Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Αντισύλληψη με τηλεχειριστήριο

Αντισύλληψη με τηλεχειριστήριο

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καμιά μέθοδο να ενεργοποιούμε και να απενεργοποιούμε τους άντρες γενικώς για να μην μας ζαλίζουν θα βρουν;αυτό θα ήταν επαναστατική ανακάλυψη!

βοιωτός είπε...

Αυτό είναι πολύ εύκολο αλλά μου φαίνεται ότι οι γυναίκες δεν θέλουν να το κάνουν, αγαπητή φοιτήτρια.

Ανώνυμος είπε...

σιγά ρε Βοιωτέ,την ανάγκη σας έχουμε! στη σημερινή εποχή δεν είστε καθόλου απαραίτητοι στις γυναίκες.γι αυτό έχετε χάσει και την μπάλα!χωρις ταυτότητα και προσωπικότητα τι να μας πείτε;

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ, πάλι υπέπεσες στο σφάλμα του διαλόγου με φεμινίστριες;!
Αγαπητή φοιτήτρια, αφού αναζητείς "τηλεχειριστήριο ανδρών" γιατί δεν παίρνεις μία τηλεόραση;Θα σου κοστίσει φθηνότερα.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα...μπρρρρρ.....πολύ κρύο υπνοβάτη!η γυναίκα σου(αν σε αντέχει ακόμα!)θα το χρειαζόταν σίγουρα το τηλεχειριστήριο και θα σε είχε πάντα στο οφ!!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή εκτιμώ πάντα το καλό χιούμορ,αγαπητή φοιτήτρια, βαθμολογώ το αστείο σου με "λίαν καλώς",8 - με άριστα το 10.

βοιωτός είπε...

Υπάρχουν τόσο σοβαρά θέματα κι εσείς ασχολείστε με. Ας μην το πω.
:-D

Ανώνυμος είπε...

Πάντως υπάρχουν κι άντρες πουναι άντρες. Σπανίως, αλλά όταν το συναντάς, το γνωρίζεις αμέσως,Φοιτήτρια. Βοιωτέ ,όλα είναι σοβαρά με το δικό τους μερίδιο/αναλογία.

βοιωτός είπε...

Ασφαλώς Ροζαλία. Πλάκα κάνω, ίσως αυτές οι συζητήσεις είναι πιο πραγματικές από τις σοβαρές.

Ανώνυμος είπε...

είπες και κάτι σωστό βοιωτέ,τώρα το τέλος και τό'σωσες!!! γιατί σοβαροφάνεια υπάρχει πολλή, παντού και μου την σπάει!ενώ η σοβαρότητα ; τα λέμε,αν βάλεις κανένα "σοβαρό" θέμα πάλι!

Υπνοβάτη,ποιος σου είπε πως με νοιάζει η βαθμολογία σου;ξοδεύτηκες κιόλας ,για 10 ήταν το αστείο! χαχα. Εντάξει είναι οκ,απλά μου αρέσει να σας την λέω που και που...είστε και λίγο ΚΑΠΗ
γι αυτό

Ανώνυμος είπε...

Να τα ακούς τα ΚΑΠΗ, φοιτήτρια.Κάτι θα το πήγαν το γράμμα, κάτι θα κούνησαν τις αχλαδιές. Και να σου πω. Οι αμυντικοί μηχανισμοί καλό είναι να υπάρχουν, αλλά όχι τόσο ώστε να καταργούν τη ζωή και τα αιώνια πράγματα. Άλλωστε αυτοί ταιριάζουν σε αποξενωμένους κακομοίρηδες κι εξόριστους απ τη ζωή τους, κι εν πάση περιπτώσει σε καμιά περίπτωση σε νέους ανθρώπους. Είμαστε ένας λαός "ανέραστων",λέει ο Γιανναράς,- που ελπίζω τον ξέρεις,- θες να είσαι ένα νούμερο σ αυτή την πικρή στατιστική: