Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Οι ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις της viotia

Πέρυσι τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2007 η viotia διεξήγαγε ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία. Αφού υπενθυμίσουμε ότι οι ηλεκτρονικές ψηφοφορίες δεν είναι επιστημονικές και εκφράζουν εκείνο το ποσοστσό από τους χρήστες του site που επιλέγουν να ψηφίσουν ας θυμηθούμε:

Η ψηφοφορία για το ΠΑΣΟΚ στέφθηκε από εξαιρετική επιτυχία. Οι δύο πρώτοι στην ηλεκτρονική δημοκσόπηση της viotia, δηλαδή οι Κώστας Γκιζίμης και Ακης Βαγιάκος, συμπεριελήφθησαν στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ παρότι αουτσάιντερ. Μάλιστα τότε κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ δήλωναν προς τη viotia ότι "αποκλείεται να είναι και οι δύο". Δείτε εδώ Η ηλεκτρονική δημοσκόπηση για το ΠΑΣΟΚ τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής δημοσκόπησης για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ το 2007 και διαβάστε τα σχόλια -μερικά από τα οποία είναι "τσουχτερά".

Για τη Νέα Δημοκρατία τα αποτελέσματα ήταν εξίσου επιτυχή. Και εδώ οι δύο πρώτοι, η κα Μανάρα και ο Ανδρέας Κουτσούμπας, παρότι νέα πρόσωπα συμπεριλήφθησαν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος αλλά ήταν περισσότερο αναμενόμενοι από τους Βαγιάκο και Γκιζίμη. Δείτε εδώ την περυσινή ψηφοφορία.
Αποτελέσματα της δημοσκόπησης για Ν.Δ.

Viotia. Εβαλε τη Βοιωτία στο Δίκτυο.

58 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φίλε βοιωτέ
Κατ αρχήν δεν έχει καμία σχέση μία ηλεκτρονική δημοσκόπηση από ένα γκάλοπ. Η πρώτη απευθύνεται σε ένα κοινό με συγκεκριμένες γνώσεις που δεν ανταποκρίνεται στον μέσο όρο του πληθυσμού, ενώ το γκάλοπ απευθύνεται κυριολεκτικά στον μέσο όρο του πληθυσμού και σε όλες τις κοινωνικές τάξεις.
Στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση μετέχουν υποχρεωτικά όσοι έχουν υπολογιστή και οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν τις ημερομηνίες της δημοσκόπησης άρα μπορούν να επέμβουν μέσω γνωστών και έχουν τον χρόνο να επέμβουν ενώ στο γκάλοπ δεν γνωρίζουν ούτε την ημερομηνία που διεξάγεται ούτε μπορούν να επέμβουν . Αυτά τα λίγα χοντρικά.
Στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση αν κάποιο πολιτικό πρόσωπο θέλει να επέμβει βρίσκει γνωστούς και φίλους που ψηφίζουν και φτάνει τους ψήφους στα ουράνια. Αν δεν θέλει να επέμβει, δεν ασχολείται.
Ήδη μέχρι στιγμής υπάρχουν αποτελέσματα με τόσο μεγάλες διαφορές που δεν χρειάζεται να έχει κανείς υψηλό δείκτη ευφυΐας για να καταλάβει ότι έχουμε πλαστά αποτελέσματα χωρίς να ευθύνεται ο διαχειριστής.
Ίσως γι αυτό δεν ενδιαφέρονται οι αναγνώστες να μετέχουν και ο αριθμός των ατόμων που μετέχουν της ψηφοφορίας είναι ελάχιστος σε σχέση με τον αριθμό των ατόμων που διαβάζουν το blog.

Ανώνυμος είπε...

οσον αφορά την περσινή δημοσκόπιση αυτοί που ήρθαν πρώτοι και απο τις δύο παρατάξεις, άρα που σημαίνει ότι τους ήθελε ο πολύς κόσμος ως υποψήφιους πως εξηγείται το γεγονός οτι στις εκλογές κατέλαβαν τις τελευταίες θέσεις και το αντίθετο με ορισμένους άλλους!!

Unknown είπε...

Φίλε ανώνυμε καλά τα λές
αλλά θα μου επιτρέψεις να προσθέσω κάτι.
Εμείς που συμμετέχουμε στο blog έχουμε γνώση για το τι γίνετε στην
πολιτική ζωή του τόπου.
Συνεπώς, αφού ξέρουμε την αγορά μπορουμε να προσεγγίσουμε το αποτέλεσμα.
Αυτό βέβαια θα φανεί,όπως είπες, χωρίς να γίνει κατάχρηση της ψήφου.
Καλήμέρα σε όλους..

Unknown είπε...

Φίλε ανώνυμε καλά τα λές
αλλά θα μου επιτρέψεις να προσθέσω κάτι.
Εμείς που συμμετέχουμε στο blog έχουμε γνώση για το τι γίνετε στην
πολιτική ζωή του τόπου.
Συνεπώς, αφού ξέρουμε την αγορά μπορουμε να προσεγγίσουμε το αποτέλεσμα.
Αυτό βέβαια θα φανεί,όπως είπες, χωρίς να γίνει κατάχρηση της ψήφου.
Καλήμέρα σε όλους..

Ανώνυμος είπε...

επαρχιώτη
δεν διαφωνούμε αλλά αφού ξέρεις την αγορά δεν σου φαίνονται υπερβολικά μεγάλοι οι αριθμοί για ορισμένους;

Ανώνυμος είπε...

στην περσινή δημοσκόπηση αφού ο λαός απο τις πρώτες ημέρες τοποθέτησε ψηλα και με τεράστια διαφορά απο τους άλλους, τους μανάρα, κουτσούμπα, βαγιάκο, γκιζίμη γιατι στις εκλόγές τους πάτωσε πλήν του κουτσούμπα;
επιμένω δεν είναι αντικειμ,ενική η δηυμοσκόπηση και επί πλέον λείπει η παράμετρος ¨ άλλος υποψήφιος¨

Ανώνυμος είπε...

με την ευκαιρία ποιός είναι ο ΝΤΑΟΥΛΑΣ ;

βοιωτός είπε...

Ανώνυμε,
το επιχείρημα σου είναι λάθος. Η ερώτηση είναι ποιον θέλετε στο ψηφοδέλτιο, που σημαίνει ότι δεν είναι υποχρωτικόνα τον ψηφίσετε.
Για τις ψήφους είχαμε κάνει κι άλλες δημοσκοπήσεις. εξίσου επιτυχημένες, αν ψάξεις θα τις βρεις.
Επαρχιώτη,
καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
ποιό από όλα τα επιχειρήματα του ανώνυμου είναι λάθος. Μάλλον κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Είπαμε να ευλογάμε τα γένια μας αλλά μην υποτιμάμε και την νοημοσύνη των άλλων.
Ο Κουτσούμπας τι διάολο δεν μπορεί να βρει 5-6 υπολογιστές και να ψηφίσει; Τόσο κρα κάνουν όλοι για τον καράμπελα; τι διάολο θεός είναι;
τέλος τα ονόματα που αναφέρεις τα γνωρίζει όλη η βοιωτία η μαγκιά είναι να βάλεις ένα άγνωστο΄που να είναι στην λίστα τελικά!!!

βοιωτός είπε...

Τελευταίε ανώνυμε,
όταν υπάρχει άλλος ανώνυμος θα παρακαλούσα να λαμβάνετε ένα ψευδώνυμο.
Τα έχω πει πέρυσι. Δες τη συζήτηση στη δημοσκόπηση για το ΠΑΣΟΚ.
Δεν θα τα επαναλάβω.

Για τα άγνωστα ονόματα μόνο τούτο: δεν καταρτίζουμε ψηφοδέλτια εδώ.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
είμαι ο πρώτος ανώνυμος. λυπάμαι που δεν κατανόησες τι ήθελα να πω. Πάντως απο τα μέχρι σήμερα πραγματικά στοιχεία προκύπτει οτι το 70% αυτών που μετέχουν στο blog και ψήφισαν για την ΝΔ, θέλουν ως υποψήφιους τους καραμπελα, νταουλα. Αν θεωρείς τα στοιχεία αυτά αντικειμενικά, υποτιμάς την νοημοσύνη όλων μας και κατά συνέπεια του ίδιου, του δικού σου του blog.
υπάρχει καλύτερη μέθοδος ηλεκτρονικής δημοσκόπησης που να πλησιάζει την αντικειμενικότητα.
Με δύο κουβέντες θα βάλεις 20 άτομα και ο καθένας θα ψηφίζει μέχρι 6 άτομα όσοι και οι υποψήφιοι και σε μία μόνο παράταξη απο τις δυο.
Προσωπικά δεν θα επανέλθω στο θέμα αυτό.

βοιωτός είπε...

Σεβαστή η άποψή σου.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα.Δεν συμφωνώ ότι οι "άγνωστοι"δεν πρέπει να μπουν στη λίστα.Δεν είναι δίκαιο.Πολλές φορές οι "άγνωστοι" μπορούν να προσφέρουν περισσότερα απο τους πολύ "γνωστούς" που επειδή νομίζουν ότι είναι σίγουροι δεν εργάζονται με ζήλο για τα προβλήματα των πολιτών

Ανώνυμος είπε...

δεν ξέρω για βουλευτής ,αλλά δήμαρχος και νομάρχης θα βγαινε από την πρώτη Κυριακή ο Καράμπελας .και με μεγάλη άνεση!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΕΙΜΑΙ Ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΣΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΓΙΑΣ

ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΒΟΙΩΤΟΥ. ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΚΑΤΙ παραπάνω αλλά είναι καλός στην προπαγάντα.

Εχω δώσει εντολή στα τριάντα σαράντα ή εικόσι άτομα που ελέχγω στο ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας, ξέρετε ποιούς εννοώ, να στηρίξουν Βαγιάκο μέχρι να πεθάνουν. Ο λόγος είναι απλώς. Ο Βαγιάκος με γλείφει από την μέρα που τον γνώρισα, δεν μου κάνει ποτέ κριτική και δεν τον φοβάμαι ποτέ. Ειναί αξιόπιστος γλείφτης. Δεν πρόκειται ποτέ να με απείησει να μου πάρει την έδρα, γιατί δεν είναι έξυπνος και τον ελέγχω πολύ εύκολα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΣΟΚΟΙ Λειβαδιάς ειδικά, στην δημοσκόπηση του φίλου μου Βοιωτού ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΒΑΓΙΑΚΟ. Δεν θέλουμε καλύτερο ΠΑΣΟΚ στην Βοιωτία. Θέλουμε ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΤΟΓΙΑΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ γαιτί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

Προσοχή εν πρέει να πεινάσουν τα παιδιά του ΤΟΓΙΑ.
ΠΡοσοχή μόνο εάν είναι ΑΓΙΑΚΟΣ στο ψηφοδέλτιο θα ξαναβγεί ο ΤΟΓΙΑΣ Βουλευτής. Στηρίζουμε Βαγιάκο, στηρίζουμε Τόγια.

Βοιωτέ μην βάλεις άλλο όνομα στο ψηφο΄δλτιο του ΠΑΣΟΚ. Ετσί συμφωνήσαμε. Προς θέου μην βάλεις κανέναν αξίο και ικανότερο από ένα πολιτευτή θα χάσω την Εδρα.
Στην συνείδηση σου καλέ μου φίλε Βοιωτέ και στην συνείδηση της συμφωνίας που κάναμε ΕΙΜΑΙ Ο ΒΟΙΩΤΑΡΧΗΣ που σας αξίζει.

Ο ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΒολΕΥΤΗΣ και Βοιωτάρχης

Βασιλάκης ΤΟΓΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Γίωργο Παπανδρέου μην ψάχνεις ικανότερα στελέχη στην Βοιωτία. Με τον Βαγιάκο και μένα το ΠΑΣΟκ θα έρχεται πάντα δευτέρο κόμμα. Γίωργο ακού την φωνή της Βοωιτίας , άκου την φωνή του λαού, τον Βασιλάκη τον Τόγια.

Γιώργο ποτέ δεν σε στήριξα στην κόντρα με τον Βενιζέλο γιατί δεν είμαι έξυπνος για να καταλάβω ότι θα κερδίσεις τον Βενιζέλο. Επρέπε να μου τάξεις θέση για να σε στηρίξω γιατί σε όλη μου τν ζωή αυτό κάνω. Αλλά Γίωργο ούτε και εσύ είσαι έκυπνος γιατί αντί να με διαλοστείλεις με έκανες και Βοιωτάρχη

ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΒΑΓΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ. ΣτΟ υποσχομαι.

ο ΠΙΣΤΌς, ΚΑΤΌΠΙΝ ΠΛΟΎΣΙΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΟΥ

Βασιλάκης Τόγιας

Ανώνυμος είπε...

"Αυτός που πετάει λάσπη,συνήθως χάνει έδαφος".

Ανώνυμος είπε...

..και αυτός που δεν φοράει παντελόνια συνήθως είναι γυναικούλα...

Ανώνυμος είπε...

Quelle decadence,mon dieu!

βοιωτός είπε...

Βασιλάκη,
όχι στα βαθιά παιδί μου.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Εντάξει καλή η πλάκα αλλά ας παραμείνουμε κόσμιοι.

Ανώνυμος είπε...

Επ' αυτού,θα επισημάνω,Βοιωτέ,ότι το τακτ,η ευγένεια, η ανατροφή και οι καλοί τρόποι,δεν κρύβονται, πολλάκις δε, υποκαθιστούν την ουσία.Η επί της ουσίας πολιτική κριτική,λοιπόν,ελλείπει, ανεξαρτήτως προσώπων και κομμάτων.Πιστεύω δε,ακράδαντα, ότι η ανωνυμία στα blogs δεν συνεπάγεται,αυτομάτως,ασυδοσία και παντός είδους υποβάθμιση.Όσο με αφορά, ο,τιδήποτε γράφω,θα μπορούσα-και μπορώ-να το υποστηρίξω και επωνύμως και δημοσίως.Διερωτώμαι, ωστόσο, πόσοι από τους χρήστες θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο.Και αυτό κάνει τη διαφορά.

Ανώνυμος είπε...

ρε υπνοβάτη, έχεις πλάκα.αν και μου την σπάνε και εκνευρίζομαι με τις απόψεις σου για τις γυναίκες, μου θυμίζεις τον Χόφμαν στο σήριαλ: Οι σταυλοι της Εριέτας Ζαίμη.Οσοι το έβλεπαν καταλαβαίνουν τι λέω.Πολύ δηθεν αλλά κατά βάθος...

Ανώνυμος είπε...

Είναι θαυμάσιο δώρο να σε στεφανώνει η νεότητα-έστω και αν σε αξιολογεί ως... σπαστικό.Σε ευχαριστώ και μόνον γι' αυτό.Ωστόσο,σου υπενθυμίζω ότι ο κύριος που ανέφερες-το σήριαλ δεν το ξέρω-λογικά, θα θυμίζει εμένα και όχι εγώ εκείνον! Με το χιούμορ και τον αυθορμητισμό που έχεις, πολλοί θα σπεύσουν να σε αγαπήσουν.Και αν δεν το κάνουν, θα είναι, πραγματικά,ανόητοι.

Ανώνυμος είπε...

Φοιτήτρια ο υπνοβάτης είναι παιδί από σπίτι με τα γαλλικά του και το πίανο του. Κλασσίκος αστός της πρωτευσουσας Λειβαδίας που η ανωτερότητα του και η ψυχική του εύγενεια δεν του επίτρεπει να εμπλακεί σε πολιτικούς καυγάδες άλλα όταν ΄θιξεις την αγαπημένη του πολιτική του φασολάδα στην Βοιωτία τότε νίωθει την υποχρέωση να επέμβει..

Αστόν και τον καταλάβαμε, ουτέ να προσέχει λίγο δεν ξέρει...

Ανώνυμος είπε...

Βοιώτε

τόση ξεφτίλα έφαγες προ ημερών απο του νεοδημοκράτες . Μην ακολουθήσει κανα τσουνάμι πασόκων ενάντιον σου αγανακτησμένων με την δήθεν αντικειμενικότητα σου και στο κλείσουν τελείως το μαγαζί.

Στην θέση σου θα ήμουν πιο προσεχτικός και ας με συμ΄φερει εμένα να εκτείθεσαι ανεπανόρθωτα.

Τα βαθιά είναι για αυτούς που ξέρουν να κολύπμανε και εσύ δεν ανήκεις σε αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα, με έλιωσες!Θα ήσουν πραγματικός άντρας στην εποχή σου.Κύριος.Αυτό με ενοχλεί ότι κύριοι και ξηγημένοι δεν υπάρχουν σήμερα.Πικραίνομαι και αγανακτώ.Γιατί, όταν εσύ είσαι εντάξει;τι φταίει;ποιος φταιει;γιατί όλα τόσο χάλια;τόσο δύσκολο είναι να συνυπάρχουν δύο άνθρωποι χωρίς υστεροβουλίες, εξουσίες, κλπ;Γιατί για μένα είανι εύκολο και για τους άλλους δύσκολο; άστο,δεν σώνεται!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε,ανώνυμε,των 4.46, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Συμφωνούμε κατά τούτο,τουλάχιστον:"η ευγένεια αγοράζει τα πάντα και δεν κοστίζει τίποτα".Είναι,εξάλλου,ζήτημα ανατροφής.N' est pas?

Ανώνυμος είπε...

Ε δεν πάει άλλο αυτή η ξεφτίλα με τα γκάλοπ. Ρε βοωιτέ, μήπως τελικά έχεις συμφέρον να εκτείθεσαι έτσι με αυτά τα γκάλοπ; Μην με παρεξηγείς αλλά ερωτώ. Αυτός ο Βαγιάκος είναι άχρηστος το ξέρει όλη η Λειβαδία, που τους βρήκε σαράντα ψήφους; Μόλις πάει να πλησίασει η Αγάτσα ή κανένας άλλος φεύγει σφαιράτος για ιντερνετ καφέ και ξαναψηφίζει. Δηλάδη που θα πάει η κοροιδία; Δεύτερη φορά το ίδιο πράγμα. Δεν ξέρω αγαπητε Βοιωτέ τι επιδιώκεις με την ωηφοφορία, αλλά επeιδή αρνείσαι και να συζητήσεις το θέμα σοβαρά αλλά και επειδή αρνήσai να βάλεις τα πραγματικά άξια στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην ψηφοφορία η στάση σου είναι ύποπτη. Ε'αν δεν καταλαβαίνεις πόσο ξεφτιλίζει ο βαγιάκος δύο φορές τώρα τις σημοσκοπήσεις σου με τις πρακτικ'ες του σημαίνει ότι είσαι συνένοχος γιατί βλάκας δεν είσαι.

Αρά προτείνω δύο πράγματα

1 Να απαγορευτέι η είσοδος στα ιντερνετ καφέ Βοιωτίας του Βαγιάκου τις μέρες της ψηφοφορίας, να μοιραστεί και σχετική φωτογραφια του εγκληματία του ιντερνετ από την επιτροπή επίβλεψης.

2 Σύντροφοι ψηφίζουμε όλοι Γρανιτσιώτη, να την βγάλουμε πρώτη, που είναι και η λιγότερο γνωστή, για να αποδείξουμε στον Βοιωτό που κάνει το χαζό και στους λίγους ενδεχομένως αφελείς που πιστεύουν στις δημοσκοπήσεις ότι είναί αναξιόπιστες και μάταιο να γίνονται.

