Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Ηλεκτρονική πύλη για την αυτοδιοίκηση

Επαγγελματικό portal το www.aftodioikisi.gr ξεκίνησε σήμερα επισήμως τη λειτουργία του με στόχο να αγκαλιάσει όλες τις δραστηριότητες της τοπικής αυτοδοίκησης ανά την Ελλάδα. Πρόκειται για μια ωραία ιδέα που έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην πληροφόρηση. Ευχόμαστε καλή επιτυχία.


www.aftodioikisi.gr: Αποκέντρωση μ’ ένα κλικ
Ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία της η

Διαδικτυακή πύλη για την Αυτοδιοίκηση

Με τις ευχές των Προέδρων της Βουλής Δημήτρη Σιούφα, του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου και του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα, του Υπουργού και Υφυπουργού Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλου και Θανάση Νάκου, των Προέδρων της ΚΕΔΚΕ, Νικήτα Κακλαμάνη και της ΕΝΑΕ, Δημήτρη Δράκου, της πρώην Προέδρου της ΕΝΑΕ και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, της Υπερνομάρχη Αθήνας- Πειραιά, Ντίνας Μπέη, των Νομαρχών, Αθήνας, Γιάννη Σγουρού, Πειραιά, Γιάννη Μίχα και Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, ξεκινά τη Δευτέρα 14 Απριλίου το μακρύ ταξίδι της στο Διαδίκτυο, η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα- διαδικτυακή πύλη για την Αυτοδιοίκηση www.aftodioikisi.gr.

Η
www.aftodioikisi.gr δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ με στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση. Περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση (ή την απραξία) των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες (ή την έλλειψη ενεργειών) των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.

Στο πλαίσιο αυτό η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα
www.aftodioikisi.gr εκτός των άλλων δίνει το λόγο σε πρόσωπα της Αυτοδιοίκησης, σε στελέχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής (υπουργούς, βουλευτές κλπ), αλλά και σε απλούς πολίτες, προκειμένου να εκφράσουν την άποψή τους ή να προαναγγείλουν μια συγκεκριμένη ενέργεια μέσα από συνεντεύξεις και άρθρα. Για το σκοπό αυτό λειτουργεί παράλληλα και το blog aftodioikisi.gr το οποίο έχει ως στόχο να αποτελέσει φόρουμ ανταλλαγής απόψεων, κοινοποίησης τοπικών προβλημάτων, καθώς και διακίνησης ιδεών και θέσεων για την Αυτοδιοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: