Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Αναζητεί συνενόχους ο Τσιφής για την απώλεια του ΞΕΝΙΑ

Συνένοχη θα επιχειρήσει να καταστήσει την αντιπολίτευση αλλά και όσους φορείς ανταποκριθούν στην "πρόσκλησή" του για κινητοποιήσεις ο δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημ. Τσιφής μετά την οριστική όπως φαίνεται απώλεια του ΞΕΝΙΑ για τον Δήμο της πρωτεύουσας της Βοιωτίας.
Οι ευθύνες του νυν δημάρχου είναι τεράστιες για την δυσμενή εξέλιξη καθώς έσπευσε χωρίς κανέναν σχεδιασμό και μόνο για να καλύψει παρελθόντα ανομήματα να διαλύσει τη ΔΕΠΑΛ και να θέσει εκτός λειτουργίας το ΞΕΝΙΑ. Προσέφερε έτσι την αφορμή στην ΕΤΑ να θέσει χείρα στο ούτως ή άλλως παραμελημένο στολίδι της Λιβαδειάς.
Μεγαλύτερες ακόμη είναι οι ευθύνες του τέως δημάρχου Αρ. Ρούσσαρη ο οποίος δεν αποδέχθηκε τον Φεβρουάριο του 2004 την παραχώρηση του ΞΕΝΙΑ στον Δήμο Λεβαδέων για λόγους που δεν έχω ακόμη αντιληφθεί.

Οι πολιτικές αυτές ευθύνες είναι δεδομένες, αφορούν συγκεκριμένα πρόσωπα και δεν παραγράφονται: ο νυν και ο τέως δήμαρχος θα βαρύνονται πάντα με το όνειδος του σφραγίσματος του ΞΕΝΙΑ.
Γι' αυτό στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν πρέπει να δώσει η αντιπολίτευση ή οι άλλοι φορείς "άλλοθι" στη σημερινή δημοτική αρχή για να επιρρίψει τις δικές της ευθύνες στην "κακή ΕΤΑ¨. Ούτε να επικρατήσει ο λαϊκισμός και ο κακώς νοούμενος τοπικισμός και η πόλωση που μόνο τον Τσιφή αθωώνουν.

Η viotia έχει δώσει μεγάλο αγώνα για την λειτουργία του ΞΕΝΙΑ, χωρίς κανένα συμφέρον εκτός από εκείνο της Λιβαδειάς. Η καμπάνια της viotia με τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα για την επαναλειτουργία του ΞΕΝΙΑ και η ιστορική υπογραφή που έγραφε:
Αυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να λειτουργήσει
άνοιξαν ουσιαστικά το μεγάλο θέμα και είχαν ευαισθητοποιήσει πολύ κόσμο -μάλιστα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της πολιτικής ζωής της χώρας ενδιαφέρθηκαν προσωπικά για την υπόθεση. Δείτε.
Ομηρικοί καβγάδες στο Δημαρχείο για το ΞΕΝΙΑ
Και τώρα η viotia επιμένει: Το ΞΕΝΙΑ πρέπει να επαναλειτουργήσει, όσο ταχύτερα γίνεται, έστω και υπό την ευθύνη της ΕΤΑ. Αφού είμαστε ανίκανοι να διαχειριστούμε την περιουσία μας ας βάλουμε επίτροπο...

ΥΓ: Ερώτηση για το ΞΕΝΙΑ υπέβαλε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλης Τόγιας προς τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης και πολιτικό προϊστάμενο της ΕΤΑ κ. Αρη Σπηλιωτόπουλο. Δείτε.
Ερώτηση Τόγια για το ΞΕΝΙΑ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.dimoskoronias.gr/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=2

Trofonios είπε...

χα χα

Λες να πάθει και ο Βοιωτός κάτι αντίστοιχο;

Μετά αρνιά θα ψήνουν μερικοί στην πλατεία.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε αλήθεια στο δημοτικό συμβούλιο; επιτεύχθηκε σύμπνοια, βρέθηκαν μορφές διεκδίκησης ή διαπιστώθηκε πως..."ήταν δώδεκα και μισή, πώς πέρασεν η ώρα, πώς πέρασαν τα χρόνια";!!!Πώς τοποθετήθηκε ο δήμαρχος, ως προς τον τέως και τον πρώην δήμαρχο; ΄
" όσα μας χωρίζανε, τώρα μας ενώνουν...";

Ανώνυμος είπε...

συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλλα και γω δεν έχω για νοίκι...