Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Δραστήρια η Αρια


Το μεσημέρι εκφώνησε τις αθλητικές ειδήσεις στη ΝΕΤ, το απόγευμα παρέστη στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για το Πολυτεχνείο με τον Γιάννη Δημαρά στη Λιβαδειά και εν μέσω καταρρακτώδους βροχής. Και το βράδυ και πάλι στη Αθήνα για να εμφανιστεί στην εκπομπή "Κίτρινος Τύπος" του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Αυτό ήταν το χθεσινό πολύ βαρύ ομολογουμένως πρόγραμμα της Αριας Αγάτσα, νομαρχιακής συμβούλου Βοιωτίας και υποψηφίας βουλευτού με το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές. Μεγάλη δραστηριότητα οπωσδήποτε εν όψει...

56 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εν όψει τι;

βοιωτός είπε...

Πραγματικά δεν ξέρω. Ομως κάπου πάει το μυαλό μου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΟΙΩΤΕ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω πώς θυμήθηκα τώρα, τη ρήση - προτροπή του αείμνηστου Κ. Καραμανλή, προς πασίγνωστη - τότε -κυρία της πολιτικής, όταν του έκανε λόγο για συνεχή ταξίδια και ανάλογες υπερδραστηριότητες : "τα υπουργεία διευθύνονται με το κεφάλι, όχι με τα πόδια".

Ανώνυμος είπε...

υπνοβάτη ετσι βγάλε αγόρι μου τον Τόγια που κρύβεται μέσα σου. Αδιόρθωτος

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα ξερετε ολα..θα ηθελα να προσθεσω οτι πριν απο τα εγκαινια της τ.ο της Λιβαδειας εθεαθη στον αγ. Ρηγινο και σημερα το πρωι,μετα το ξενυχτι στον Τριανταφυλλοπουλο, επισκεφθηκε τις φυλακες του Ελεωνα με τον τομεα γυναικων του πασοκ.αεικινιτη πραγματικα!

Ανώνυμος είπε...

EΓΩ ΤΟ ΧΩ ΠΕΙ,ΑΦΤΗ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗς ΑΞΙΖΕΙ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΙΩΤΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΑΝ ΟΧΙ 4 (ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ)
ΑΞΙΟΥΣ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο πολιτικός κρίνεται από τα... δρομολόγια που κάνει τότε οι όλοι οι επαγγελματίες οδηγοί θα ήταν... βουλευτές.
Για να μη πλατειάσω και κουράσω με το τι σημαίνει πολιτικός θα περιοριστώ στο ότι τουλάχιστον πρέπει να παράγει πολιτική.
Η Άρια τουλάχιστον μέχρι σήμερα όχι πολιτική δεν παράγει αλλά ούτε και πολιτικά (δεν εννοώ την "ξύλινη" γλώσσα) ξέρει να μιλάει.
Τώρα αν της Άριας της αρέσει να... τρέχει ας εκπροσωπήσει την χώρα μας στον... μαραθώνιο (και εμείς θα την χειροκροτήσουμε) και όχι εμάς στη Βουλή...

Ανώνυμος είπε...

Kακιουλες,κακιουλες...

Ανώνυμος είπε...

πράγματι πολύ μεγάλη δραστηριότητα. Διάβασε τις ειδήσεις για 1 λεπτό που τις είχαν γράψει άλλοι, πήγε στην εκδήλωση εν μέσω καταρρακτώδους βροχής, ενώ όλος ο άλλος κόσμος που πήγε δεν βράχηκε, η βροχή ήταν μόνο γι αυτήν, επέστρεψε στην Αθήνα σπίτι της και πριν πήγε στον μάκη και κούνησε καταφατικά το κεφάλι της 3-4 φορές όταν μίλαγαν οι άλλοι πετώντας που και που 2-3 ατάκες που η μία δεν της βγήκε και ακόμα και ο μάκης τάχασε.
Πράγματι πολύ κουραστική η μέρα. την άλλη μέρα την παράλη , την προυγούμενη ήταν επίσης πολύ κουραστικές; γιατί με τι ασχολήθηκε.
ναναι καλά το κοριτσι μας που κουράζεται πολύ. αλλά εκλογές πρόσφατα δεν πρόκειται να δείτε πάρτε το απόφαση .

βοιωτέ
είτε μας κάνεις πλάκα είτε επιζητάς τον ντόρο. Αν ισχύει το δεύτερο καλώς. Αν ισχύει το πρώτο πάλι .... καλώς.

Ανώνυμος είπε...

Παντως απ οτι βλεπω την παρακολουθειτε.για σας με τις κακιες το γραφω....

Ανώνυμος είπε...

η αρια ειναι αστερι αυτο που θελει το περνει τετοιους θελουμε οχι μαμουχαλα βρε που παμε...εχει και ωραιο επιτελειο αρια μη μασας προχωρα εσυ αστους να λενε κοριτσαρε

Ανώνυμος είπε...

φυσικά και την παρακολουθώ. Είναι η καλύτερη διασκέδαση μου.
τι να κάνουμε μου αρέσουν τα άνθη και πιό πολύ οι γλάστρες.

Ανώνυμος είπε...

Δραστήριοι μεν, Ανύπαρκτοι δε είναι σχεδόν όλοι του Πασοκ.Υπάρχει καποιος που πραγματικά ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του κόσμου? θα ήθελα να τον γνωρίσω.Εχω την αίσθηση ότι εκείνο ποθ κυρίως ενδιαφέρει είναι η παρτη τους....δυστυχώς

Κάρνειος είπε...

Είστε τουλάχιστον Βλάκες, όλοι εσείς που υπερασπίζεστε τα σκατοστελέχη των μπουρδελοκομμάτων της Βουλής των ανθελλήνων. Έχετε τόσες δεκαετίες ζωής στην πλάτη σας και ακόμα ο εγκέφαλος σας αρνείται να αντιληφτεί την πραγματικότητα.
Μια ζωή θα μαλώνετε για το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, για το ΚΚΕ και τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ( τώρα έχουμε και το ΛΑ.Ο.Σ και αύριο ίσως και τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ). Δεν έχετε καταλάβει ακόμα την πλάνη στην οποία ζείτε;
ΟΛΑ τα κόμματα της βουλής των ανθελλήνων έχουν το ίδιο αφεντικό. (παγκοσμιοποίηση) Ότι είναι να γίνει θα γίνει είτε με το ΠΑΣΟΚ είτε με την ΝΔ είτε με όποιο διποτε άλλο κόμμα. Όσο εσείς θα μαλώνετε για ποιο κόμμα είναι καλύτερο, ο λαός θα υποφέρει και θα εξαθλιώνετε. Και για να προλάβω αυτούς που θα πουν ότι τα ισοπεδώνω όλα, θα πω για παράδειγμα πώς όταν ένας χειρούργος κάνει αφαίρεση όγκου προσπαθεί να μην αφήσει ούτε ένα κύτταρο από τον όγκο, γιατί ακόμα και ένα κύτταρο μπορεί να ξανά δημιουργήσει καρκίνωμα.

Ανώνυμος είπε...

και τι προτείνεις κάρνειε;

Ανώνυμος είπε...

καρνειε
που ήσουν κρυμένος και δεν σε πήραμε χαμπάρι, τέτοιο κελεπούρι;

Κάρνειος είπε...

Δεν έχω να προτείνω κάτι rozalia, γιατί και να προτείνω δεν πρόκειται να γίνει.
Απλά περιμένω όλο αυτό το σάπιο οικοδόμημα να καταρρεύσει από το ίδιο του το βάρος και να καταπλακώσει όλα αυτά τα καρκινώματα που θεωρούν τους εαυτούς τους επίγειους θεούς και όλους τους άλλους τους θεωρούν ανθρωπάκια προς ζύμωση.

Ανώνυμος είπε...

