντιδήμαρχος Αθηναίων αρκεί για να διοικηθεί η Βοιωτία ολόκληρη κι εμείς έχουμε καμιά 50-80αριά έμμισθες θέσεις. Χώρια οι άλλες...