Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

Ομηρικοί καβγάδες στο Δημαρχείο για το ΞΕΝΙΑ

Από το Δημαρχείο ως την Μπουφίδου ακούγονταν οι φωνές από τους καβγάδες μεταξύ του Δημάρχου Λεβαδέων και δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας το μεσημέρι της Παρασκευής. Αφορμή (αλλά όχι απαραιτήτως και αιτία καθώς σοβούν διάφορες αντιπαλότητες μεταξύ των δημοτικών συμβούλων) η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να βρει νομιμοφανή τρόπο ώστε να ανοίξει τα καταστήματα της Κρύας για τις γιορτινές μέρες του Πάσχα, χωρίς να τα καταφέρνει (Για το Ξενία της Λιβαδειάς ).
Είναι γεγονός ότι η εκστρατεία που η viotia διεξάγει εδώ και καιρό έχει καταστήσει γνωστό το πρόβλημα σε ολόκληρο τον κόσμο ενώ παράλληλα και ομάδες πολιτών από την πλευρά τους ασκούν τη δική τους πίεση.
Γεγονός είναι επίσης ότι η Δημοτική Αρχή έχει περιέλθει σε πολύ δύσκολη κατάσταση αφού αυτή -και ο κ. Τσιφής προσωπικά- χρεώνονται το σφράγισμα των καταστημάτων, πράγμα που εκτός από μεγάλη υλική ζημία προκαλεί και τεράστια επικοινωνιακή βλάβη της Λιβαδειάς ως τουριστικό προϊόν αλλά και ως προβλεπτικότητας/σοβαρότητος των δημοτικών αρχών της πόλης.
Ο εκνευρισμός λοιπόν είναι και αναμενόμενος αλλά και μεγάλος, ενώ το θέμα χρησιμοποιείται και ως αφορμή για ξεκαθάρισμα παλαιών λογαριασμών όπως προείπαμε.
Εκείνο που πρέπει να κατανοήσει ο δήμαρχος κ. Δημήτριος Τσιφής είναι ότι όσο υπάρχει η viotia θα του αποδίδονται εις ακέραιον οι ευθύνες που του αναλογούν. Kαι ότι εμείς δεν πρόκειται να κρύψουμε τίποτε, αν αυτό ελπίζει.
Δείτε κι αυτά
Πήρε τηλέφωνο η φίλη του Θέμου; Αποκαλυπτικές φωτογραφίες
Και πάλι για το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς

Αυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να λειτουργήσει

2 σχόλια:

μιχάλης είπε...

Irema Voite..Σαν πολύ ψηλά τον πήρες τον αμανέ. Λιγο συνειδητοποίηση δεν βλάπτει. Δεν παίζεις εσύ κανένα ρόλο έαν θα ανοίξεί ή όχι το ξενία. Επείτα μιλάς για γνωστοποίση του προβλήματος. Το προβλήμα είναι γνωστό εδώ και καιρό και πως πρόεκυψε από τα χρέη της Διοίκησης Παλαιολόγου και Ρούσσαρη. Ο Τσιφής διαχείρηση κάνει. Μια βόλτα στην πόλη αρκει για το κλειστό Ξενία και κανένα μπλογκ δεν χρειάζεται.

βοιωτός είπε...

Ενας ακόμη του οποίου ο κόσμος τελειώνει στα όρια της βόλτας του...