Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Στη Βοιωτία η Αννα Διαμαντοπούλου

Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για την Παιδεία, βουλευτής Α΄Αθηνών Αννα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή 31 Οκτωβρίου περιοδεία στον νομό Βοιωτίας.
UPDATE: Εχουμε τροποποίηση του προγράμματος της περιοδείας της κ. Αννας Διαμαντοπούλου στη Βοιωτία λόγω της ιδιαίτερα σημαντικής προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή για την οικονομία που θα γίνει αύριο Παρασκευή.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης διαμορφώνεται ως εξής.
Η κ. Αννα Διαμαντοπούλου θα φθάσει στις 16:30 στο Δημαρχείο της Λιβαδειάς, πρώτο σταθμό της επίσκεψής της, όπου θα συναντηθεί με τον νομάρχη Βοιωτίας και τον Δήμαρχο Λεβαδέων. Στις 17:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα επικοινωνίας και στις 18:00 θα συναντηθεί με την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στα γραφεία της Ν.Ε. Τέλος, κανονικά στις 19:00 θα γίνει η Ομιλία –Συζήτηση στο Συνεδριακό Κέντρο στην Κρύα με θέμα: "Παιδεία σήμερα – Η πολιτική πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την Παιδεία".
Την Αννα Διαμαντοπούλου θα συνοδεύει στην περιoδεία της κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με τον βουλευτή Βοιωτίας Βασίλη Τόγια, την Αρια Αγάτσα, τη Βάσω Τσόνογλου, τον Γιάννη Μπούρα, τον Γιώργο Σιδέρη και τον Γιώργο Σκλάβο.

Εξάλλου στη Φωκίδα θα βρεθεί η Εύη Χριστοφιλοπούλου που θα περιοδεύσει τον νομό με τη συνοδεία της Γιώτας Γαζή, του Νίκου Πέτρου και του Γιάννη Τσάφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: