Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Τι είπε ο Μυτιληναίος στους εργαζομένους της Αλουμίνιον της Ελλάδος


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο συνάντηση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Μυτιληναίος κ. Ευάγγελου Μυτιληναίου με τους εργαζομένους του Αλουμινίου της Ελλάδος.
Το κλίμα ήταν καλό και η ενημέρωση εκ μέρους του μεγαλοεπιχειρηματία και μεγαλομετόχου στην ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΑΕ υπήρξε κατατοπιστική.

Ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος τόνισε προς τους εργαζομένους ότι παρά τη διεθνή αναταραχή και την υποχώρηση των αγορών δεν προτίθεται να μειώσει την παραγωγή ή να περικόψει θέσεις εργασίας.
Για το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τη ΔΕΗ και την ηλεκτροδότηση του εργοστασίου ο κ. Μυτιληναίος είπε ότι αναζητώνται οι διαδικασίες ώστε το ζήτημα να παραπεμφθεί σε διαιτησία και να δοθεί η μακροπρόθεσμη λύση που είναι απαραίτητη για τον επιχειρηματικό σχεδιασμό στην Αλουμίνιον της Ελλάδος.
Τέλος ο κ. Μυτιληναίος ζήτησε την στήριξη όλων των φορέων για να υλοποιηθεί ο στόχος της εύρυθμης λειτουργίας του εργοστασίου της ΑτΕ προς όφελος όλων.
Αυτή την ώρα ο κ. Μυτιληναίος συναντάται με την πολιτική ηγεσία της Βοιωτίας (δείτε εδώ Συνάντηση κορυφής για το Αλουμίνιον της Ελλάδος ). Φυσικά θα επανέλθουμε.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

περιμενουμε να γινουν επενδισεις στο εργοστασιο και οχι μονο στην ενεργεια και φυσικα να γινουν ποιο ξεκαθαρα τα αποτελεσματα τησ αλουμινιον γιατι ο κοσμος κατω εαν δει οτι χανει το μεροκαματο μυτιληναιε παρε το μυνημα δεν θα δουλεψει τιποτα και να εισαι συγουρος γιαυτο ασε τι σου λενε τα τσιρακια βλεπε ανθρακα ξερεις εσυ...!αν δεν μπορεις εσυ να το κρατησεις πουλατο και ξερεις οτι ακομα μπορεις....καλες αποφασεις μεχρι στιγμης καλα παμε...

Ανώνυμος είπε...

ρε βοιωτέ μας δουλεύεται; Τώρα άκουγα Σταρ Λαμίας και μια κοπέλα νομίζω καραγιάννη διάβασε ακριβώς αυτό το κείμενο εδώ. Το έχω γράψει αν δεν με πιστεύεις να στο στείλω.
τι παίζεται βοιωτέ;
γιατί δεν γράφεις για τους πολιτικούς;Μόνο στο σωματείο δεσμεύτηκε ο Μυτιληναίος;

βοιωτός είπε...

Ανώνυμε1,
έχουμε γράψει για τις επενδύσεις που πρέπεθ να γίνουν για την παραγωγή και το περιβάλλον.

βοιωτός είπε...

Ανώνυμε2,
Δεν έχω ιδέα για STAR κ.λπ.
Στείλε μου, σε παρακαλώ, το βίντεο με ημέηλ.
Ή στείλε μου απλό ημέηλ να συνεννοηθούμε και να βρεθούμε.
Για τη συνάντηση με τους πολιτικούς θα γράψω αύριο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις ο Μυτιληναίος είπε και άλλα και για την οικονομική κρίση, αυτά που δήλωσε στο STAR τα έχουν ανεβάσει στο www.diavima.gr

βοιωτός είπε...

Τα έχουμε γράψει αυτά τελευταίε ανώνυμε 3 μέρες πριν από τις 11 Νοεμβρίου εδώ.
http://viotia.blogspot.com/2008/11/blog-post_3745.html
Αλλο είναι το ζήτημα. Οτι εν τέλει θα αναγκαστώ να βλέπω και να σχολιάζω τοπικά κανάλια.
Και όλα μπορώ να τα ανεχθώ αλλά αυτά τα άθλια ελληνικά, αυτή την κακοποίηση της μητρικής γλώσσας πώς να τα αντέξει κανείς;

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ, αν είσαι η συνείδηση της Βοιωτίας , όπως λες, βρες και δημοσίευσε (είμαι βέβαιος πως μπορείς):
1. Την επιστολή και τους λόγους παραίτησης του Παλαιοκρασσά (2006)από την προεδρία της ΔΕΗ και
2. Την σχέση της πατριώτισσάς σας Μπουρμπούλια με το σωτήρα Ευάγγελο (2006).
Ο Βοωτικός λαός πρέπει να μάθει..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, ή στραβός είν ο γιαλός....., η γυναίκα αυτή είναι ήδη φυλακισμένη. αρκεί.