επειδη κουραζεται πολυ η κ αγατσα και εχει ωραιο επιτελειο οπως ειπατε σας αναφερω οτι ο δημος θηβας προσελαβε υπαλληλους με τα στειτς και μια υπαλληλο με 8/ωρη συμβαση την ....αποσπασε στο γραφειο της κ αγατσας. Οπως ακουσατε αντι να δουλευει η υπαλληλος στο δημαρχειο την πληρωνει ο θηβαικος λαος για να την χρησιμοποιει η κ αγατσα για δικη της χρηση σε βαρος των κοροιδων αλλων υπαλληλων. Ετσι ειναι δυστυχως αλλοι δουλευουν και αλλοι μας δουλευουν.
Τα ερωτηματα ειναι πολλα και για τον κ δημαρχο και για την κ αγατσα.
κε σβίγγο οφειλετε να μας πειτε οχι αν ειναι αληθεια τα παραπανω γιατι το γνωριζουν ολοι οι εργαζομενοι στο δημαρχειο αλλα αν θα αποκαταστησετε την ταξη απο αυτη τη παρανομια σε βαρος των εργαζομενων.
κα αγατσα οφειλετε να μας πειτε γιατι δεχτηκατε να συμμετασχετε σε αυτη τη παρανομη πραξη που αν κανετε τωρα ως πολιτης αυριο ως βουλευτης τι αλλο παρόμοιο θα κανετε.

Ανώνυμος είπε...

είπα και γω ότι έγραψε καλή κουβέντα για άνθρωπο ο βοιωτός.
περιμένω από σβίγγο

energosdimotis είπε...

Για τους συκοφάντες- σχολιαστές έχω να πω:
1.Aν είναι ανδρικού φύλου τότε ανήκουν στη κατηγορία των αυνάνων.
2. Αν είναι του γυναικείου φύλου προσπαθούν να βγάλουν τα κόμπλεξ τους στη λογική γιατί αυτή και όχι εγώ. Δεν θες κυρα Κατίνα να την ψηφισεις κατσε στη κουζίνα σου και σκέψου ποιον αλλον θες να ψηφίσεις και μην ασχολείσαι που πηγε και τι κάνει στην κουτσομπολίστικη λογική των μεσημεριανών εκπομπών.

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει κομπλεξ ατελειωτο.Η κ Αγατσα εκανε μια προσπαθεια ΜΟΝΗ ΤΗΣ.Ο πολυς κ Ακριβακης πρωτος ξαεδελος της, της γυρισε την πλατη.Ειναι ντροπή τουλαχιστον να μην την αφηνουμε να κανει τον οποιο αγωνα της.Οποιος δεν θελει να τη ψηισει ας μην τη ψηισει. Ειναι ακρως κομπλεξικο -ξαναλεω - να μη βρισκειςσ ενα πετυχημενο ανθρωπο ουτε ενα θετικο να πεις παρα να λες μονο οσα το δηλητηριο σου μπορει να σταξει.Λυπαμαι πρωτα γιατι χτυαπαται ενα νεο ανθρωπο και δευτερο μια γνησια βοιωτη. προσεξτε μη δηλιτηριαστειτε μερικοι απ το ιδιο σας το σαλιο

Ανώνυμος είπε...

Ποια προχώρησε μόνη της ξέρεις τι λες; Ξέρεις πως εξελέγη νομαρχιακή σύμβουλος; Αν δεν ήταν ο Ακριβάκης… Και το ποιος γύρισε την πλάτη σε ποιόν είναι άλλη ιστορία... Και δεν υπάρχει θέμα κόμπλεξ είναι δικαίωμα του καθενός αν θέλει να την ψηφήσει ή όχι όπως είναι και δικαίωμα του καθενός να ασκεί κριτική διότι είναι δημόσιο πρόσωπο. Και δεν είναι μονό αυτή από την Βοιωτία και οι υπόλοιποι από το νομό είναι δεν είναι από τις… Βρυξέλες... Τελειώνοντας για πες μας και το έργο της ως αντινομάρχης που ήταν τόσα χρόνια. Μια παρέμβαση, έστω μισή...
Για επιχείρησε να κάνεις μια σύγκριση της δουλειάς π.χ. του Μπακομήτρου ή του Ζιώγα με αυτή της κ. Αγάτσα... Αλήθεια ως αντινομάρχης πόσες ημέρες την εβδομάδα βρισκόταν στη νομαρχία;;;

Ανώνυμος είπε...

energedimoti ki egw nomizw pws ontws einai aunanas kai malaks dioti oso kai na mpainei ws anwnumos skiagrafei toso polu to poios einai..mazepsou re alien!den einai tuxaio pou meneis panta sta liga kai sta idia.

