Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Μετά τον Μπόμπολα και ο Κόκκαλης στη Λιβαδειά

Η εταιρεία INTRAKAT, συμφερόντων Κόκκαλη, θα υλοποιήσει το έργο Μητροπολιτικό Δίκτυο Οπτικών Ινών μήκους 6,28 χλμ. στη Λιβαδειά στα πλαίσια της Κοινωνίας της Πληροφορίας και προϋπολογισμού 570.000 ευρώ. Μετά τον Ηλέκτωρα, που κατασκευάζει το κολυμβητήριο και τον ΧΥΤΑ και ανήκει στα ευρύτερα συμφέροντα Μπόμπολα, ένας ακόμη μεγαλοεπιχειρηματίας που θεωρείται προσκείμενος στον χώρο του ΠΑΣΟΚ αφικνείται στη Λιβαδειά συνεργαζόμενος με τη νέα δημοτική αρχή.
Να σημειώσουμε για τον Σωκράτη Κόκκαλη ότι έλκει την καταγωγή από την πόλη μας -ο πατέρας του,διακεκριμένος καθηγητής της Χειρουργικής και υπουργός στην Κυβέρνηση της ΠΕΕΑΑ την λεγόμενη του Βουνού, Πέτρος Κόκκαλης αναφέρεται ως γεννηθείς στη Λιβαδειά ή κατά άλλες εγκυκλοπαίδειες στην Αράχωβα. Επίσης ο προέδρος του Ολυμπιακού διατηρεί καλές σχέσεις με τον πρόεδρο του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη.

Αυτά προς το παρόν. Προς το παρόν λέω...

Αυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να λειτουργήσει.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί "συνεργαζόμενος με τη νέα δημοτική αρχή", Βοιωτέ; Του Δήμου Λεβαδέων είναι το έργο;

βοιωτός είπε...

Ναι, μέτοικε, είναι ο Δήμος στο Πρόγραμμα Κοινωνία της Πληροφορίας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν εννοούσα αυτό, Βοιωτέ, όλοι οι Δήμοι της χώρας έχουν ενταχθεί στην "Κοινωνία της Πληροφορίας". Το ερώτημά μου αφορούσε αν το έργο ανήκει στο Δήμο ή σε άλλο φορέα (πχ το ΥΠΕΣΔΑ).

Πάντως, φαίνεται πως η ΙΝΤΡΑΚΑΤ έχει πάρει εργολαβία (κυριολεκτικά και μεταφορικά) όλα (σχεδόν;) τα μητροπολιτικά δίκτυα οπτικών ινών στους Δήμους της χώρας και μάλιστα με πολύ μικρές εκπτώσεις. Νομίζω μάλιστα πως δεν μπορεί οποιαδήποτε εταιρεία να αναλάβει έργο της ΚτΠ παρά μόνο κάποιες πιστοποιημένες. Τώρα κάποιοι θα βγουν να μιλήσουν για στημένα παιγνίδια αλλά όλοι γνωρίζουμε πως τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν στην χώρα μας, ε;

βοιωτός είπε...

Πράγμαται δεν συμβαίνουν. Ειδικά στον Δήμο Λεβαδέων η τελευταία φορά που ακούστηκε κάτι για περίεργους διαγωνισμούς ηταν επί Κουτσοπέταλου.