Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Αγχος έχουν οι νέες Ελληνίδες για το σεξ

Aγχος για τη σεξουαλική τους απόδοση δεν έχουν μόνο οι άντρες αλλά και οι γυναίκες όπως προκύπτει από μελέτη του Κέντρου Σεξουαλικής Αναπαραγωγικής Υγείας (ΚΕΣΑΥ). Προηγούμενα δεδομένα που αφορούσαν στα τηλεφωνήματα ανδρών που έλαβε η γραμμή βοήθειας (2310 99 90 99) του ΚΕΣΑΥ από όλη την χώρα, για το διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2004 έως τον Απρίλιο του 2007, έδειξαν πως η πλειοψηφία των ανδρών ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν άγχος για τις σεξουαλικές επιδόσεις τους (82,1%). Δείτε εδώ τη συνέχεια.
Αγχος έχουν οι νέες Ελληνίδες για το σεξ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ, θα έγραφα πολλά εδώ( θάψιμο αντρών ,εννοείται!) αλλά με συγκλόνισε το γράμμα του φυλακισμένου και δεν έχω τη διάθεση πια.καλύτερα θα μου πεις για σας.Γιατί ήταν να μην ανοίξω το στόμα μου και σας κάνω ρόμπες εσάς τους άντρες. Εντελώς όμως!!!α, και δεν έχουμε κανένα άγχος οι νέες ελληνίδες .αν έχουμε ένα είανι οι μαμάκηδες, κομπλεξικοί που είναι γεμάτοι προβλήματα ταυτότητας και ύπαρξης!Τα λέμε

βοιωτός είπε...

Φοιτήτρια,
δεν έχω γνώμη επί του θέματος καθώς ένας gentelman δεν ομιλεί ποτέ δημοσίως για κυρίες.
Κοινωνιολογικώς να αναφέρω ότι όταν το σεξ εισέρχεται στο χρηματιστήριο είναι λογικό να δημιουργεί άγχος με ανόδους και καθόδους, άρα δεν με ξενίζει η είδηση.

Ανώνυμος είπε...

δεν γνώρισα ποτέ κανέναν πραγματικό άνθρωπο νάχει άγχος με το σεξ.

Ανώνυμος είπε...

Και βαριέμαι τόσο πολύ αυτές τις αλεπάλληλες στατιστικές και μετρήσεις χωρίς προσδιορισμό αφετηριας και στάσης ζωής. Τα αποτελέσματα έπονται των προυποθέσεων. κι αυτές δεν είναι για όλους ίδιες ιδιαίτερα σε τόσο προσωπικά ζητήματα που άπτονται της μοναδικότητας του καθενός. (επί παραδείγματι αν μια νεαρά επιδιώκει μέσω του σεξ την εργασιακή ανέλιξη φυσικά θα την αγχώνει να υποδυθεί το άωτο της ηδονής στον προιστάμενο επιβήτορα). Πρώτα προτιμώ να κατηγοριοποιούνται οι ομάδες αναλόγως του στόχου και του προσδοκωμένου οφέλους, της μόρφωσης, του ήθους στον αντίποδα της ηθικής, της ευαισθησίας και του πολιτισμού που φέρουν κι ύστερα να γίνονται οι μετρήσεις, αν πρέπει να γίνονται.