P.S Βασιλάκη Τόγια έγραψες με τα μηνύματα σου. Πραγματικά τα είπες όλα. Εάν ο Παπανδρέου μείνει στην Λειβαδία με Τόγια , Βαγίακο, εγώ τη άλλη ημέρα τον εκλογών θα κάνω τα γραφεία ομίλου Βενιζέλου στην Λειβαδιά. Και ας με διαγράψει ο Γιωργάκης. Δεν πάει άλλο η ξεφτίλα

Ξύπνα Γιωργοοοοοο

Ανώνυμος είπε...

τάκη θεε΄πάρε την ΠΑΕ.

Μεγάλε έγραψες με το μήνυμα. Το κορυφάιο όλων των εποχών. Εχώ πεθάνει μιλάμε από τα γέλια. Φεύγει σφαιράτος ο Βαγιάκος για ιντερνετ καφέ λες και του βάλανε νέφτι στο κώλο και πάιε να ψηφίσει τον εαυτό του..ΧΑ ΧΑΧ ΧΧΑ ΧΑ ΧΑ

Μιλάμε κορυφαίο.

Μάγκες όλοι Γρανιτσιώτη , γερά να φύγει η δεξιά.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 4.46,όντως έχω μία αγαπημένη,η πολιτική είναι το χόμπι μου και η... φασολάδα με πειράζει στο στομάχι, εδώ και χρόνια.Κανείς δεν θα με πείσει, ωστόσο, ότι η πολιτική αντιπαράθεση επιτρέπει τα πάντα. Αντιπαθώ τους αγενείς, τους άξεστους,τους "απολίτιστους",από όπου κι αν προέρχονται.Το λιγότερο που μπορώ να συμπεράνω είναι πώς δεν έχουν κανένα σοβαρό επιχείρημα να καταθέσουν.Σου υπενθυμίζω ότι ο καθένας μπορεί να υβρίζει.Αλλά δεν μπορεί ο καθένας να έχει επιχειρήματα και να ανασκευάζει τα του "αντιπάλου". Όταν ελλείπουν αυτά,καταφεύγει στις ύβρεις.Πανεύκολο.Εξίσου,ασήμαντο,ωστόσο.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης,προσέχουν, ώστε να μην...αποκαλυφθούν εκείνοι οι οποίοι,όσα γράφουν δεν έχουν το θάρρος να τα υποστηρίξουν και επωνύμως.Λυπάμαι,φίλε μου, ανώνυμε,αλλά ως προς αυτό,διαφέρω από πολλούς άλλους.Ως εκ τούτου, δεν με ενδιαφέρει να προσέξω,όπως το εννοείς.Να επαναλάβω ότι η ανωνυμία δεν συνεπάγεται παντός είδους "αλητεία";Και ότι αυτό δεν διδάσκεται,αλλά είναι βίωμα,καταγωγή,αρχές και αξίες;Περιττόν.Νομίζω ότι όλοι οι σοβαροί άνθρωποι το ξέρουν ήδη. Θα χαρώ να μου αποδείξει κάποιος το αντίθετο.

Ανώνυμος είπε...

Αλητεία είναι υπνοβάτη να είσαι και μέρος ενός συστήματος που αναπαράγει φθαρμένα και άχρηστα πρόσωπα για ιδιων οφελος. Αλήτεια είναι υπνοβάτης με κόσμιο τρόπο να χύνεις χολή για προστατεύσεις αύτους που θέλεις.
Αλητεία είναι να προσπαθείς, σαν άσχετος Δον Κιχώτης και αργόσχολος αστός να προσπαθείς να απομακρίνεις την κουβέντα από τον σκοπό της που είναι μία ακόμη στημένη δημοσκόπηση ενός καλοπληρωμένου προπαγανδιστή.
Λοιπόν δεν ξέρω έαν είσαι πραγματικός υπνοβάτεις ή όχι άλλα σιγουρά υπνοβατείς όταν προσπαθείς να πουλήσεις φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.

Ανώνυμος είπε...

Για δεύερη φορά ο τραγικός Βοιωτός μέσα σε 10 ημέρες καλείται να δώσει εξηγήσεις και απουσιάζει.

Ποιά συμ΄φεροντα εξυπηρετεί με τις στημένες δημοσκοπήσεις;

Γιατί αφού οι περισσότεροι εξ ημών γνωρίζουμε πόσο ευκόλο είναι να αλοιωθεί το πραγματικό αποτέλεσμα της από πολλάπλες ψήφους, κάτι που έγινε ήδη δύο φορές με τον ίδιο κάθε φορά δράστη, δεν αποσυρει τις δημοσκοπήσεις αλλά τολμάει και από επάνω ο αθεόφοβος να λέει ότι επηρεάζουν τα κομματικά επιτελεία ως προάγγελος εξελίξεων και επιτυχημένων προβλέψεων;

Γιατί τέλος και με ποιά κριτήρια επιλέγει τα ονόματα που επελέγει και δεν δίνει εξηγήσεις για την παράλειψη δυνατών πολιτικών ονομάτων από τις λίστες και της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;

Μήπως ήρθε η ώρα να δώσουμε ισχυρή απάντηση στο Βοιωτό ΑΠΑΤΕΩΝΑ της βοιωτικής μπλοκόσφαιρας;

βοιωτός είπε...

