Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Προς τον κύριο Δήμαρχο

Περνάμε στο δεύτερο "Βέβελος-χτύπημα" (δείτε εδώ το πρώτο Παρέμβαση στο πάρκο της Ερκυνας Υπάρχει και τρίτο, μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.) . Επιστολή προς τον δήμαρχο Λεβαδέων κ. Δημήτριο Τσιφή για την κατάσταση στο ιστορικό κέντρο της Λιβαδειάς και όχι μόνο. Να σημειώσω ότι σε όλα τα σημειώματα του κ. Βέβελου διατηρείται η σύνταξη και η ορθογραφία του συντάκτη.

Προς τον κύριο Δήμαρχο
Καλό το έργο της οδού Στρατηγού Ιωάννου κάτι έγινε (σε χωριά που είναι τώρα με τον Καποδίστρια 1 Δήμοι έχουν χρησιμοποιήσει καλύτερα υλικά)
Θα ρωτήσω όμως τον κύριο Δήμαρχο
1ον που παρκάρουν οι κάτοικοι της οδού Στρατηγού Ιωάννου (έχει η Λιβαδειά παρκινγκ , έστω και με πληρωμή, της Κρύας είναι υπέρ πλήρης).
2ον όταν ξεφορτώνει ένα κατάστημα ή όταν γίνετε η αποκομιδή των σκουπιδιών ή όταν κάποιος βάζει πετρέλαιο ο δρόμος κλείνει ; τα αυτοκίνητα πίσω περιμένουν; (γιατί το πρωί στις 06.30 στις 21 Νοεμβρίου 2008 το έζησα εκεί στην οδό Λάπα με Στρατηγού Ιωάννου, ας είναι καλά ο οδηγός κάναμε μανούβρες στην Λαπά για να φύγω)
3ον έγινε η σχετική υποδομή να μην ξανασιαστεί (εκτός από κάποιου βλάβη) να ξανασκαφτεί ο δρόμος από ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΥΔΡΕΥΣΗ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ-ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ).
4ον Τι έχετε να απαντήσετε κύριε Δήμαρχε στους κατοίκους της πόλης μας που σας κατηγορούν που θα κάνουν δεύτερη χρονιά Χριστούγεννα χωρίς στολισμένη Κεντρική Πλατεία, που στερείτε στους μικρούς μας συμπολίτες μας να παίξουν δίπλα σε ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ή μια Φάτνη.
5ον πάνω απ΄ όλα τα έργα θα πείτε αλλά σας άρεσε που στερήσατε από τους κατοίκους της πόλης από την Λιτάνευση της Εικόνος της Πολιούχου Παναγίας μας.
Έργα κύριοι όχι λόγια, έστω λίγα αλλά ΕΡΓΑ όχι προχειρότητες αυτά θέλει ο λαός τα λόγια και τις προχειρότητες τα βαρέθηκε.
Ευχαριστώ πολύ
Νικόλαος Ιωάννου Βέβελος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με το 4ο ερώτημα μπορώ να απαντήσω ότι οι δημοτικές εκλογές αργούν ακόμη, οπότε μάλλον θα πάμε και σε τρίτη χρονιά χωρίς κεντρική πλατεία.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ένα ανέκδοτο σχετικά με τα παιδιά και τους πολιτικούς,αλλά επιφυλάσσομαι.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε δε θα απαντήσεις πάλι; Γιατί αφήνετε το ΠΑΣΟΚ να ξεφτιλίζετε;

Ανώνυμος είπε...

Έχουν Χρώμα τα προβλήματα κύριε Ο/Η Ανώνυμος είπε..11/26/2008 3:04 μμ.
Δεν κατάλαβα όμως γιατί το ΠΑΣΟΚ ξεφτιλίζετε, το ΠΑΣΟΚ είναι Δήμαρχος της Λιβαδειάς.