Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Ο Χατζηνικολάου για τις διεκδικήσεις της Εκκλησίας στη Βοιωτία

H διεκδίκηση αγροτολιβαδικών και άλλων εκτάσεων από τη Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας στη Βοιωτία θα είναι μεταξύ των θεμάτων, σύμφωνα με πληροφορίες, που θα βρεθούν στο στόχαστρο του Νίκου Χατζηνικολάου, κατά τη διάρκεια της αποψινής εκπομπής (21:00) "Πρόσωπο με πρόσωπο" στο ALTER. Σχετικό ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας μπορείτε να δείτε εδώ.
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=80643840

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Βοιωτέ,
Μπορεί να κατοικώ στην Αθήνα, αλλά κατάγομαι από τη Βοιωτία.
Εκεί είναι το πατρικό μου, εκεί έχω αφήσει τα δικαιώματά μου, εκεί ψηφίζω.
Θα ήταν πολύ χρήσιμο, να μαθαίναμε τη γνώμη των βουλευτών (και των πολιτευτών, γιατί όχι) της Βοιωτίας πάνω σε αυτό το ζήτημα.
Είναι δυνατόν να μην το ήξεραν;
Δεν υπήρχε κάποιος ψηφοφόρος τους που να τους το μετέφερε; Ελεος!!!
Οι τοπικές εφημερίδες τι έκαναν;
Μπορεί να κάνω και λάθος, βέβαια, γι αυτό θα ήθελα να ενημερωθώ.

Unknown είπε...

Έχει τύχη να παρεβρεθώ σε συζήτηση για το θέμα με τις δυο πλευρές παρούσες.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι και τα δύο μέτωπα βρωμάνε.
Μόνο τα ζώα του βοσκού την γλιτώνουν.
Είναι κρίμα κάποιος να πάρει θέση υπερ ή κατά.
Σίγουρα όμως όπως λέει ο ανεξ. πολίτης υπάρχει πολύ σιωπή από του βουλευτές μας.
Θέλω να δω ποιοι και τι θα υποστηρίξει στην εκπομπή

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει θεμα απο το 1985 τωρα μπαλα παιζει ο ανυψιος του το θεμα το ξερουν καλα στη δαυλεια υπαρχει συλλογος εκει που ασχολητε με το θεμα

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Επαρχιώτη & Ανώνυμε_3:24,
φαίνεται, ότι ξέρετε αρκετά παραπάνω, τουλάχιστον από εμένα, γι αυτό.
Με ενδιαφέρει πράγματι το θέμα, αλλά θα περιμένω κι εγώ να δω την εκπομπή και κατόπιν θα επανέλθω.
Αγαπητέ Ανώνυμε_3:24, ποιός είναι αυτός ο Σύλλογος;

Ανώνυμος είπε...

Στην ιστοσελίδα «Συμπαράταξη Βοιωτών για το Περιβάλλον»

http://symparataxi.blogspot.com/

εντόπισα άρθρο της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (14 Σεπτ. 2008), όπου ένας επιχειρηματίας από την Αθήνα, ‘αγόρασε’ από την Μονή Σεραφείμ 800 στρέμματα γης φιλέτο στην Ζάλτσα, πάνω στην θάλασσα, και προσπαθεί να τα μεταπωλήσει για εξοχικές κατοικίες.
Από το άρθρο προκύπτει πως το Συμβούλιο της Επικρατείας τον έχει σταματήσει, αλλά τώρα, με βάση το πρόσφατο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο του κ. Σουφλιά (πού ξεπουλάει την Βοιωτία), ευελπιστεί ότι θα ξεπεράσει τα εμπόδια που προκύπτουν από το Σύνταγμα και θα προχωρήσει με την εκμετάλλευση τ ης περιοχής.
Προφανώς η Μονή Σεραφείμ ισχυρίζεται πως της ανήκει όλος ο κάμπος της Ζάλτσας (!).
Και τον έχει βγάλει στο σφυρί…

Ανώνυμος είπε...

αυτο με τη ζαλτσα ειναι αλλο το προβλημα υπαρχει στη περιοχη μεταξυ χαιρωνιας και δαυλειας και αφορα και τα λιβαδεια στο παρνασσο

Ανώνυμος είπε...

ANTI BLOG 6-10-2008

"Νέες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο του….Βοιωτοπεδίου για το οποίο γράψαμε χθες. Στις 14 Σεπτεμβρίου 2008 η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» έγραψε ότι στις αρχές της δεκαετίας του 1980 ο επιχειρηματίας κ. Τιμόθεος Νικολακάκης («Δελφοί club ΑΕ») αγόρασε - κατόπιν δηµοπρασίας- στην παραλία της Ζάλτσας (Δήμος Κορώνιας), µία έκταση 800 στρεµµάτων από τη Μονή Σεραφείµ, στην οποία μεταξύ άλλων ανήκε µία συνολική έκταση 77.000 στρεµµάτων. Εκεί, ο κ. Νικολακάκης επιχειρεί να δηµιουργήσει ένα «νέο οικιστικό πρότυπο» κλπ κλπ"
(Συνέχεια εδώ:)

http://www.antinews.gr/

------------------------------

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗΣ ΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΥΠΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.. ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΓΙΝΕ. Η ΜΟΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ. ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΙΑ ΟΜΩΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ. ΚΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΝΑΝΤΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.. ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΗΣΙΑΚΩΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΩΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΚΑΜΙΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 8:48
Αγοραπωλησία σε έκταση δημοσία όχι δεν έχει γίνει ακόμη.
Αντικείμενο εμπορικής εκμετάλευσης, όχι δεν έχει γίνει ακόμη.
Όταν όμως, περιφράξετε όλο το βουνό και οι φωνές αντιλογίας πάψουν να υπάρχουν.Ποιος μας λέει εμάς ότι δεν θα γίνει κάτι από τα παραπάνω.
Και τέλος, όσον αφορά την κατασκήνωση Ουκρανών, Ρώσων & Βοιωτών παιδιών.
Ποιος σου λέει εσένα ότι αυτό το έργο δεν είναι η βιτρινά σε κάθε πάσαλο που μπαίνει?
Ποιος σου λέει εσένα ότι δεν είναι η βιτρίνα σε κάθε γνωστό συγγενή που θέλει να βοσκίσει τα ζώα του?
Ποιος σου λεέι εσένα ότι δεν είναι βιτρινα σε κάθε διορισμό που γίνετε?
Ποιος?

jk είπε...

Ο αγιασμός της Ολομέλειας ήταν η "κάθαρση" που υποσχέθηκε ο καταλληλότερος:

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 07-10-2008

Φέτος ήταν και η πρώτη για τον νέο προκαθήμενο της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας. Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ήταν ο επικεφαλής των μελών της διαρκούς Ιεράς Συνόδου στην τελετή του αγιασμού. Η διαφορά με τον προκάτοχό του, μακαριστό Χριστόδουλο, ήταν -όπως θα 'λεγε κι ο Κ. Καραμανλής- η σεμνότητα και η ταπεινότητα, ακόμη και στις ενδυματολογικές επιλογές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απείχε από την τελετή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, όπως εξήγησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Φ. Κουβέλης.

Απούσα από την τελετή ήταν και η γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ενώ από το σύνολο των 22 της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος παρέστησαν μόνο 9 βουλευτές.

Ο αρχιεπίσκοπος δεν ακολούθησε την πεπατημένη και δεν προσήλθε στα κοινοβουλευτικά έδρανα για να «αγιάσει» τους αρχηγούς: έρανε μόνο τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής Δ. Σιούφα, που τον πλησίασαν.

Με τη λήξη της τελετής, ευχήθηκε «καλή χρονιά» σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά, «με πλούσιο και δημιουργικό έργο προς ωφέλεια του λαού και της πατρίδας».

Αξιοσημείωτη απουσία από την τελετή του αγιασμού ήταν εκείνη του βαλλόμενου υπουργού Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλου, που πάντως είχε παραστεί νωρίτερα στη συνεδρίαση της Κ.Ο. της Ν.Δ.