Οχι, Χριστέ μου. Οχι.
Πάλι ο ψυχοπαθής.


Λοιπόν πάμε πάλι.
Σας παρακαλώ μην απαντάτε στα τρολ.

Ανώνυμος είπε...

"Ο μόνος σωστός τρόπος να δεχτείς μια προσβολή είναι να την αγνοήσεις.Αν δεν μπορείς να την αγνοήσεις,απάντησέ της.Αν δεν μπορείς να απαντήσεις,γέλα με αυτήν.Αν δεν μπορείς να γελάσεις, προφανώς σου αξίζει".

Ανώνυμος είπε...

κρίμα Βοιωτέ που κατέληξες έτσι. Να σε φτύνουνε όλοι μες την μούρη σου και εσύ να κάνεις τον χαζό.
Κρίμα φίλε μου. Τουλάχιστον ελπίζω να έβγαλες κανένα φράγκο από την πατάτα που πούλησες 18 μήνες τώρα.
Κανείς δεν σε εμπίστευεται πλέον εδώ στην Λειβαδία.
Αστό κλείστο το μαγαζί. Γελάνε πανελλαδικώς πλέον μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί βρε παιδιά θάβετε έτσι τον καημένο το Βαγιάκο? Από μικρός τρέχει για το κόμμα, γλύφει, γλύφει, ξαναγλύφει. Τόσο γλύψιμο χαμένο θα πάει? Το πραγματικό του πρόσωπο βλέπω το έχουν ανακαλύψει κι άλλοι, ελπίζω να ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι. Από "καλούς τρόπους" άλλο τίποτα, κερδίζει όλους τους ανυποψίαστους. Λυπηθείτε τον και ψηφίστε τον, κοιμάται και ξυπνάει με μοναδικό στόχο να γίνει βουλευτής. Όχι τίποτα άλλο αλλά ταλαιπωρείται και απίστευτα με τα πανηγύρια και τα μνημόσυνα. Νέο παιδί και αναγκάζεται να προσποιείται ενδιαφέρον για τους πάντες στη Βοιωτία παρά την αηδία που νιώθει για το νομό. Έχει συνηθίσει στην απόλυτη χλιδή βλέπετε και η επαρχία με τα χωριουδάκια και τον απλό κόσμο του πέφτει κομματάκι βαριά.

Ανώνυμος είπε...

μαγκες βλεπω κανετε παλι επιθεση στον βοιωτο αν σας αρεσει το μπλογκ διαβστετο αν οχι αγνοηστετο τα στελεχοι που εχουμε σε ολα τα κομματα ειναι καποιοι απο εμας τετοιοι ειμαστε τετοιους βγαζουμε η γρανιτσιωτη ειναι απο αραχωβα και ειναι η μονη που κερδισε τη δεξια στην αραχωβα και εγινε δημαρχος αυτα για την ιστορια τωρα για οσους δεν γουσταρουν το βαγιακο τογια καραμπελα κλπ ας κατεβουν αυτοι η ας ψυφισουν αυτους που γουσταρουν οταν ερθει η ωρα των εκλογων γιατι τους εξυπνους ανθρωπους δεν μπορει να τους δουλεψει κανενας βοιωτος η νταβατσης γενικως γιαυτος μαγκες κατω η μπαλα ξερετε εσεις.....

Ανώνυμος είπε...

μαγκες βλεπω κανετε παλι επιθεση στον βοιωτο αν σας αρεσει το μπλογκ διαβστετο αν οχι αγνοηστετο τα στελεχοι που εχουμε σε ολα τα κομματα ειναι καποιοι απο εμας τετοιοι ειμαστε τετοιους βγαζουμε η γρανιτσιωτη ειναι απο αραχωβα και ειναι η μονη που κερδισε τη δεξια στην αραχωβα και εγινε δημαρχος αυτα για την ιστορια τωρα για οσους δεν γουσταρουν το βαγιακο τογια καραμπελα κλπ ας κατεβουν αυτοι η ας ψυφισουν αυτους που γουσταρουν οταν ερθει η ωρα των εκλογων γιατι τους εξυπνους ανθρωπους δεν μπορει να τους δουλεψει κανενας βοιωτος η νταβατσης γενικως γιαυτος μαγκες κατω η μπαλα ξερετε εσεις.....

Ανώνυμος είπε...

