Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

Τόγιας στη viotia

Ερχεται στη viotia.
Αποκαλυπτική συνέντευξη του Βασίλη Τόγια στον Βοιωτό.
Ο βουλευτής Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ μιλά για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, για τις δραματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, για τη ρύπανση και τα περιβαλλοντικά προβλήματα στη Βοιωτία, για τη μάχη της 11ης Νοεμβρίου. Ερχεται στη viotia.
Μείνετε συντονισμένοι.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ όλα σου καλά! Περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα σου λέει ο κ.Τόγιας... γιατί με τον Αγραφιώτη τα θαλάσσωσες λιγάκι! Πάντως σα να ξύπνησε μετεκλογικά μου φαίνεται ο κ. Τόγιας! Δηλώσεις, συνενεύξεις, δελτία Τύπου.... Μέχρι και πριν ανακοινωθούν οι εκλογές, οι Δήμαρχοι φαίνονταν περισσότερο απ` αυτόν!

Επίσης, θέλω να σου επισυμάνω πως δεν υπάρχει λόγος να έχει ακόμη on line τη δημοσκόπηση για το ποιός θα είναι στη Βουλή από τη ΝΔ! Έχει λήξει το θέμα... Ο Ανδρέας Κουτσούμπας έχει ορκιστεί Βουλευτής Βοιωτίας! Τι περιμένεις;

Καλή συνέχεια και είμαστε όλο αγωνία...

βοιωτός είπε...

Ανώνυμε,
οι παρατηρήσεις σου είναι όλες άκυρες, δεν ισχύουν.
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξης τέτοιων σχολίων.
Ενας ανώνυμος αναφέρει ανοησίες... Με ποιον σκοπό;

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ είσαι πολύ κακομαθημένος! Τι σε χάλασε ακριβώς;
Τα σχόλιά μου για τον Τόγια, τον Κουτσούμπα; Δεν είναι λογικό να έχουμε αγωνία για τι θα πει ο Βασίλης Τόγιας που εκφράζει και το επίσημο ΠΑΣΟΚ ως μέλος του Κοινοβουλίου ή μήπως δεν είναι λογικό να έχουμε απορροία για το λόγο που ακόμη επιμένεις να αναρωτιέσαι ποιός στη Βουλή;

Πάντως, σου έχω πει και πάλι ότι σε παρακαλουθούμε και είμαστε πολλοί!Μη μας υποτιμάς!

Καλή συνέχεια και πάλι!

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
τι απάντηση είναι αυτή προς τον ανώνυμο; Τα ίδια ρωτάω εσένα :
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξης τέτοιων σχολίων(της δημοσκόπισης)ένας ανώνυμος( βοιωτός) αναφέρει ανοησίες.. με ποιό σκοπό ; ( υπάρχει η δημοσκόπιση).
ΣΗΜ: Τι το περίεργο ή παράλογο έχουν τα συγκεκριμένα σχόλια που τα χαρακτηρίζεις ανοησίες;

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
είναι δικαίωμά σου να θεωρείς κατά τη γνώμη σου το μέγεθος μιάς συνέντευξης ως προς τον βαθμό επιτυχίας της, αλλά και είναι δικαίωμα των αναγνωστών να την κρίνουν με τη δική τους λογική.
Εάν δεν θέλεις την καλόπιστη κριτική να μας το πεις.
Ποια τα σημεία που η συνέντευξη Αγραφιώτη θεωρείται πετυχημένη απο δημοσιογραφικής πλευράς κατα τη γνώμη σου , γιατί αν σου αναφέρω τα σημεία που επισημαίνουν το αντίθετο θα χρειατώ πολλές σελίδες.
ο ανώνυμος αυτό σου αναφέρει.

βοιωτός είπε...

Δεν γνωρίζω εάν απαντώ σε 1 ή σε 3.
Παρ' όλα αυτά θα επιχειρήσω να διαλύσω κάποιες παρεξηγήσεις για πρώτη και για τελευταία ίσως φορά.
Παρεξήγηση πρώτη: υπάρχουν διαφόρων ειδών μπλογκ. Τα περισσότερα επιζητούν τα σχόλια και την επικοινωνία. Ομως η viotia ως ειδησεογραφικό μπλογκ δεν θέλει σχόλια που δεν προσθέτουν τίποτα στην πληροφόρηση των αναγνωστών.
Ο πρώτος ανώνυμος έχει μπερδευτεί: Π.χ. βλέπει μάλλον περισσότερη τηλεόραση φέτος και νομίζει ότι ο Τόγιας έχει δραστηριοποιηθεί πιο πολύ. Θεωρεί ότι όποιος ορκιστεί βουλευτής δεν μπορεί να χάσει την έδρα. Κάνει προσωπικές παρατηρήσεις κ.λπ.
Ολα αυτά τι προσφέρουν;
Τίποτα, είναι βέβαιο. Μόνο σύγχυση δημιουργούν κάτι που πιθανότατα είναι και ο στόχος.

@Σάκη,
παρεξήγηση δεύτερη. Ο Βοιωτός δεν είναι ανώνυμος. Υπό την εξής έννοια: Εχω μια θέση εναντίον του τάδε. Αν την αλλάξω χωρίς εμφανή αιτία θα με κράξετε και δικαίως. Εσύ όμως μπορείς να γράφεις ανώνυμα ό,τι θέλεις αλλάζοντας θέσεις και απόψεις κατά το δοκούν. Δεν είμαστε το ίδιο λοιπόν.

@Ανώνυμε 1,
δεν μπορώ φυσικά να συζητήσω θέματα
όπως αυτό που βάζεις δημοσίως και μάλιστα με κάποιον που φαίνεται από πολύ μακριά ότι δεν έχει πάρτει ποτέ συνέντευξη.
Η κριτική σου είναι δεκτή και την επιζητώ απλώς θα μπορούσες αν ήσουν καλοπροαίρετος να σκεφθείς περισσότερο και καλύτερα.
Π.χ. ο Αγραφιώτης έχει μιλήσει πάνω από 50 (ίσως αι 100) φορές σε όλα τα λεγόμενα ΜΜΕ της περιοχής. Πότε έχει ερωτηθεί για τα χρήματα της καμπάνιας του στη Βοιωτία; Θύμησέ μου...

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ επειδή έφτιαξες ένα blog και δημοσιεύεις γεγονότα σύμφωνα με τον υποκειμενικό σου σχολιασμό, δεν σημαίνει, ούτε ότι ξέρεις να παίρνεις συνεντεύξεις, ούτε ασφαλώς ότι τα γράφεις και όλα σωστά.
Από την άλλη δεν είσαι επώνυμος, δηλαδή, δεν ξέρουμε και ίσως δεν μας ενδιαφέρει και να ξέρουμε ποιός είσαι κατά βάθος, ποιού συμφέροντα εξυπηρετείς, εάν εξυπηρετείς, ποιός σε χρηματοδοτεί, κ.τ.λ...
Το να παίρνεις μια θέση, δεν σημαίνει ότι ξέρουμε και την ταυτότητά σου!
Όσο για τον Αγραφιώτη, συγχαρητήρια θέρμά που τον ρώτησεις από που χρηματοδοτείται...

Από εκεί που ξέρεις... γιατί εάν το γράψω θα το σβήσεις!
Αλήθεια, τόσο σπουδαίο είναι να κάνεις, εάν κάνεις, καλά τη δουλειά σου;

Έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζεις ότι έγινες από Βοιωτός... Βοιωτάρχης!

Αυτά για την ιστορία!

βοιωτός είπε...

Εγραψα και ανωτέρω ότι οι προσωπικές αντιπαραθέσεις καλό είναι να μην επιβαρύνουν τη σελίδα.
Ανώνυμε, (που δεν ξέρω ποιος είσαι, ο 1, ο 2, ο 3;) υπάρχει μέιλ για παρατηρήσεις. Μπορείς να στείλεις τις απορίες σου και θα απαντηθούν.
Για τα υπόλοιπα ας το αφήσουμε εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ
Μπορεί να μην έχω πάρει ποτέ συνέντευξη αλλά μου έχουν πάρει πολλές φορές συνέντευξη συνάδελφοί σου ( δεν είμαι πολιτικό πρόσωπο, ανήκω στον αθλητικό χώρο).
Πράγματι την ερώτηση για τα χρήματα της καμπάνιας του Αγραφιώτη την έκανες και είναι προς τιμή σου αυτό, αλλά η απάντηση ήταν αόριστη ( σε παραπέμπει στο πόθεν έσχες που είναι απόρρητο) και μπορούσες να επέμενες με παρεμφερή ερώτηση, με άλλα λόγια πλαγίως. Στην προκειμένη περίπτωση είναι μια ερώτηση ως μη γενόμενη.
Παράδειγμα εάν ρωτήσεις τον Τόγια ποιο πρόσωπο στηρίζει για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και δεν θέλει να απαντήσει ή απαντήσει αόριστα δεν θεωρείται επιτυχής η ερώτηση.
Αν όμως τον ρωτήσεις να σου απαντήσει στην ερώτηση : το πρόσωπο που στηρίζετε για πρόεδρο του κόμματος και εσείς μαζί, ποιο το πρόγραμμά σας για τους αγρότες της Κωπαϊδας ; Εδώ δεν μπορεί να απαντήσει αόριστα γιατί δεν αναφέρουμε αγρότες αλλά συγκεκριμένη ομάδα αγροτών με ιδιαιτερότητες . Μία ενδεχόμενη αόριστη απάντηση θα είναι σε βάρος του. Θα αναγκαστεί να απαντήσει και πιθανόν να βγει λαγός από την απάντηση.
Δεν σου κάνω μαθήματα δημοσιογραφίας , άλλωστε δεν είμαι δημοσιογράφος απλά σου αναφέρω τι θέλει ο κόσμος να ακούσει από τους επώνυμους. Εάν η απάντηση έχει μαύρο ή άσπρο χρώμα έχει πετύχει η ερώτηση, εάν έχει γκρίζο απέτυχε.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
είμαι διαφορετικό πρόσωπο απο τους άλλους ανώνυμους.
έχω όνομα είμαι ο ....ανώνυμος 1.