Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Σκότωσε τη μητέρα του!

Γυναίκα 37 ετών έπεσε νεκρή σήμερα το πρωί στη Λιβαδειά από εκπυρσοκρότηση κυνηγετικού όπλου στα χέρια του γιου της, μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Ο 20χρονος γιος της άτυχης γυναίκας "καθάριζε" το όπλο χωρίς να έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και το κακό δεν άργησε να συμβεί, όταν η μητέρα του μπήκε στο δωμάτιο. Το όπλο -άγνωστο γιατί- εκπυρσοκρότησε και η γυναίκα έπεσε νεκρή.
Εγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικές αρχές της Λιβαδειάς είναι πεπεισμένες ότι πρόκειται οπωσδήποτε για ατύχημα και στη βάση αυτή διεξάγονται μέχρι στιγμής οι έρευνες.
Θα επανέλθουμε.
Δείτε κι αυτό.
http://trofonios.blogspot.com/2008/11/blog-post_30.html
UPDATE 14:10
Το όπλο ήταν κυνηγετική καραμπίνα και η άδεια έχει εκδοθεί νόμιμα στο όνομα του τραγικού πατέρα. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 11:48 το πρωί της Κυριακής, ώρα που ο πατέρας και ο γιος είχαν επιστρέψει από το κυνήγι. Οι δύο άντρες νοσηλεύονται σε κατάσταση σοκ στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου διακομίστηκε και η σορός της μητέρας και όπου απλώς διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατός της καθώς η σφαίρα που έφυγε από τη θαλάμη της καραμπίνας βρήκε την άτυχη γυναίκα στο κεφάλι.
Θα επανέλθουμε.
UPDATE 20:00
Αποκλείστηκε οριστικά από την αστυνομία η εγκληματική ενέργεια και ο γιος αφού ανακρίθηκε αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα. Σε βάρος πατέρα και γιου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.



9 σχόλια:

Trofonios είπε...

Δεν καθαρίζεις όπλο με γεμάτη την θαλάμη. Κανένα όπλο δεν εκπυρσοκροτεί κατα τον καθαρισμό. Και πρωτίστως δεν το καθαρίζεις μέσα στο σπίτι.

ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ.

Δεν είναι το πρώτο δυστύχημα δεν θα είναι και το τελευταίο.

βοιωτός είπε...

Απίστευτη η ανοησία των ανθρώπων. Τι να πει κανείς...

nikolaos είπε...

Ένα λάθος μια Ζωή
Μάθαμε όταν πήγαμε την 1η Δημοτικού, δεν παίζουμε με τα σπίρτα μέσα στ΄ άχυρα.
Σήμερα μαθαίνουν μαθαίνουν τα παιδιά μας ξέρει κανείς τι μαθαίνουν;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 'ΑΔΕΙΟ' ΟΠΛΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ. ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ακούσιον και τυχαίον; - όσο και η ανθρώπινη ύπαρξη. Εγγενής η τραγικότητα,λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτη η συμφορά.με όλους θύματα.

Ανώνυμος είπε...

"ποιος ήθελε να γεννηθεί, ποιος θέλει να πεθάνει;" Το ίδιο είναι.Θα είχε μιαν αξία, αν το ένα απο τα δύο ήταν επιλογή μας. Αφού δεν είναι, είναι εξίσου τραγικά και πένθιμα - άσχετα αν διαφοροποιήθηκαν τους τελευταίους δύο αιώνες - άλλη μία επινόηση του διαφωτισμού και του ορθολογισμού του δυτικού πολιτισμού.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΝΕΓΕΤΗΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Πλήρης απαγόρευση της οπλοκατοχής. Όποιος έχει όπλο να τρώει τουλάχιστον 5 χρόνια - γιατί για καλό αποκλείεται να το έχει. Και για όσους από ους συμπολίτες μας βρίσκονται ακόμη στη λίθινη εποχή, οργανωμένα κέντρα κυνηγιού όπου ο κυνηγός θα νοικιάζει επί τόπου όπλο (και φυσικά στο τέλος θα το επιστρέφει). Ανάλογα και για τους αστυνομικούς, κανένα όπλο εκτός υπηρεσίας - άσε που ούτε εντός υπηρεσίας γνωρίζουν να το χρησιμοποιούν. Να απαλλαγούμε δια παντός από τη μάστιγα των κάθε λογής κουμπουροφόρων.