Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Με στάση Βουκουρεστίου προειδοποιεί τα Σκόπια η Ντόρα από τη Λιβαδειά

"Στα εθνικά μας θέματα, δίνουμε μια σταθερή και δύσκολη μάχη για να υπερασπιστούμε και να προωθήσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα. Το αποδείξαμε στο Βουκουρέστι με τη σθεναρή στάση μας στο ΝΑΤΟ, θα το αποδείξουμε και στο μέλλον, όπου και όταν χρειαστεί", είπε καταχειροκροτούμενη η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας σε κομματική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στη Λιβαδειά.
Η συγκέντρωση δεν ήταν μικρή και η κ. Μπακογιάννη απευθυνόμενη σε αμιγώς κομματικό ακροατήριο ανέλυσε όλα τα κυβερνητικά επιτεύγματα και επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ το οποίο κατηγόρησε για αναξιοπιστία και έλλειψη σοβαρότητας. Για τα σκάνδαλα "πραγματικά ή δήθεν" -με τα δικά της λόγια- η υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι υπάρχει σαφής εντολή Καραμανλή για πλήρη διαλεύκανσή τους και πως η Νέα Δημοκρατία περιμένει με εμπιστοσύνη τα πορίσματα της Δικαιοσύνης. Δείτε ολόκληρη την ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη από τη Λιβαδειά εδώ.
Με στάση Βουκουρεστίου προειδοποιεί τα Σκόπια η Ντόρα από τη Λιβαδειά

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στη χειρότερη ρε εποχή για το ΠΑΣΟΚ η Λιβαδειά και η Βοιωτία ήταν ΠΡΑΣΗΝΗ.
Τώρα που είναι η Νού Δούλα πεθαμένη πως η Τεοντώρα είχε πολύ κόσμο, λιέω μήπως όπως ο καντέμης μπαμπάς της το 85.
Κόψτε τα ψέματα δεν ξαναγίνετε νεκρανάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Εκτακτη Σύνοδος Κορυφής των χωρών της Ευρωζώνης στο Παρίσι: "Ο Σώζον εαυτόν σωθήτω"!!
Καταρρέουν με απίστευτη ταχύτητα τα νεοφιλελεύθερα ετοιμόρροπα!!
Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα!!
΄Εκδηλη η αγάπη του λαού και ιδίως της νέας γενιάς, προς το πρόσωπο του Γ. Α. Παπανδρέου
Το 52,4 προτιμά στις επόμενες εκλογές αυτοδύναμη κυβέρνηση Πασοκ.