Ο αποπεμφθείς Γ. Βουλγαράκης πέρασε τον αγιασμό στο εντευκτήριο της Βουλής. Αντιθέτως, ο Στ. Δαϊλάκης παρέστη και όχι μόνο: κάθησε δίπλα στον πρώην γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ. Απ. Σταύρου και κουβέντιαζε με άλλους βουλευτές του κόμματος.

Απόντες ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης, αλλά και άλλοι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ανώνυμος είπε...

http://picasaweb.google.gr/jketseas/DXiNtC#5254440116737322706

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 10:26

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΝΑΡΤΩΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ.. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΠΑΙΧΝΙΟ ΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΥΠΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ. ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ,
Α) ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΕΛΗΣ. ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΠΕΡΣΙ ΔΑ Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ..
Β)ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΞΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΚΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ) ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΟΥ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Πίστεψε με ίσως έιμαι ο μοναδικός που δεν τον απασχλολέι το θέμα ως εκδήλωση εμπάθειας.
Όταν λέως "ποιος σου λέει εσένα"
αναρωτιεμαι πόσο σίγουρος είσαι για το αν συμβαίνει ή όχι.
Επίσης αφόυ θες να μιλήσουμε για το έργο της κατασκήνωσης και τα παιδια από το εξωτερικό.
Έχεις μετρήσει πόσα παιδιά από Ελλάδα έρχονται κάθε χρόνο στο βουνό και πόσα από το εξωτερικό?
Να σου πω εγώ.
Στα 10 παιδιά που θα ανέβουν στο βουνό τα 7 θα είναι από το εξωτερικό και θα τους πληρώσει η μητρόπολη τα αεροπορικά εισητήρια, την διαμονή , μέχρι και τον τουρισμό τους στα νησιά της Ελλάδας.
Τα υπόλοιπα 3 θα είναι από την Βοιωτία και θα πληρώσουν το φαγητό της τραπεζαρίας καθως και την διαμονή τους οι γονείς.
Ορφανοτροφεία η Ελλάδα δεν έχει?
Παιδιά άπορων οικογενειων δεν έχουμε στην Βοιωτία?
Ποσες από αυτές έχει επισκευθεί ο υπεύθυνος ιερέας της κατασκήνωσης τα τελευταία χρόνια?
Αν κάνω λάθος, σε παρακαλώ πες το μου. Με ενδιαφέρει το θέμα και η κουβεντα για την Ιερουσαλέιμ που λογικά έχουμε πάει και οι δυο

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 10:40

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ (ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ)ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ.
ΣΤΙΣ ΚΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ 2 ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΑΓΟΡΙΩΝ, ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ. Η ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 80 ΜΕ 100 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 300-350 ΠΑΙΔΙΩΝ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 7:3, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ 800!! ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ & ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ) ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΙΑ ΡΩΣΙΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΣΥΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΕΡΣΙ Ή ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟ "ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ" ΠΟΣΟ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΧΑΛΑΜΕ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ? ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΧΡΕΩΝΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΜΕΣΑΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ. ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΓΚΑΛΗ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ 1000 ΕΥΡΩ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.. ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΣΤΟ ΔΑΔΙΚΤΥΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ? ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ..
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ 100 ΕΥΡΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΟΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. (ΠΡΟΣ ΕΠΑΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΨΟΓΟ). ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΔΕ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ Ή ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ.. ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ) ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΤΑ ΜΟΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ (ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΘΗΒΑΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΗΝΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΤΑΒΙΘΑ ,ΕΣΤΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ ) ΕΞ ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ)ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ? ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΕΙΣ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ Ή ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ. ΑΦΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ..

Ανώνυμος είπε...

φιλε ανώνυμε 10:40
από Δευτέρα θα τα πούμε γιατι δεν έχω χρόνο σημερα και αύριο.
τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ(ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ) ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗ ΦΕΡΑΡΙ.ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΛΑΔΩΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ !!!!!!Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