Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Ο Ρούσσαρης, η διοικητική μεταρρύθμιση και η Φθιώτιδα

Εσπευσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Βοιωτίας κ. Αρ. Ρούσσαρης να δηλώσει την υποστήριξή του προς τον νομάρχη Φθιώτιδας κ. Χειμάρα για τη θέση του υπερνομάρχη Στερεάς Ελλάδας που πιθανότατα θα προβλέπεται στη νέα διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας.

Βέβαια, ουδείς αντελήφθη τη σκοπιμότητα των δηλώσεων του κ. Ρούσσαρη πριν ακόμη συντελεστούν οι αλλαγές στον αυτοδιοικητικό χάρτη και 2,5 ολόκληρα χρόνια πριν από τις τοπικές εκλογές. Ισως ήθελε κάτι να προλάβει ή κάποιον να "κάψει" όπως λέμε στην πολιτική αργκό...

Πάντως, ούτως ή άλλως αλγεινή εντύπωση προκαλεί η αναδεικνυόμενη πολιτικά υποτελής στάση του κ. Ρούσσαρη προς την φθιωτική πρωτοκαθεδρία στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προσφέροντας την άνευ όρων συμμαχία του.

Δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα αμφισβητήσουμε την προσφορά και τις διοικητικές ικανότητες του κ. Χειμάρα. Ομως τέτοιες προτάσεις συμμαχίας μόνον κακό κάνουν στην ενδεχόμενη υποψηφιότητά του καθώς υπονομεύουν τη συνοχή της Νέας Δημοκρατίας υποβαθμίζοντας εμμέσως την αξιόλογη πορεία άλλων στελεχών του κόμματος και ακυρώνοντας την καταστατική διαδικασία επιλογής υποψηφίων.


Αυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να λειτουργήσει

Δεν υπάρχουν σχόλια: