Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008

Οχι στις φωτογραφίες

Δεν θα αναρτήσουμε τις φωτογραφίες από τη δικογραφία της υπόθεσης Ζαχόπουλου-Τσέκου (άλλωστε όποιος θέλει μπορεί εύκολα να τις δει) γιατί, κατά τη γνώμη μας, δεν μεταφέρουν καμία ενημερωτική πληροφορία στους αναγνώστες.

7 σχόλια:

ckoutros είπε...

Καλα τα λες.

Ανώνυμος είπε...

Και τότε γιατί όλοι φαγώθηκαν να μάθουν ποιος έδωσε το DVD στο "Μαξίμου";
:-P

Ανώνυμος είπε...

για να του ζητήσουν τα κομένα

Ανώνυμος είπε...

Μπα! Και πώς ξέρουν ότι υπάρχουν κομμένα; Τους το είπε κανένα πουλάκι; (Και μην πείτε για τις ανοησίες που λέει η ασφάλεια για «επεξεργασμένο» DVD, κάθε DVD είναι προϊόν επεξεργασίας)

Ανώνυμος είπε...

μέτοικε
όταν βλέπεις έναν άνθρωπο ντυμένο και σε δέκατα του δευτερολέπτου γυμνό τι διάολο, αν δεν είναι κομμένη η σκηνή είναι εξωγήινος με τέτοια ταχύτητα γδυσίματος.
Τα κομένα υπάρχουν και όλοι τα θέλουν αποκλειστικά για την τσόντα και μας δουλεύουν όταν λένε θέλουν να μάθουν τι είπε ο χοντρός αφού ότι και εάν είπε ήταν πιθανόν αερολογίες, χωρίς αποδείξεις.
Πολύ κακό για το τίποτα!!

Ανώνυμος είπε...

Πολίτη, το έχεις δει λοιπόν το επίμαχο DVD, ε; Δεν πιστεύω να το έδωσες εσύ στον κ. Ανδριανό ή επικαλείσαι δημοσιογραφικό απόρρητο;
:-DDD

Ανώνυμος είπε...

μέτοικε
θα δεις που θα είναι μάπα το καρπούζι τελικά. Αμα θελω να δω τσόντα έχω περισσοτερες και καλύτερες επιλογές. Δεν έχω μαράζι να δω έναν αναξιόπιστο φαφλατά μεξικάνο. Αλλά και λαβράκι να βγει θα μας το φάνε και αυτό όπως τόσα άλλα τελευταία, άρα μηδεν στο πηλίκο. αστα να πανε.