Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Ανέκδοτο


Ο 7χρoνος πιτσιρίκος επιστρέφει από το σχολείο, όχι κλαμένος αλλά κατηφής.
-Μπαμπά, στο σχολείο με φωνάζουν όλοι μαφιόζο.
-Ε, και γι αυτό θυμώνεις, γιε μου; Θα περάσω εγώ αύριο να το κανονίσω.
-Κοίτα να φανεί ως ατύχημα, έτσι μπαμπά;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βραζιλία.
Παγκόσμιο αθλητικό συνέδριο.
Πτώση του αεροπλάνου που μετέφερε αθλητικούς παράγοντες στον Αμαζόνιο και σώζονται μόνο τρεις πρόεδροι Ελληνικών ομάδων . Του Παναθηναικού, Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Τους πιάνουν οι ιθαγενείς και του λένε θα σας σκοτώσουμε εκτός και εάν μας λύσετε ένα πρόβλημα. Στην περιοχή αυτή που βλέπετε μέσα σε ένα τεράστιο κλουβί, υπάρχουν 3000 παπαγάλοι θηλυκοί και ένας αρσενικός. Όποιος βρει σε μισή ώρα τον αρσενικό σώθηκε διαφορετικά πέθανε.
Ρίχνουν μέσα πρώτα τον πρόεδρο του Ολυμπιακού . Οι παπαγάλου να ουρλιάζουν όλοι μαζί . Που να βγάλει άκρη. Μετά λίγη ώρα πιάνει στην τύχη έναν τον βγάζει έξω αλλά ήταν θηλυκός. Θα πεθάνεις , περίμενε του λένε. Ρε παιδιά έχω να σας δώσω κινητά κλπ τίποτα αυτοί. Στη συνέχεια βάζουν μέσα τον πρόεδρο της ΑΕΚ. Τα ίδια παίρνει έναν στην τύχη ήταν θηλυκός. Θα πεθάνεις του λένε. Ρε παιδιά η γυναίκα μου είναι τραγουδίστρια, θα σας κάνει συναυλίες. Τίποτα αυτοί.
Τέλος ρίχνουν στο κλουβί τον πρόεδρο του ΠΑΟ. Μετά από μερικά λεπτά απόλυτης σιγής στον χώρο με τους παπαγάλους βγαίνει έξω με έναν παπαγάλο και λέει αυτός είναι ο αρσενικός.
Πράγματι τον βρήκε. Πώς τον βρήκες του λένε; Δεν σας λέω είναι μυστικό απαντά. Αν μας πείς θα γλυτώσουν τον θάνατο και οι άλλοι δύο. Εντάξει μπαίνω μέσα τους λέω να κάνουν ησυχία και στη συνέχεια τους είπα. ¨Τα μάθατε τα νέα φέτος στην Ελλάδα το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Παναθηναικός¨. Και αυτός εδώ ο παπαγάλος από το βάθος σηκώνει ψηλά τα φτερά του , τα κατεβάζει με δύναμη προς τα κάτω και μου λέει :
θα πάει τα @ ρ χ @ δ ι α μου.

Ανώνυμος είπε...

καλό δε λεω, αλλά κοψε κάτι ρε μεγάλε! δενείσαι καθολου γαύρος.που σε καταλαβα θα μου πεις. ασε που μας νοιαζει η Ευρώπη .το πρωτάθλημα εδω τι να μας πει ειμαστε για αλλού αγόρι μου δεν το είδες;

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ ευχαριστώ για το ισχύει. το έψαχνα γιατί κάπου ήθελα να το στείλω.

Ανώνυμος είπε...

Κατηφορίζοντας προς τη νταμούχαρη κι αφήνοντας πίσω το αρχοντικό της τζίλ, ωραιότατης αγγλίδας που καβαλλάει περήφανη τα άλογά της και κατακτά το βουνό των ελλήνων,φεύγεις θαρρείς, και δεν ξέρεις που πας. Κι ούτε αν πλήρωσες για τη διαδρομή, ούτε αν πρόλαβες να αποχαιρετήσεις τις αστοχίες σου. Τα ωραία, τα λαμπερά,τα αιώνια, τα ιερά τα φοράς σαν φανελάκι καλοκαιρινό..Ανοίγει μονό παράθυρο, διάπλατο στην άλλη στροφή,όνειρο μπλέ το Αιγαίο, απέραντο και θυμωμένο..Οι καστανιές, τα γκυ, οι οξιές κι οι κουμαριές με τις μυρτιές και τις φτέρες δεν τρόμαζαν το βαθυ του μπλέ.΄ηξεραν να διαβάζουν το θυμό μας είπε η βρεταννίδα,που αγωνίστηκε να διατηρήσει το αρχοντικό της παραδοσιακό..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε βάζελε, φοβούμαι ότι ο ΠΑΟ πραγματώνει το πασίγνωστο δόγμα "έξω πάμε καλά". Ούτε υπουργός Εξωτερικών να ήταν.