Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς

Με αφορμή το χθεσινό μας δημοσίευμα εδώ Καβγάς στον Πεζόδρομο της Λιβαδειάς- μας γράφει αναγνώστης μας:
"Ο μόνος εμπορικός σύλλογος της χώρας που όλοι δεν ξέρουν πού χρωστάνε είναι της Λιβαδειάς".
Είναι έτσι;

5 σχόλια:

Trofonios είπε...

Ο μόνος αποκλείεται να είναι. Σε όλη την χώρα έτσι είναι. Δυστυχώς ενω μιλάμε για την πολιτική του Αλοσκούφη δεν κοιτάμε και λίγο την πολιτική του τοπικού μας επιμελητηρίου. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο αλλά επειδή πρέπει να αρχίζουμε και από το σπίτι μας καμιά φορά, πρέπει οι έμποροι και οι καταστηματάρχες να πάρουν θάρρος και να αντιδράσουν και για την πολιτική του δικού τους οργάνου. Εδώ και χρόνια όλοι τα λένε στον καφέ τους, όταν πάνε μπροστά στο προεδρείο λένε για τον υπουργό.

Αλήθεια γιατί δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους; Εκεί είναι το κλειδί.

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο καιρό μάγκες όλοι δε θα ξέρουμε που χρωστάμε αλλά δυστυχώς θα ξέρουν αυτοί στους οποίους χρωστάμε!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια τι ειναι αυτα.εσεις γινεσθαι χειροτεροι και αποεφημεριδες και καναλια.τι δουλεια εχει ο εμπορικος συλλογοσ και τον αναφερεται?γιατι δεν μιλατε με ονοματα?εγω παντως ανηκω στον συ΄λλογο και δεν χρωσταω πουενα.ατυχη αναρτηση ειδησης.βοιωτε εκτειθεσε..

Ανώνυμος είπε...

E,όχι ρε φίλε το viotia σαν τις εφημερίδες

energosdimotis είπε...

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς είναι ιδιαίτερα δραστήριος και αναμένω την αντίδραση του τόσο για την εμποροπανήγυρη και τις «μαύρες» παράγκες, ποιος τα (εισπράττει άραγε αυτά τα ποσά?) αλλά και για την απόρριψη των σκουπιδιών άλλων δήμων στο ΧΥΤΑ της Λιβαδειάς χωρίς καν να εισπράττει ανταποδοτικά ο δήμος και επομένως καλύτερες υπηρεσίες ο δημότης της Λιβαδειας!