αν-εξήγητο το αν-αίσχυντο,α-κατανόητο το α-πρόκλητο, α-διάφορο το αν-ίκανο να αρθρώσει.Εμ-φανής η εμ-πάθεια.

Ανώνυμος είπε...

Ροζαλία

Κ ουζίνα, κ αθάρισμα, κ ολοκυθοκεφτές, κ αθρέφτης, κ αλλυντικά, κ ατίνα, κ ατιναριο

Λοιπόν εσύ και ο Υπνοβάτης, οι νέοι χαρακτήρες που εφτιάξε ο Βοιωτός για υπεράσπιση, οι ποιητές του μεσονυχτίου είστε και οι πιο ξεδιάντροποί από όσους έχει φτίαξει.

Γιατί το παίζετε κ ποιητές τρομάρα σας, διπλωμάτες και ανώτεροι του κώλου ενώ τα ίδια συμφέροντα εξυπηρετείτε και από το ίδιο χέρι πληρώνεστε

Α ντροπή δεν έχετε;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΔΙΠΛΟΩΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΒΑΓΙΑΚΟΥ Κ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

Αφού ο αστείος, κουτοπόνηρος Βοιωτός δεν αποσύρει τις στημένες δημοσκοπήσεις , εμείς δυό φιλαράκια που ξέρουμε ποιοι, είναι, αναλαμβάνουμε δράση.

Στόχος μας είναι να βγάλουμε Θεωδόρου Μαγούλα δεύτερη στην ΝΔ και Γρανιτσίωτη Ευαγγελία πρώτη στο ΠΑΣΟΚ.

Ηδή εμείς οι 2 έχουμε ρίξει από 15 ψήφους στην καθεμία, το ξέρουν κ οι υποστηριχτές τους ότι δεν είναι για τόσες ψήφους.

Ο στόχος μας διπλός.
Να δείξουμε πόσο ξεφτίλα είναι η ψηφοφορία

και

να κανούμε τον Καράμπελα κ τον Βαγιάκο, ειδικά τον δευτέρο, να τρέχουν και σε άλλα καφέ να ψηφίσουν, αφού είναι Καραγκίοζηδες της Λειβαδιάς.

Οσοί πιστοί προσέλθετε στον ιερό σκοπό μας.

ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΜΑΓΟΥΛΑ για ΝΔ
και ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤη για ΠΑΣΟΚ

μεχρί την δευτέρα να είναι πολύ υψηλά παρακαλώ.

Τρέμετεεεεεεεε στημένοι δημοσκόποι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί να αποσύρει ο βοιωτός την ψηφοφορία άλλωστε δεν εξαρτάται απο αυτόν το αποτέλεσμα, αλλά ούτε μπορούμε να δεχτούμε αντικειμενικά τα στοιχεία που βλέπουμε. Καμία σχέση με την λογική.
Όμως παλικάρια με όλο το σεβασμό είναι προτιμότερο να μην μετέχετε στην διαδικασία αυτή, παρά να δίνετε γραμμή για άτομα που υποτίθεται ότι δεν αξίζουν τις ψήφους, γιατί νομίζω ότι τους αδικείτε και αυτό ισχύει και για τις δύο κυρίες που αναφέρετε διότι πραγματικά είναι αξιόλογες.

Ανώνυμος είπε...

Φοιτήτρια και Ροζαλία,τί απογίνατε; μήπως"επιτεθήκατε" άδικα καισυλλήβδην-προ ημερών- στο ανδρικό φύλο;Υπάρχουν και σήμερα άνδρες που σέβονται και τους πολιτικούς και τις γυναίκες πολιτικούς του νομού, όπως ο ανώνυμος των 10.07/Ξανασκεφτείτε το,τουλάχιστον.

βοιωτός είπε...

Τα αποτέλέσματα είναι μια χαρά.
Τα μικρολαμόγια -που όλη τους η ζωή είναι η καταστροφή- εκτός από ηλίθια είναι και αστοιχείωτα.
Εχουσι γνώσιν οι φύλακες...

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να πω κάτι για τον ανώνυμο των 10.57, αλλά πια μόνο ό,τι πράττει κανείς μπορώ να δεχθώ, ως σοβαρό,καθαρό και αληθινό. Ό.τιδήποτε δεν στοιχίζει μπορεί να ειπωθεί από οποιονδήποτε. Και να ακυρωθεί εξίσου εύκολα, όταν πρέπει να το αποδείξει. Άστο, λοιπόν υπνοβάτη, η φοιτητριούλα είναι κυνικά- ρεαλιστικά ώριμη, αν και παραπέμπει σε άνθος μισανοιγμένο.Και φυσικά αυτά δεν ισχύουν μόνο για τους αντρες, απλώς τόφερε το θέμα "ο μικρός σερίφης". Και.. "είναι παλιό το λιμάνι, δεν μπορώ πιά να περιμένω".., αλλά τι σαγηνευτικό το τοπίο Πύλου-Μεθώνης! Είχα την τύχη να το "αναγνώσω" το Σαβ/κο.