Ανώνυμος είπε...

Για ηρεμήστε λίγο. Είναι δικαίωμα η άσκηση κριτικής στα δημόσια πρόσωπα από τον καθένα, αλλά πρώτα αφού εξακριβωθεί η αλήθεια της είδησης.

Ανώνυμος είπε...

Η πολιτική κριτική προϋποθέτει πολιτική σκέψη. Η γνώμη δεν είναι κριτική.

Ανώνυμος είπε...

υπνοβατη
άσχετο με το παρόν θέμα αλλά
η αποδεδειγμένη λογοκλοπή θέλει πολιτική σκέψη για να γίνει κατανοητή;

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΟΖΩΪΣΜΕΝΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΛΕΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΑΥΛΕΙΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ!!!! ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΑΡΙΑ!! ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ ΒΑΡΑΜΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σωστο σε βρίσκω Κάρνειε!

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΙΩΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΑΡΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε,
Θέλει - τουλάχιστον - τη στοιχειώδη γνώση ότι όποιος πέφτει θύμα λογοκλοπής το καταγγέλλει.Για το άσχετο (γνωστό) θέμα στο οποίο αναφέρεσαι, λοιπόν,δεν έχω υπόψη μου καμια καταγγελία εκ μέρους του ΚΚΕ. Εκτός , εάν υπάρχει και παρέλειψες να με ενημερώσεις.Σε αυτήν την περίπτωση, θα μιλήσουμε σε άλλη βάση.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΥΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ........ ΚΤΕΝΙΖΕΤΑΙ, ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Υπνοβάτη
Μου θυμίζεις το στρατιωτικό απόφθεγμα ¨τρέλα πουλάς¨. Αν δεν καταγγείλεις το έγκλημα εσύ , αλλά το πάρουν χαμπάρι οι άλλοι, κατά εσένα σημαίνει ότι είναι ¨ ως μη γενόμενο¨ που λέγαν παλιά.
Αν αμφιβάλεις ακόμα για την λογοκλοπή ρίξε ένα βλέφαρο με παραβολή στα δύο κείμενα που γράφτηκαν με διαφορά κάποιους μήνες και ξεκίνα λέξη προς λέξη, στράτα , στρατούλα.
Απίθανος είσαι, δεν παίζεσαι, αλλά εκθέτεις τον μεγάλο. Σε αυτή τη περίπτωση ή ζητάς συγνώμη ή κάνεις την πάπια.
Πάντως μ αρέσει να νταραβερίζομαι μαζί σου.
Για το παρών θέμα αν είναι αλήθεια νομίζω οτι ο Δήμαρχος έχει το πρόβλημα και λιγότερα η κ Αγάτσα. Απορώ όμως πως και δεν το έχει διαψεύσει κανείς ακόμα απο τους δύο.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, για να τελειώνουμε: εκτίθεσαι πολύ περισσότερο από όσο ισχυρίζεσαι ότι πράττω εγώ, για τον απλούστατο λόγο ότι έχεις αυτο-αναγορευθεί σε υπερασπιστή ενός ολόκληρου κόμματος(ΚΚΕ) - το οποίο, από ό,τι παρατηρώ, δεν χρειάζεται συνηγόρους.Και μάλιστα αυτόκλητους.
Εξάλλου, αυτό που για σένα είναι τόσο σημαντικό, φαίνεται ότι για το ΚΚΕ, είναι εντελώς ασήμαντο - άλλως, θα το είχε καταγγείλει.
Όσον αφορά στο θέμα με την κ. Αγάτσα και τον Δήμαρχο, θα παρατήρησες - αν και δύσκολο, διότι αυτό απαιτεί αντικειμενικότητα - ότι δεν το σχολίασα, διότι δεν το γνωρίζω. Οπότε, και σε αυτήν την περίπτωση δεν είμαι τόσο αμετροεπής και ανόητος, ώστε να εκτοξεύω κατηγορίες, πριν καταγγελθούν και αποδειχτούν- για την κ.Αγάτσα, ή για οποιονδήποτε.
Τέλος, εάν σου αρέσει να νταραβερίζεσαι μαζί μου, διαδικτυακά, φρόντισε να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς.Είναι υποκατάστατο των επιχειρημάτων και δεν συζητώ ποτέ σε τέτοιο επίπεδο.Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

υπνοβάτη
έχει δίκαιο ο ανώνυμος. Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Το σημαντικό δεν είναι το γεγονός οτι κάποιος έκλεψε ένα κείμενο απο το ΚΚΕ ένα κόμμα που συντάσσει παρόμοια κείμενα κάθε μέρα, αλλά οτι το πέρασε για δικό του κοροιδεύοντας τον λαό!!!!
Η κοροιδία και ο εμπαιγμός του λαού είναι το θέμα όχι η λογοκλοπή. Ξεκόλα ρε φίλε.
Ακόμα να το καταλάβεις;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΟΓΟ. ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΤ, ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ, ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ,ΗΛΘΟΝ ΕΙΔΟΝ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΟΝ .ΟΣΟ ΤΟΣΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ. ΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΛΟ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΒΑΡΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΧΑΖΟΓΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΟ, ΑΠΟ ΝΟΗΜΟΝΕΣ . ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ? ΓΙΑ ΞΑΝΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΝΕΣ,ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΛΕΩ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ Α Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Η ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΜΑ ΟΥΤΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ....ΦΟΒΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΩ ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΗΗΗΗΗ, ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ,ΛΟΓΟΣ , ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

STO GKALOP POY EKANES POSOYS PSIFOYS PIRE H AAAAARIA? APO EKI KATALABENIS τι υποστηριξη εχει η ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Κάρνειος είπε...

* Μεγάλο κακό είναι οι χειρότεροι να εξουσιάζουν και να κυβερνάνε τους καλύτερους. -Ισοκράτης-
* Από την εξουσία να φεύγεις όχι πιο πλούσιος, αλλά πιο δοξασμένος, γιατί ο έπαινος του λαού είναι καλύτερος από πολλά χρήματα. -Ισοκράτης-
* Δε μπορεί να σταθεί η εξουσία, όταν στηρίζεται στην αδικία, στην επιορκία και στην προδοσία. -Δημοσθένης-
Νομίζω ότι ο Ισοκράτης και ο Δημοσθένης με δυο προτάσεις τα λένε όλα.

Ανώνυμος είπε...

Για ορισμένους, το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ ( και της πολιτικής γενικότερα!) είναι... η κ. Αγάτσα. Ενώ, η πλειονότητα των πολιτικών - Βοιωτών και μη - μας έχουν καταπλήξει με τη βαθύνοια των πολιτικών τους στοχασμών, στις εκπομπές όπου παρευρίσκονται,και τις ουσιαστικές τους παρεμβάσεις ,οι οποίες είναι συνάμα και πολύ αποτελεσματικές.
Επίσης, δεν αρέσκονται στους εντυπωσιασμούς - και αυτό το εισήγαγε, ως φαίνεται, πρώτη η κ. Αγάτσα. Εξάλλου, είναι και πολύ μορφωμένοι και καλλιεργημένοι-εξαιρουμένης της κ. Αγάτσα, πάντα.
Οποία ασχετοσύνη, όταν είναι γνωστό το πλαίσιο και οι όροι του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα. Όσοι εστιάζουν το πρόβλημα στα πρόσωπα -οποιουδήποτε κόμματος - βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος.Στην καλύτερη περίπτωση. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν βλέπουν παρά ένα κλαδί από το δέντρο.

Ανώνυμος είπε...

" Κρείττον το σιγάν"

Ανώνυμος είπε...

Ε ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΑΑΑΑΡΙΑ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΗ ΠΕΡΝΕΙ ΜΠΑΛΑ ΟΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ Η ΜΗ. ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΨΗΦΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΡΕΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.Η ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΑ ΚΑΝΑΤΙΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ. ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑ.ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΩ.ΕΣΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ? ΑΥΤΟΝ Η ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ,Η ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ,Η ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΦΙΛΗΣΕ?

Ανώνυμος είπε...

Το τελευταίο σχόλιο έθεσε το ζήτημα στη σωστή διάσταση, αφού αφορά στο κρίσιμο ερώτημα, με ποια κριτήρια ψηφίζουν οι Έλληνες.
Αν απαντηθεί αυτό, θα υπάρξουν πολλά και ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Ανώνυμος είπε...

Και, ανώνυμε των 6.42, για να είμαστε ακριβείς, έγραψα η πλειονότητα των πολιτικών, που σημαίνει ότι "δεν τους παίρνει η μπάλα όλους", όπως το απέδωσες - από απροσεξία, φαντάζομαι.

Ανώνυμος είπε...

Υπνοβάτη
Το δάσος έχει πολλά δέντρα και κάθε δέντρο έχει πολλά κλαδιά. Άλλα είναι πράσινα και γερά, άλλα κίτρινα και πεθαμένα. Είτε δεις το δάσος , είτε ένα μόνο δέντρο τα κίτρινα κλαδιά είναι εμφανή και ότι και να κάνουν ο θάνατος τους είναι πλέον κοντά.
Ένα πολιτικό στέλεχος ποτέ δεν αποτελεί πρόβλημα για μια παράταξη. Απλά διότι ο λαός το επιδοκιμάζει ή αποδοκιμάζει με την ψήφο του. Στην δεύτερη περίπτωση η ψήφος συνήθως θα πάει σε άλλο στέλεχος και η παράταξη δεν θα χάσει.
Όσον αφορά τα πολιτικά πρόσωπα επιλέγονται με βάση την ανταπόκριση που έχουν από το εκλογικό σώμα. (Δύσκολο να απαντήσω ποια είναι αυτή η ανταπόκριση). Υπάρχουν άτομα με ανεπτυγμένα ορισμένα προσόντα που προσπαθούν να τα δείξουν στον κόσμο προκειμένου να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του, ενώ παράλληλα προσπαθούν να κρύψουν τις πιθανές αδυναμίες τους. Αυτό είναι λογικό και ανθρώπινο. Όμως το να προσπαθείς να δείξεις προσόντα που δεν τα διαθέτεις σημαίνει ότι ενεργείς με βάση το ψέμα και όχι την αλήθεια. Όταν προσπαθείς να εξαπατήσεις τον λαό, αυτό ο λαός δεν το δέχεται. Είναι προτιμότερο να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό και να κερδίσεις αυτά τα άτομα που προτιμούν εσένα όπως είσαι, με τις υπαρκτές αδυναμίες σου, παρά έναν ανύπαρκτο διαφορετικό εαυτό, γιατί θα σε πάρουν χαμπάρι και θα γίνεις ο περίγελος του κόσμου.

Ανώνυμος είπε...

