Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

Σκανδαλωδώς και πάλι υπέρ Τσιφή η Δημακοπούλου-Να πάρει θέση η Νέα Δημοκρατία

Χείρα βοήθειας σε μια ακόμη κρίσιμη ψηφοφορία έτεινε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς η δημοτική σύμβουλος Νίκη Δημακοπούλου στην κλυδωνιζόμενη πλειοψηφία του κ. Δημήτρη Τσιφή.
Η Νίκη Δημακοπούλου έχει εκλεγεί με την παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για Ισχυρή Λιβαδειά" της οποίας ηγείται ο Λουκάς Ανέστης και είχε την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του 2006. Η δημοτική πλειοψηφία υπό τον δήμαρχο κ. Τσιφή είχε στις δημοτικές εκλογές την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.
Κι όμως η κ. Δημακοπούλου στηρίζει φανερά μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο το ΠΑΣΟΚ, εξαπατώντας και βγάζοντας ουσιαστικά τη γλώσσα στους απλούς νεοδημοκράτες ψηφοφόρους που την προτίμησαν και την εξέλεξαν, και συνολικά τους 2.180 ψηφοφόρους της παράταξης.
Η σκανδαλώδης συμπεριφορά της κ. Δημακοπούλου έχει τον αντίκτυπό της και στον κ. Ανέστη. Φυσικά είναι πολύ "μικρή" η κ. Δημακοπούλου και δεν έχει το πολιτικό βάρος ώστε να θίξει τον αρχηγό της παράταξης αλλά οπωσδήποτε δημιουργεί πρόβλημα. Ο κ. Ανέστης πρέπει να διαγράψει την κ. Δημακοπούλου αν θέλει να συνεχίσει να έχει την αξιοπιστία που απολαμβάνει μεταξύ των συμπολιτών μας.
Τέλος, θέση πρέπει να λάβει και η Νέα Δημοκρατία. Είναι η Δημακοπούλου αιρετό μέλος της επίσημης παράταξης του κόμματος στο Δημοτικό συμβούλιο Λιβαδειάς; Υπάρχει κομματική εντολή να στηρίζει την παράταξη του ΠΑΣΟΚ ακόμη κι όταν παρανομεί; Αν όχι, γιατί η Νέα Δημοκρατία ανέχεται την κ. Δημακοπούλου;
Μια απάντηση είναι νομίζουμε απαραίτητη για τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που βλέπουν την παράταξη να βάλεται και εκ των έσω με τέτοιες διαπλεκόμενες συμπεριφορές.
ΥΓ: Ολοι γνωρίζουμε γιατί η Δημακοπούλου στηρίζει τον Τσιφή. Ξαναθέτω λοιπόν την ερώτηση: Θα προσφύγει κάποια παράταξη της αντιπολίτευσης στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης για ΔΕΤΕΛ, ΔΕΠΑΛ, Γήπεδο ή όχι;

Αυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να λειτουργήσει.

3 σχόλια:

βοιωτός είπε...

40-41. Αναλυτικά θα τα πούμε μόλις συνέλθω.

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά, όλοι έτσι είμαστε.
Θελω να ρωτήσω ο επώνυμος δεν θα πει τίποτα;
Ενοχλείται επιλεκτικά όταν υπάρχει έδαφος να τα βάλει με τον Παλαιολόγο;

Ανώνυμος είπε...

η Δημακοπούλου είναι ζωντανή απόδειξη ότι οι χαζόσαυροι δεν αφανίστηκαν αλοσχερώς από τον πλανήτη.
επίσης απόδειξη του οτι ο θεος εχει χιούμορ. αφού τα κατάφερε να βάλει τα σκουπίδια της Λιβαδειας σε μια τάξη ως αντιδήμαρχος καθαριότητας είπε να βαλει σε μια ταξη και την πολιτική της σκέψη.