Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το Βατοπαίδιο ο Καραμανλής

"Αναλαμβάνω το μερίδιο των ευθυνών που μας αναλογεί για την υπόθεση του Βατοπαιδίου", είπε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. Ο Κώστας Καραμανλής παραδέχθηκε ότι υποτίμησε το ζήτημα και δεν είδε εξαρχής τις πραγματικές πολιτικές διαστάσεις του.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων για την πάταξη της βίας καθώς όπως είπε το διακύβευμα δεν είναι το μέλλον της κυβέρνησης αλλά το μέλλον του τόπου.
Στο πεδίο της οικονομίας περιέγραψε μια ζοφερή διεθνή πραγματικότητα τονίζοντας ότι και η Ελλάδα δεν μένει ανεπηρέαστη. Ακόμη τόνισε ότι τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας με το τεράστιο δημόσιο χρέος -που περιορίζει κάθε αναπτυξιακή δυνατότητα και περιστέλλει την κοινωνική διάσταση της κυβερνητικής πολιτικής- η Νέα Δημοκρατία τα κληρονόμησε από το ΠΑΣΟΚ του οποίου "ούτε το παρελθόν ούτε το παρόν του επιτρέπει να παριστάνει τον τιμητή".
Θα επανέλθουμε.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνάει βέβαια ο κ. Καραμανλής ότι αυτός είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας και ότι ανα αναγνωρίζει τις δικές του ευθύνες να τις αναλάβει έμπρακτα. Να πάρει τους golden υπουργούς του και να μας αδειάσει τη γωνιά. Να πάει σπίτι του και να παίζει όσο θέλει game boy.
Α! ναι! μη ξεχάσει να πάρει και το Στυλιανίδη μαζι. Στο διπλανό σκυλάδικο είναι κάπου ξεχασμένος.

Ανώνυμος είπε...

η μαγκιά και η παλλικαριά θα ίσχυε αν είχε αναλάβει τις ευθύνες του πριν βγει το πόρισμα όχι κατόπιν εορτής.

Trofonios είπε...

Ωραία. Και αφού τώρα τις ανέλαβε τέλειωσαν όλα ε;
Μην γελιέστε. Δεν την έχει την διακυβέρνηση.Δεν την έχει την διαχείριση. Τώρα χάνει και την ηρεμία του. Δεν γαμιέται θα μα πει ζωντανά καμιά μέρα και θα ησυχάσει κι αυτός και εμείς.

Trofonios είπε...

Καλά πλάκα κάνω τώρα. Εμείς δεν θα ησυχάσουμε ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

για του λόγου το αληθές, τον συνέλαβε κρυπτόμενο η ευθύνη. Έστω.

Ανώνυμος είπε...

Μας δούλεψε πάλι ο Κωστάκης