Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Με 151 συνεχίζει ο Καραμανλής

Υπερψηφίστηκε, όπως άλλωστε ανεμένετο, ο προϋπολογισμός 2009 από τους 151 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Οι παρόντες αντιπρόσωποι του Εθνους ήταν 298. Δεν είχαμε εκπλήξεις/διαφοροποιήσεις ενώ ο Τατούλης δήλωσε παρών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λέω ν αφήσουμε για λίγο τους προυπολογισμούς, τους υπολογισμούς και τους αριθμούς.. όλο το χρόνο, όλα τα χρόνια, όλη τη ζωή μας μετράμε, αφαιρούμε, προσθέτουμε, διαιρούμε. το αποτέλεσμα συχνά αποκαρδιωτικό.
Λέω λοιπόν μήπως περάσουμε αυτές τις μέρες της σχόλης με συλλογισμούς κι απολογιμούς.
Λέω μήπως αρχίσουμε δειλά να κατακτούμε μέσα από άλλους δρόμους τη ζωή μας.
Έχουμε και τόσο θλιβερά πρόσφατα πράγματα να μας συγκλονίσουν θετικά, να δούμε το μάταιο, το σύντομο, το αιφνίδιο, το αναπότρεπτο.Να μας υπενθυμίσουν ότι δε θα μπορούμε να πούμε ότι δεν καταλάβαμε.
Να στοχαστούμε πόσο εύκολα μπορούν να ανατραπούν τα πράγματα, πόσο τυχαία μπορεί να χάσουμε πρόσωπα οικεία κι αγαπημένα, τόπους που βιώσαμε ως απείραχτες εικόνες της ωρίμανσής μας.
Να βρούμε τι πράγματι μας καταστρέφει, ποιές ψυχικές μας αναζητήσεις ευνουχίσαμε για να ανταποκριθούμε στα προκατασκευασμένα πρότυπα, που όμως μας στέγνωσαν και μας οδήγησαν σε αδιαφορία, παραίτηση, απόγνωση.
Να κάνουμε ένα ταμείο αισθημάτων και ακριβών αισθήσεων, να μη μας καταγγείλουμε που δεν τα καταφέραμε, να γυρίσουμε τον εαυτό μας στην παιδικότητα, τότε που τα "αγαθά" ήσαν λίγα, αλλά το πνεύμα μας ελεύθερο, ανυπότακτο, ακαθήλωτο και προπαντός έτοιμο να ανοίγει φτερά.
καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν εννοώ την έννοια του ανεξάρτητου Βουλευτή.Ο κ.Τατούλης δεν εξελέγη με κάποιο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο - εκτός εάν είναι βουλευτής πριν από το 1885, όταν και υπήρχαν τοπικά ψηφοδέλτια.
Από τη στιγμή που διαφωνεί τόσο ριζικά, όφειλε να παραδώσει και τη βουλευτική του έδρα.
Πολύ περισσότερο που καταγγέλλει συνεχώς την αναξιοπιστία, την ανυποληψία και την αναντιστοιχία λόγων και έργων των πολιτικών. Θα ήταν μια απόδειξη ότι σκέφτεται και πράττει όντως διαφορετικά, όσο τουλάχιστον ισχυρίζεται.