Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Ματαξαναέκλεισε η εθνική

Αποκλεισμένη είναι από το μεσημέρι η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα στο 140 χλμ, στον κόμβο της Αταλάντης και στο 210 χλμ, στον κόμβο της Λαμίας, λόγω των κινητοποιήσεων των καπνοπαραγωγών.
Οι αγρότες έκλεισαν την κυκλοφορία στις 14:15 περιμένοντας τα αποτελέσματα της σύσκεψης, που εξελίσσεται στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, από τα αποτελέσματα της οποίας θα κριθούν οι επόμενες κινήσεις των αγροτών.
Η Τροχαία διοχετεύει την κυκλοφορία είτε από την παλαιά Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, είτε από άλλους παράδρομους.


UPDATE
Αποχωρούν από τις εθνικές οδούς οι καπνοπαραγωγοί
Μετά από τέσσερις ημέρες οι καπνοπαραγωγοί αποφάσισαν την αναστολή των κινητοποιήσεων τους και έτσι αποχωρούν από τα μπλόκα στην εθνική Αθηνών - Λαμίας και Αντίρριου - Ιωαννίνων. Μετά τη συνάντηση τους με τον Αλέξανδρο Κοντό, οι καπνοπαραγωγοί ανακοίνωσαν ότι δέχονται τη δέσμευση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ότι το 30% των επιδοτήσεων τους που περικόπτεται, θα κατευθυνθεί πάλι σε αυτούς μέσω των προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης.Τόνισαν ωστόσο ότι δίνουν διορία ένα μόνο ένα μήνα για την υλοποίηση των συμφωνηθέντων.
http://www.zougla.gr/

UPDATE2
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες κλειστή από τους καπνοπαραγωγούς παραμένει η εθνική Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στον κόμβο της Αταλάντης. Οι εποχούμενοι εκτρέπονται από την Τροχαία μέσω Κάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: