Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Η Αλίαρτος, ο Τόγιας και οι τσιγγάνοι

Προτείνει την ίδρυση Μουσείου Αγροτικής Ιστορίας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Β. Τόγιας στην Αλίαρτο και ταυτόχρονα επαναλαμβάνει το -ήμουνα νιος και γέρασα- αίτημα της μεταφοράς του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην πεδινή κωμόπολη της Βοιωτίας.

Γιατί όχι; Μήπως φορολογούνται οι δηλώσεις; (Αν και θα έπρεπε).
Ομως για το τεράστιο θέμα με τους τσιγγάνους στην Αλίαρτο δεν είπε τίποτε ο Τόγιας. Και κανείς άλλος πολιτικός ταγός επίσης: έχουν αφήσει όλοι τον Περγαντά να βγάλει "τα κάστανα από τη φωτιά".
Το θέμα είναι τεράστιο.
Θα επανέλθουμε...

1 σχόλιο:

kadmos είπε...

Ακριβως ετσι:ήμουνα νιος και γέρασα...20 χρονια εξουσιας το κομμα του Κυριου Τογια θα το λυσει τωρα με τη Νεα Δημοκρατια αλλα λαμογια και αυτα..λες και αν ηθελε η σχολη να αποκεντρωθει δεν ηξερε τι να κανει..σαν να θελουν δηλαδη οι καθηγητες να φυγουν απο το κεντρο να χασουν τα προνομια ,μοιρασμα πιττας για ερευνα κλπ ..και να χαθουν στον καμπο της κωπαιδας..κουνια που μας κουναγε..την επιστημη της γης μαλλον την ευνοει το τσιμεντο του βοτανικου..
για τους τσιγγανους τωρα τι το ηθελε?..υπαρχουν νομοι του κρατους..οποιος εχει κοτσια να αλλαξει τους νομους στη βουλη..βεβαια οι πολιτικοι μηχανικοι ΣΤΟΝ Αλιαρτο..μεγαλωνουν παιδια ...εχουν αναγκες..(ο νοων νοητω)και ξερεις τι μπορει να κανει καποιος?..του αρεσει ενα οικοπεδο?..ριχνει τη βρωμα οτι το διπλανο το ''κτυπαει'' τσιγγανος..ε μετα ''ντιπ παρα ''που λεμε..η κομπινα της κομπινας.