Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Ο άνεμος στη Λιβαδειά

Απίστευτης έντασης είναι ο αέρας που πνέει από το πρωί στη Λιβαδειά, την κατά τα άλλα ηλιόλουστη, ζεστή και με πολλές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Φυσιολογικά, υπάρχουν ζημίες σε ολόκληρη την πόλη, κυρίως κάδοι απορριμάτων που έχουν αναποδογυρίσει ή έχουν απομακρυνθεί από τη θέση τους με αποτελέσμα να καθίσταται επικίνδυνη η διέλευση πεζών και αυτοκινήτων από τους δρόμους της πόλης όπως την οδό Θεσσαλονίκης.

Αναγνώστες μας πληροφορούν επίσης ότι δένδρα έχουν καταπέσει λόγω του ισχυρού ανέμου στο άλσος πάνω από το 1ο δημοτικό σχολείο. Ενα από αυτά έχει κλείσει την οδό Βύρωνος, στο ύψος του Ζαππείου δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.
Η δημοτική αρχή ακούει ή δεν λειτουργεί τα Σάββατα;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για το δέντρο στο 1ο Δημοτικό. Το τακτοποίησε η Πυροσβεστική

Ανώνυμος είπε...

oi μαλακες της δεη τρωνε κοντοσουβλι ολη την μερα και δεν εχουμε ρευμα ουτε για να δουμε να χεσουμε

Ανώνυμος είπε...

Εκεί και κάπου αλλού δεν χιάζεται το ρεύμα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΙΦΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ? ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΚΑΔΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΣΠΟΥΠΙΔΙΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ [ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ] ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι ότι, από αύριο, η πόλη θα επανέλθει στην παλαιά της μορφή και στην πρότερη ρουτίνα της. Οι υλικές ζημίες, διορθώνονται, και, ευτυχώς, άλλες - ανεπανόρθωτες - δεν υπήρξαν.
Ωστόσο, ας το δούμε και αλλιώς: πόσες φορές θα έχουμε την ευκαιρία να απαθανατίσουμε στη μνήμη ή και στην κάμερά μας μια τέτοια πρωτόγνωρη εικόνα της πόλης, μετά την ανεμοθύελλα; Μια βόλτα με έπεισε, γι' αυτό το τελευταίο.

Ανώνυμος είπε...

Η ανεπανόρθωτη ζημιά πούχουμε πάθει , είναι ότι ο,τιδήποτε εκτός προγράμματος μας τρομάζει.