Συνεχείς είναι οι διεθνείς συσκέψεις για την εξεύρεση τρόπων αντιμετώπισης της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής των χωρών της Ευρωζώνης στο Παρίσι, για να "καθοριστεί το κοινό σχέδιο δράσης της ζώνης του ευρώ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης", όπως ανακοίνωσε η γαλλική Προεδρία. Το συμπέρασμα της Συνόδου είναι λακωνικό: "Ο Σώζον εαυτόν σωθήτω"!! Μόνο οι σοσιαλιστές μπορούν να βγάλουν την οικονομία από την κρίση.
Στην ελλάδα αυτή τη στιγμή έχουμε προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ με 5,5%
άσχετα με το τι λένε επίσημα οι "δημοσκόποι".
Αρχίζουν να "προσαρμόζοντα σιγά σιγά και οι "δημοσκόποι"...Υπάρχουν νέες δημοσκοπήσεις στη σκιά της οικονομικής κρίσης. Η παγκόσμια οικονομική κρίση καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις το τελευταίο διάστημα καθώς ολοένα και περισσότεροι πολίτες ανησυχούν για το μέλλον της οικονομίας. Οι νέες δημοσκοπήσεις που έρχονται στη δημοσιότητα καταγράφουν ένα νέο πολιτικό σκηνικό. Το Εθνος της Κυριακής παρουσιάζει μέτρηση της εταιρίας MARC, σύμφωνα με την οποία το ΠΑΣΟΚ προηγείται. Σύμφωνα με τη μέτρηση το ΠΑΣΟΚ το 31,3, τη Νέα Δημοκρατία προτιμά (?) το 29,8% των ερωτηθέντων, , το 7% θα ψήφιζαν το ΚΚΕ, 10,4 ΣΥΡΙΖΑ, 4% Λαϊκό ορθόδοξο συναγερμό, 2,3 οικολόγους (οι οποίοι δεν υπάρχουν, είναι εικονική πραγματικότητα για να καλυφθεί έντεχνα η μεγάλη διαφορά υπέρ Πσοκ), ενώ το 10,4% δηλώνει αναποφάσιστοτο (η πλειοψηφία τους είναι Πασοκ: πρώην δυσαρεστημένοι, κλπ...,οι οποίοι έχουν σοσιαλιστική συνείδηση ακι σις εκλογές θα ρίξουν "δαγκωτό" πασοκ!!). Το 52,4 προτιμά στις επόμενες εκλογές αυτοδύναμη κυβέρνηση Πασοκ.
Την ίδια ώρα στη Χαριλάου Τρικούπη μιλάνε για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, μη αναστρέψιμη, κάτι που είχαμε προειπεί από τον δεκαπενταύγουστο και τότε κανείς δεν μας πίστευε!!.
Αρχίζει ο «χρυσός αιώνας» του Γιώργου Παπανδρέου!! Αγέρωχα νειάτα, περήφανα γηρατειά κρατάτε με σθένος ψηλά τη σημαία της δημοκρατικής παράταξης. Τα ετοιμόρροπα καταρρέουν. Δώστε το χέρι σε όσους ήταν εγκλωβισμένοι, υπερδανεισμένοι, παγιδευμένοι, απαγοητευμένοι, ουδέτεροι, και επιστρέφουν κατά μυριάδες στο νέο έντιμο Πασοκ. Με σιγουριά, με αυτοπέποίθηση, χωρίς αλαζονεία, μεταδώστε σε όλη την Ελλάδα το μύνημα της νίκης στις επόμενες εκλογές (που ίσως και να μην γίνουν καν αν οι "καταρρέοντες εξαφανιστούν" ένα πρωί, όπως οι χουντικοί) !!!!. Μην αφήσετε την φεουδαρχία - πλουτοκρατία να σας στερήσει και το τελευταίο ευρώ που σας ανήκει. Η δημοκρατία ενίκησε. Ο λαός ενίκησε. Ο νέος μας σώφρων Πρωθυπουργός και ο διεθνώς καταξιωμένος ηγέτης κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι πανίσχυρος· ακολουθήστε τον με πάθος!!
΄Ηδη η αγάπη του λαού και ιδίως της νέας γενιάς, προς το πρόσωπο του Γ. Α. Παπανδρέου εκδηλώθηκε καθαρά και κατά την επίσκεψη του στο 12ο Γυμνάσιο - Λύκειο Πετραλώνων, όπου συζήτησε με μαθητές (που τον αγκάλιασαν ως Πρωθυπουργό), καθηγητές και γονείς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο Γ. Α. Παπανδρέου δεσμεύτηκε ότι «το ΠΑΣΟΚ, ως αυριανή κυβέρνηση, θα διαθέσει το 5% του ΑΕΠ στην εκπαίδευση και το 2% στην έρευνα». Ανάλογες εκδηλώσεις αγάπης και ενθουσιασμού εκδηλώνονται σε όλες τις περιοδείες του Γ. Α. Παπανδρέου σε όλη την Ελλάδα
Οι δημοσκοπήσεις (αρχίζουν και καταρρέουν και οι "δημοσκόποι") δείχνουν ήδη σταθερό ισχυρότατο σαρωτικό προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, όπως είχαμε προαναγγείλει, και συντριπτική υπεροχή της ηγετικής ικανότητας ως Πρωθυπουργού του Γιώργου Παπανδρέου κάτι που έχει πρό πολλού σταθεροποιηθεί, με ανοδική συνεχώς τάση, και οδηγεί με βεβαιότητα σε ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση μετά από μια σαρωτική ΝΙΚΗ του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές
Το ποτάμι είναι ορμητικό και δεν γυρίζει πίσω!!!
Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκληταα σελίδα!!!"

Ανώνυμος είπε...

απάντηση στον ανώνυμο:γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος.οι έλληνες έπαψαν εδώ και καιρό να είναι λοτοφάγοι και τα ¨καλά΄του ΠΑΣΟΚ δεν τα ξεχνάμε εύκολα