υπαρχουν πολιτικοί που επιδιώκουν ακόμα και την αρνητική διαφήμηση αρκεί να ακούγεται το όνομά τους και υποθέτουν οτι την ωρα των εκλογών αυτό θα μείνει και όχι τα αρνητικά που έκαναν.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε,
έχω τη γνώμη ότι οι πολίτες - στην πλειονότητά τους - δεν ψηφίζουν με κριτήρια αμιγώς πολιτικά ή ιδεολογικά, αλλά με κυρίαρχο έρεισμα τις προσωπικές ανάγκες και προσδοκίες (π.χ. διορισμός ) και, φυσικά, με βάση την "εικόνα"(π.χ. διαφήμιση επικοινωνιακό ταλέντο, εμφάνιση, ηλικία, προσωπική γνωριμία, κ.λ.π.).
Σε αυτό το πλαίσιο κινούνται οι υποψήφιοι (όχι όλοι, οι περισσότεροι) - όλων των κομμάτων -και επιδιώκουν να διοχετεύσουν τα μηνύματά τους, χρησιμοποιώντας ο καθένας τα δικά του "όπλα".
Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει το...επιχείρημα "είναι νέος ;" ή, "μιλάει ωραία ;" ή "είναι ωραία ;". Δεν μου φαίνονται πολιτικά τα κριτήρια αυτά.
Κι αν δεν είναι έτσι, γιατί συνωστίζονται στις εκπομπές, στις εκδηλώσεις, κ.λ.π. οι υποψήφιοι;(και τί ρόλο έχουν οι image makers και τα συναφή;).
Όταν, λοιπόν, η εικόνα υπερισχύει της ουσίας, τότε, ανάλογα συμπεριφέρονται και οι υποψήφιοι. Γι' αυτό, ισχύει και η παρατήρηση του τελευταίου ανώνυμου ότι ακόμη και η αρνητική διαφήμιση είναι προτιμότερη από την αφάνεια. Συνεπώς, αφού η πραγματική πολιτική έχει μετατοπιστεί στο επικοινωνιακό παιχνίδι, το ποιος είναι πράγματι ο εαυτός του, είναι πολύ δύσκολο να ανιχνευθεί.

Ανώνυμος είπε...

υπνοβάτη
Θα συμφωνήσω σε όλα όσα ανέφερες. Αλλά κάθε ένας κάνει τις επιλογές του Κάποιος επιθυμεί να τον εκπροσωπήσει στο κοινοβούλιο ένα άτομο που έχει πολιτικό λόγο, άλλος ένα άτομο που να είναι μοντέλο άνευ λόγου, άλλος θέλει έναν γραφικό, άλλος έναν ηθοποιό, άλλος έναν διανοούμενο κλπ. Όλοι αυτοί εκπροσωπούν τον λαό, γιατί και στον λαό υπάρχουν αυτές οι κατηγορίες των ατόμων. Από όλα έχει ο μπαξές.
Και από εκεί ξεκινά η διαμάχη. Όταν βλέπει ο ψηφοφόρος πολιτικό διαφορετικής κατηγορίας από αυτή που επιθυμεί λογικό είναι να μην τον στηρίζει. Αδιαφορεί ή τον πολεμά ανάλογα με τα συμφέροντά του. Όμως η κριτική είναι λογικό γα γίνεται ακόμα και από έναν αδιάφορο ψηφοφόρο.
Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε ένα πολύ σοβαρό θέμα Έχουμε να κάνουμε με μια πιθανή παράνομη πράξη εκ μέρους ενός δημάρχου ( απόσπαση) και μια άλλη επίσης παράνομη εκ μέρους μιας πρώην υποψηφίας ( αποδοχή) .
Δεδομένου ότι ύστερα από πολλές ημέρες κανένας εκ των δύο δεν διέψευσε την είδηση το πλέον πιθανόν είναι να ισχύει.
Μου κάνει εντύπωση που ορισμένοι συνάδελφοι που γράφουν τα έβαλαν με τον ανώνυμο που παρουσίασε την παράνομη αυτή πράξη και όχι με τους δύο επώνυμος που την έκαναν. Με απλά λόγια φταίει αυτός που βρήκε τον παρανομούντα και όχι αυτός που παρανόμησε. Αυτή τη λογική δεν την έχω συναντήσει ξανά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα διαφωνήσω, ανώνυμε, και σαφέστατα προκρίνω και εγώ τους έχοντες πολιτικό λόγο, από τους λεγόμενους "αστέρες" της Τ.V,ή εκείνους που διέπρεψαν σε έναν τομέα, π.χ. τον αθλητισμό, αλλά από πολιτική έχουν πλήρη μεσάνυχτα - για να μην πω "μαύρα μεσάνυχτα".
Ωστόσο, δες τί γίνεται : από τα σήριαλ,π.χ. στα έδρανα της βουλής, με κριτήριο μόνον την αναγνωρισιμότητα.
Όσον αφορά τώρα, στην καταγγελία του ανώνυμου, θεωρώ ότι πρέπει να απαντούν οι αιρετοί για ό,τι, τους αφορά. Να διαψεύδουν - με στοιχεία εννοείται - ή να αποδεικνύουν ,πάλι με στοιχεία, το νόμιμο των πράξεών τους. Ειδάλλως, μπορεί ο καθένας να υποθέσει ό,τι θέλει.Αλλά, από ό,τι παρατηρώ ,γενικώς, μάλλον δεν ενδιαφέρει κανέναν να απαντά στους πολίτες. Χειροκροτητές μόνον θέλουν;

Ανώνυμος είπε...

Ποιές απαντήσεις..ποιούς πολίτες...? Μόνο οι τίτλοι τους ενδιαφέρουν.. Έχετε δει πως και που κυκλοφορούν όλοι αυτοί του λεγόμενου "φιλολαικού" κόμματος? όχι ότι οι υπόλοιποι είναι "κακοζωισμένοι" βέβαια..

Ανώνυμος είπε...

υπνοβάτη
συμφωνώ πρέπει να απαντούν οι αιρετοί για την καταγγελία που τους αφορά. Οι αιρετοί δεν απάντησαν αν και πέρασε βδομάδα περίπου, οι αιρετοί δεν απάντησαν αν και διαβάζουν πολλές φορές την ημέρα το παρόν ιστολόγιο, οι αιρετοί όχι μόνο δεν απάντησαν αλλά δημοσίευσαν και νέο θέμα στο ιστολόγιο χάριν αυτοπροβολής και μόνο.
Ολα αυτά τι σημαίνουν; Ότι είναι αλήθεια ή ψέμματα η καταγγελία; Ότι μας έχουν ή δεν μας έχουν γραμμένους; Οτι προκαλούν η δεν προκαλούν;
Βοήθειά μας. Τι άλλο να πούμε.
Εντάξει κύριε δήμαρχε και κυρία πολιτικός, αφού βρίσκετε άριστο υπόστρωμα που τα δέχεται μπράβο σας, κερδίσατε.

Ανώνυμος είπε...

"φταίμε κι εμείς ,φταίτε κι εσείς ,φταίνε κι οι άλλοι,φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς, φταίει κι ο Χατζηπετρής..."έλεγε ένα παλαιό τραγουδάκι, που, δυστυχώς ,ισχύει ακόμη, ως προς τα πολιτικά πράγματα.
Το χειρότερο είναι πώς ως προς την υποτιμητική τους στάση απέναντι στους πολίτες, συμφωνούν όλοι.
Αν ενδιαφέρονταν πραγματικά να βελτιώσουν και να βελτιωθούν, να προσφέρουν και να προσφερθούν στο "κοινό καλό", θα μπορούσαν να καθιερώσουν, σε τακτά χρονικά διαστήματα, ημερίδες όχι λόγων και λογυδρίων, αλλά δημοσίου διαλόγου και ελέγχου, από τους πολίτες, π.χ.
Θα μου άρεσε μια τέτοια δημοκρατική αντίληψη και διαδικασία. Αλλά, εδώ, ελλείπουν τα αυτονόητα. Ίσως, παραλογίζομαι.

Ανώνυμος είπε...

υπνοβατη
το πρόβλημα είναι οτι τα αξιότιμα πολιτικά στελέχη έχουν τις γνώσεις για πολιτικό διάλογο ή είναι μόνο για χορούς και πανηγύρια;

Ανώνυμος είπε...

Εάν, έχουν.Εάν, όχι, όσοι δεν διαθέτουν, ας κάνουν συγκρότημα.