Κυριακή 13 Απριλίου 2008

Εντεκα παλικάρια από τη Λιβαδειά πάτησαν απόψε την Τριπολιτσά!

Μεγάλη νίκη-σωτηρία πήρε ο Λεβαδειακός απόψε στην Τρίπολη επί του τοπικού Αστέρα με 2-1 στο 93'! (Παρασκευαϊδης- Ντιμπαλά οι σκόρερ) και σε συνδυασμό με την ήττα του Εργοτέλη στη Λάρισα (3-2) αλλά και την ισοπαλία του Ατρομήτου στη Βέροια (1-1) φαίνεται ότι οριστικά πλέον θα αγωνίζεται και του χρόνου στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής: Ο Λεβαδειακός έχει τώρα 30 βαθμούς, ο Ατρόμητος 29 και ο Εργοτέλης 27. Την τελευταία αγωνιστική ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τη Βέροια, η οποία έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία και με ισοπαλία έχει οριστικά σωθεί αφού φτάνει τους 31 βαθμούς που δεν μπορούν να φτάσουν οι Κρήτες ακόμη κι αν νικήσουν: Ο Εργοτέλης έχει Ξάνθη στην Κρήτη και ο Ατρόμητος, που μπήκε σε μεγάλες περιπέτειες, παίζει με Πανιώνιο εκτός.
Δείτε εδώ τη ζωντανή περιγραφή,
Προηγείται 1-0 ο Λεβαδειακός στην Τρίπολη
Και εδώ την πλήρη περιγραφή
Εντεκα παλικάρια από τη Λιβαδειά πάτησαν απόψε την Τριπολιτσά!

4 σχόλια:

ckoutros είπε...

Μα γιατι ακυρωθηκε απο το στοιχημα ο αγωνας ;;;

ckoutros είπε...

Για να μην πεσουμε του χρονου ομως εχουμε αναγκη απο γερες μεταγραφες. Μακαρι του χρονου να μη ζησουμε παλι αυτο το αγχος.

λεβαδευς είπε...

Δεν ήταν στημένο τελικά.Αλλα παιχνίδια μπορεί,αυτό όχι.Κατ' αρχήν ο Αστέρας ήθελε νίκη και μάλλον έχασε το ΟΥΕΦΑ,ενώ όσοι ξέρουν από μπάλα καταλαβαίνουν ότι αν ένα παιχνίδι στηθεί για ισοπαλία δεν φτάνει το 89ο λεπτό για να γίνει αυτό.Αλλά και ούτε το 94ο αν μιληθεί για διπλό.
Βρέθηκα στο γήπεδο και το χάρηκα τρελά.Ας έρθουν του χρόνου περισσότεροι στο γήπεδο κι ας αφήσουν την υψηλή κριτική.Ο Λεβαδειακός μας έχει ανάγκη όλους.Δεν είναι και λίγο για μια μικρή,αναλογικά, πόλη να έχει ομάδα στη Σούπερ λίγκα

ckoutros είπε...

Λεβαδευς,
Αν μιλας για εμενα στο γηπεδο ερχομαι σε καθε αγωνα και φωναζω κι ολας. Αν μιλας γενικα εχεις δικιο, ο κοσμος ειναι πολυ λιγος και πρεπει να ερχονται περιισοτεροι να στιριξουν την τοπικη ομαδα μας. Βεβαια καποιες φορες τα εισητηρια ειναι καπως τσιμπιμενα και καλο θα ηταν να μειωνοταν η τιμη τους για να ερχονται πιο ανετα ατομα της δικιας μου ηλικιας.
Επειτα με παραξενευει που μπλοκαραν τον αγωνα και απο οτι μου ειπαν και τον προηγουμενο με τον ΠΑΟΚ.
Αυτο που λες για μικρη πολη, λενε οτι ειμαστε η μικροτερη ομαδα στην Ευρωπη που παιζει στην ανωτερη κατηγορια της χωρας της.
Αυτα, παντα φιλικα φυσικα.