Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Οφθαλμίατρος στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς

Γράφει ο stefi
ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ¨;ΚΑΙ ΑΡΑΓΕ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ; ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; Η ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΡΑΓΕ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕΙ; ΚΑΙ ΑΡΑΓΕ ....ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ...

8 σχόλια:

Trofonios είπε...

Γενικά για όλες τις ειδικότητες συμβαίνει το ίδιο. Γιατί να κολλάμε μόνο στον οφθαλμίατρο.
Για να πάμε και λίγο στους γυναικολόγους, που έχουν καταντήσει την κάθε γέννα να γίνεται μόνο με νυστέρι!

Και ξέρετε που οφείλετε αυτό; Ελάτε. Δεν θέλει και πολύ μυαλό. Στα λεφτά. Θέλουν όλο και περισσότερα οι περισσότεροι χωρίς να λογαριάζουν την ιατρική. Η ιατρική εξασκείτε μόνο στα τραπέζια των χειρουργείων και στις τσέπες.

Εδώ η προηγούμενη διοικήτρια κανόνιζε τα χειρουργεία το πότε θα μπει κάποιος γυρνώντας τα σαββατοκύριακα στους θαλάμους. Βέβαια αυτή δεν το έκανε για τα λεφτά αλλά για ψήφους.
Αυτά τα ολίγα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ;ΑΚΟΥΣΕ...ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ Η ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ.
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΧΟΛΕΣ, Η ΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ, ΟΤΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΕΜΠΥΡΕΤΑ ΙΟΓΕΝΟΥΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ κλπ.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΗΘΙΚΟΥ ΞΕΠΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ.

βοιωτός είπε...

Τροφώνιε,
δυστυχώς στην Ελλάδα οι πρόεδροι των νοσοκομείων είναι πολιτικά στελέχη και λογικά αξιοποιούν τη θέση τους πολιτικά. ΄
Η τέως διοικήτρια δεν έκανε κάτι διαφορετικό από το να τηρήσει την παράδοση αυτή. Φυσικά είναι αδιανόητο ιατρός ως η κυρία Αγγελοπούλου να προβαίνει σε οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη που να έχει επίπτωση στην υγεία κάποιου ασθενούς και είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη δεν το έπραξε.
Κάνα μικρορουσφετάκι μπορεί να έγινε αλλά η αλήθεια είναι ότι διόρθωσε και μερικά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά μας δουλεύεις Βοιωτέ? Για πιο μικρορουσφετάκι μας μιλάς. Ο σύζυγος - πολιτευτής της τέως κας Προέδρου ήταν όλη την μέρα στο Νοσοκομείο και έπερνε απο το χεράκι πολιτικούς φίλους και εν δυνάμει ψηφοφόρους, γαι να τους πάει σε εξεταστήρια, γιατρούς,διοικητικές υπηρεσίες κ.λ.π.
Σ΄ αυτό το Νοσοκομείο πολλά έχουμε δεί αλλά το παραπάνω χάλι το είδαμε για πρώτη φορά.

Ανώνυμος είπε...

πάντως δεν ξεκίνησε τις... διορθώσεις από το οφθαλμολογικό, όπως φαίνεται

βοιωτός είπε...

Ανώνυμε1,
υπερβάλλεις.
Ανώνυμε2, κανείς δεν είπε ότι το νοσκομέιο λειτουργεί καλά.

Ανώνυμος είπε...

OI ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ.
ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΒΟΙΩΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΕΝΤΠΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

ΑΝ ΠΑΡ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΡΗ!

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ:
ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΓΑ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΗΙΚΗ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΠΑΘΕΙΑ Η ΓΛΑΥΚΩΜΑ ΚΑΙ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΙΔΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΑΦΟΥ Ο ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΑΡΑΚΤΕΣ;;

ΤΟ ΠΡΟΒΚΗΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ!

φως και χρωμα είπε...

ΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ;; ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΣΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΚΟΜΗ Κ ΠΑΡΟΧΕΣ ΝΕΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ,ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ Κ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ Κ ΟΙ ΝΥΝ ΤΙΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