Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Λιβαδίτισσα γιατρός κυνηγά πειρατές στη Σομαλία!

Πολύ ενδιαφέρον για μια ακόμη φορά το σημερινό ρεπορτάζ του Λουκά Δημάκα στα ΝΕΑ, ο οποίος συναντά μια Λιβαδίτισσα ιατρό που κυνηγά πειρατές στη Σομαλία! Δείτε.

Ως νεαρή σινεφίλ διασκέδασε με την «αγέρωχη αλλά και υποχθόνια», όπως χαρακτηρίστηκε, προσωπικότητα του πειρατή Τζακ Σπάροου, τον οποίον υποδύθηκε στις ταινίες της σειράς «Οι πειρατές της Καραϊβικής» ο Τζόνι Ντεπ. Σήμερα, ως ανθυποπλοίαρχος-ιατρός της φρεγάτας «Ψαρά», απέπλευσε για τα ανοιχτά της Σομαλίας, όπου στο πλαίσιο της πρώτης ναυτικής ευρωπαϊκής αποστολής θα έχει ως αντικείμενο το κυνήγι των πειρατών! «Παρ΄ ότι φαν της σειράς και του Τζόνι Ντεπ, ούτε που είχα φανταστεί τότε ότι η πρώτη μου εμπειρία από αποστολή στο εξωτερικό ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού θα ήταν η προστασία εμπορικών πλοίων από τους σύγχρονους Τζακ Σπάροου», λέει γελώντας η Παναγιώτα Ράπτη, η 25χρονη ανθυποπλοίαρχος-ιατρός από τη Λιβαδειά που υπηρετεί στη ναυαρχίδα της ευρωπαϊκής αρμάδας. Δείτε την συνέχεια

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια αποτελεί μεγάλη διάκριση για τον τόπο μας!!!

Εδώ καράβια χάνονται!!!
στη Σομαλία τα ψάχνουμε

Ανώνυμος είπε...

Αμα είναι η κοπέλλα της εικόνας και είναι τόσο όμορφη και τόσο δυναμική μπράβο σε αυτή και στους γονείς της. Μαγκιά της !!!

χαρης είπε...

ουδεις αγιασε στον τοπο του ,οι ελληνες οταν βγαινουν εκτος ελλαδος θαυματουργουν