Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

Κουραμπιέδες, χοληστερίνες και χαβαλέδες!!! Στο βάθος Κίνημα Πολιτών

Γράφει ο Γιώργος Κρανιώτης
http://kraniotis.blogspot.com/
http://neapolitiki2008.blogspot.com/
http://amorgos1962.blogspot.com/
Στή σημερινή πολιτική σκηνή, έχουμε να κάνουμε με το τέλος του συναινετικού δικομματισμού και τα καλάμια που εχει καβαλήσει η παραδοσιακή "αριστερά", λόγω της πρόσκαιρης επιτυχίας της, στις εκλογές του Σεπτέμβρη. Ο Συνασπισμός, εγκλώβισε το Τσίπρα στο στείρο, πια, παιχνίδι της εξουσίας. Ακόμη και να βγεί πρόεδρος του ΣΥΝ, ακόμη και να πετύχει να σταθεροποιήσει τις "δυνάμεις" που τον υποστήριξαν, έχει χάσει από κούνια, λόγω των καλαμιών!

Το "Κ"ΚΕ δε προσπαθεί τίποτα! Όλα τελείωσαν το 1917! Για γέλια λοιπόν! (αλήθεια! απορώ, τι σχέση έχει ένα σταλινικού τύπου παλαιολιθικό κόμμα, με το λαικό εργατικό κίνημα, που τόσο καπηλεύεται!). Η δεξιά έχει δείξει οτι παραμένει αμετακίνητη στις "αξίες" της διαπλοκής και του αντιλαικού προσώπου της από πάππου προς πάππον!

Το ΠΑΣΟΚ πάλι, επιμένει, εσωστρεφικά και φοβικά, να ασχολείται με ΚΟΕΣ, ΝΟΕΣ και όλες αυτές τις ανούσιες κινήσεις, για να δείξει πόσο πολύ "δε παίζει με τα κουβαδάκια του" τα κακά παιδιά του ρεύματος Βενιζέλου! Ο κόσμος γελάει και αποστασιοποιείται! Ξερνάει, βλέποντας την αλλαγή που επαγγέλονται οι παπανδρεικοί,να εξαντλείται με το να βάζει στα όργανα, ιδιαιτέρες γραμματείς, συζύγους και παρατρεχάμενους, αφήνοντας τη δεξιά ανενόχλητη με τόσα σκάνδαλα, να βιάζει το λαό! Αφήνοντας τη πολιτική σε χέρια ανικάνων να οδηγήσουν το ΠΑΣΟΚ ξανά στην εξουσία!

Μέσα σε όλη αυτή τη παρακμή, μέσα σε όλα αυτά τα ερείπια, ξεπηδάει μια ακτίνα φωτός! Όχι ένα άλλο κόμμα τύπου Τσοβόλα η Σαμαρά! Όχι άλλη μιά αποτυχία! Ένα ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ! Ένα κίνημα που έρχεται από το λαό για το λαό! Γιά να επαναπατριστούν οι ενεργοί πολίτες στο δικό τους χώρο! Γιά να βρούν οι αριστεροί πρόσφυγες λόγο και βήμα! Γιά να ξαναβρεί η δημοκρατία την αλήθεια της! Ένα κίνημα πολιτών που πάνω απ όλα θα επεξεργάζεται ΜΟΝΟ ΤΟΥ τις ιδέες του και τους προβληματισμούς του, χωρίς να έχει ανάγκη στήριξης απο λέσχες τύπου μπίλντερμπεργκ, από στείρα πολιτική άρθρωση αποτυχημένων και προσκολλημένων στο παρελθόν πολιτικάντηδων και "συνδικαλιστών".

Ένα κίνημα πολιτών που να σέβεται την άποψη του πολίτη και να την αξιοποιεί! Ένα κίνημα πολιτών, όπου τη δημοκρατία δε θα την διαχειρίζονται φοβικοί φασίστες στο βωμό μιάς αριστεράς που έχει προχωρήσει, αλλά αυτοί δε το έχουν πάρει χαμπάρι! Μέσα απο ρόζ κουραμπιέδες, κόκκινες χοληστερίνες και πράσινους χαλβάδες, ξεπηδάει η φωνή του πολίτη, για να ισοπεδώσει το βρώμικο παρελθόν των πατερούληδων κάθε χρώματος, αναδεικνύοντας όλους τους Έλληνες σε ένα δημοκρατικό και σοσιαλιστικό ΔΗΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με όσα λές.
Είμαι όμως τόσο απογοητευμένος με όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

Οσές παπαριές και να αντιγράψεις από τα λόγια του Ανδρέα ρε Κρανιώτης και όσο γλύψιμο να κάνεις στο Βενιζέλο,δεν θα σου κάτσει. Είσαι εκτός πραγματικότητας.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κρανιώτη,μήπως ζηλέψατε την "δόξα" του Βρυώνη και θέλετε να γίνετε το αντίστοιχο για τον Βενιζέλο;Πάντως,όποτε διαβάζω τα κείμενά σας με πιάνει κάτι σαν ψυχοπλάκωμα.Καλό θα ήταν να είστε λιγότερο σφιχτοκώλης.Έχετε δοκιμάσει δαμάσκηνα;

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 8μμ
εσυ οταν τα δοκιμασες πιάσανε;