Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Λευτεριά στους αγωνιστές Καρβέλα και Πάνια

Φυσικά και είχα ρεπορτάζ (φίλτατε που απέστειλες ημέηλ) για την υπόθεση Καρβέλα-Πάνια που συνταράσσει από χθες το πανελλήνιο. Ομως ομολογώ: δεν θεώρησα το ζήτημα ενδιαφέρον για τους αναγνώστες της viotia. Τι να γίνει, κάνουμε και λάθη. Ειδικά όσοι πιστεύουμε ότι οι πολίτες έχουν ωριμάσει και δεν παρασύρονται πια...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενώ αν ήταν Αλβανοί ή Αθίγγανοι θα είχαν φάει μια σφαίρα στο κεφάλι και θα τέλειωνε η ιστορία ωραία και καλά.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΒΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΑ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΑΝ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΥΠ[ΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΑΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ???????? ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ!!!!!!!! ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΘΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΕΙ. Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΛΕΥΤΕΡΗ . Η ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΥΡΙΑ [ ΚΕΡΑΤΟΥ ] ΑΣΤΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΡΛΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μήπως φταίει ο Καρβέλας και η Πάνια. Αυτά τα νούμερα που ασχολούνται 2 μέρες μ΄αυτούς φταίνε, με την δημοσιότητα που δίνουν. Και μην ξεχνάτε το ΑΡΧΙΝΟΥΜΕΡΟ τον ΜΑΚΗ που τους έκανε και ειδική εκπομπή.

Ανώνυμος είπε...

Έχετε μεγάλη δίκιο, στον νόμο όλοι ήμαστε Ίσιοι.
Τα κανάλια επίσης αυτά θέλουν (ο Λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται).

Αλλά κι ένα μεγάλo αλλά
Όχι στο αστυνομικό Κράτος, Σεβασμό στον Έλληνα Πολίτη.

Ανώνυμος είπε...

Αν ό μη γένοιτο, χρειαστεί, όλοι πλέον ξέρουμε ποιοι θα σταθούν στις επάλξεις τoυ αγώνα για τα ιδανικά της ελευθερίας και της δημοκρατίας - Φαντάζομαι ότι το "νέο Πολυτεχνείο", θα αναλάβει το επαναστατικό και επαναστατημένο συγκρότημα "Καρβέλας-Πάνια και οι δαίμονες".
Στην κεντρική πύλη, η γιαλαντζί ντερβίσαινα Αννίτα θα κάνει προξενιά και νταραβέρια με τους πραξικοπηματίες - εισβολείς, ενώ ο ατίθασος Νίκος θα γράφει, σε άπταιστα ελληνικά, και με μαύρο σπρέι - για να υποδηλώνει την αντίθεση με τα μαλλιά που άσπρισαν από τους πολλούς αγώνες και τις εξορίες- τα συνθήματα/αιτήματα, τύπου "το τσιγάρο ή εγώ, τελεσίγραφο..."και άλλα παρόμοια ανατρεπτικά και αντιφασιστικά.
Στην κονσόλα του ήχου, η Τσίλα, και στη διαπασών, τα αντιστασιακά τραγούδια του ασυμβίβαστου, και πάντα ατίθασου Νίκου, όπως το "σέξι θεία Λόλα". Εναλλακτικά, τις άγριες παγωμένες νύχτες της παρανομίας, θα ακούγεται από τον ραδοιφωνικό σταθμό το: "τα μαύρα τα εσώρουχά σου",που είναι και all time classic και ταιριάζουν με όλα και με το "μαύρη είναι η νύχτα στα βουνα...",ακόμη περισσότερο.
Στα κάγκελα, τα περιστασιακά παρατράγουδα και στην περιφρούρηση, τα μόνιμα, ως κέρβεροι της επανάστασης:ο Catman και ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι.Στις πρώτες - και τις τελευταίες - βοήθειες, η (θεία) Ελισάβετ, ενώ ο Πάνος ο κολημμένος, θα πλένει παραδίπλα το 4Χ4, για τις δύσκολες ώρες και εάν - και μόνον εάν - χρειαστεί να αποδράσουν οι ηγέτες του κινήματος, διότι τους μάθανε και τους ζητάνε και από άλλες χώρες.
Τέλος, ο Ταρζάν θα απαθανατίζει με χίλιες κάμερες την εξέγερση, επαναλαμβάνοντας ευλαβικά μέσα του τον στίχο του εθνικού μας ποιητού, ελαφρώς παραφρασμένον:" όποιος το γράψει σήμερα, χίλιες φορές το δείχνει".
Συνάμα δε, με πένθιμο βλέμμα θα εύχεται σε όλους -τους άλλους - καλό (τηλεοπτικό )βόλι και, ως έτερος Παπαφλέσσας, θα πει την έσχατη ιστορική φράση: όποιος από εμάς ζήσει...εγώ θα το βγάλω πρώτος στο Alter".