Ανώνυμος είπε...

"Le style c'est l'homme".

Ανώνυμος είπε...

Κι επιπλέον.μια ταυτότητα έχει ο καθένας μας. Το πώς κείται απέναντι στα πράγματα και στη ζωή, είναι ο δείκτης, της αξιολόγησής του. Διότι παραπλανιόμαστε πολλές φορές από τη συνηθισ΄μένη απάτη- ψεύδος, "με τον καθένα είμαι αλλιώς". Λάθος. Με τον ίδιο τρόπο διάκειται έκαστος, σε όλα τα επιμέρους του βίου του.

Ανώνυμος είπε...

Viote

Lamogia kai kleftes einai olo sou to soi panivlaka


Mazepsou tha se kanoume kommatakia poulimene mistoforeeeeee

Ανώνυμος είπε...

Επέστρεψε ο γελωτοποιός του μπλογκ;
Αντε λαμόγια τελειώνετε έχουμε δουλειές.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε εάν η κριτική σε έναν ξεπουλημένο μπλόγκερ όπως ο Βοιωτός, ένα υποκριτή και ψεύτη, που νομίζει ότι κοροιδεύει την Βοιωτία είναι στοιχεία γελωτοποίου τότε είμαστε πολλοί και όχι ένας.

Οτάν εκρέμμουν ερωτήματα εναντίον του ενός μήνα, όταν εκστομίζει αυτός υμβριστικές εκφράσεις, όταν φτίαχνει χαρακτήρες για να υπερασπιστεί τον τραγικά αναξιόπιστο χαράκτηρα του, το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να βρίζει.

Υπάρχει πολύ πράγμα εναντίον του, ήδη το μόνο που μπορεί να κάνει είναι δημοσκοπήσεις για να πουλήσει ενδιαφέρον στους αργόσχολοους που ψηφίζουν 50 φορές στον ευατό του. Η κατρακύλα του θα συνεχιστεί και θα την αναδείξουμε και με στοιχεία.

Βοιωτέ βγάλε κανά φράγκο ακόμα όσο σε παίρνει.
Βοιωτέ γερά πάρτους τα λεφτά.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10.07

Δεν είπαμε ποτέ ότι δεν αξίζουν τις ψήφους, αλλά ότι δεν είναι για τόσους ψήφους. Προφανώς είναι για περισότερες ψήφους από τον τραγικό Βαγιάκο αλλά τι να κάνουμε εμείς έχουμε και δουλείες δεν είμαστε αργόσχολοι.

Εμείς οι 2 πάντως μόνοι μας 25 μετρημένα τεμάχια ρίξαμε στην Γρανιτσίωτη και στην Μαγούλα.

Οπότε πες και ένα ευχαριστώ και εάν θες ρίξε και εσυ καμία ψήφο παραπάνω. Τσάμπα είναι, παρωδία είναι η ψηφοφορία. Είδες ο Γκιζίμης μόλις τον πέρασε η Ευαγγελία, μπήκε στον αγώνα και αυτός και ξημεροβραδιάζεται.

βοιωτός είπε...

Καραγκιοζάκο-ρουφιανάκο-γελωτοποιέ κουράζεις.
Και δεν θα πληρωθείς κιόλας, κατάλαβες;
Και δεν σε είπα λαμόγιο. Σε είπα μικρολαμογιο.


Παρακαλώ τους ανγνώστες να μην απαντούν στα λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα έχεις βοιωτέ.. η ψηφοφορία σου ανέδειξε 1ο το αρχιλαμόγιο και ζητάς από τους αναγνώστες "να μην απαντούν στα λαμόγια" τα οποία στην τελική δεν πολιτεύονται για να τ αρπάξουν και να μας δουλεύουν και με τη βούλα...

Ανώνυμος είπε...

ρε γκιζίμη
εσύ είσαι σοβαρός ρε φιλε. πως έπεσες στην λούμπα. ακόμα και η αγάτσα το κατάλαβε και έκανε κράτει.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ρε φίλε ήταν όλα καλά και τα γκαλοπ σου φταίξανε. να αφήσουμε τις νοθευμενες διαδικασίες να αποφασίσουν και τους βολεμένους που μόνο πασοκ δεν είναι αλλά μόνο με τη πάρτη τους και τα φραγκα τους

Ανώνυμος είπε...

αυτα που λες που κολάνε τελευταιε ανωνυμε τι εννοείς;

Ανώνυμος είπε...

τι να πω ρε ανθρωπε. εχεις 20 μέρες συνέχεια λες θα χαλάσω τη ψηφοφορια θα κάνω θα ράνω μας τα έχεις κανει τσουρέκια.στειλε μια επιστολη να λεει ότι θελω να είμαι κι εγώ στη λιστα η να είναι ο τάδοπουλος και μη μας ζαλίζεις.το εχετε κανι το πασοκ τοπικο σύλογο και σας πειραζει να μιλαει ο κόσμος. αντε χαλαρώστε