Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

Τι συμβαίνει στην Ερκυνα;

Ποιοι ασυνείδητοι ρυπαίνουν την Ερκυνα μπροστά στα μάτια μας;

Γράφει ο Χρήστος Κούτρος

Αγαπητέ Βοιωτέ,
Θα ήθελα καταρχήν να σου πω πως έχεις ένα πολύ καλό και χρήσιμο blog το οποίο ενημερώνει και εμάς τους ντόπιους αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. Στο θέμα όμως τώρα.
Κατά τις 4.30 σήμερα το μεσημέρι καθώς πέρναγα από τις οδούς Ελ. Γονή και αργότερα στη Σοφοκλέους (στο φραγματάκι) παρατήρησα κάτι παράξενο στο ποτάμι. Μύριζε πετρέλαιο και το χρώμα στην επιφάνεια του νερού ήταν σα να είχε πέσει πετρέλαιο, ξέρεις ιρίδιζε λίγο. Θα γίνουμε Ασωπός. Εντάξει πλάκα κάνω αλλά κάποιος απρόσεκτος πρέπει να έχυσε πετρέλαιο ή μπορεί να έσπασε καμιά σωλήνα.

Αν γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο ας το γράψει.

2 σχόλια:

ckoutros είπε...

Ακουσα και απο αλλους που λεγαν οτι μυριζε πετρελαιο κοντα στο ποταμι. Παντως χθες που περασα δε παρατηρησα τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

Το ποτάμι φίλοι μου το βρομίζουμε εμείς οι ίδιοι. Αν περπατήσει κανείς στην όχθη θα δει το σκουπίδι που υπάρχει. Και μέσα στην πόλη και έξω προς τον Αγ. Νεκτάριο μα και πίσω από το κάστρο και λίγο πιο ψηλά. Πάμε τα βράδια και ξεφορτώνουμε τα φορτηγάκια με τα μπάζα, λες και η χωματερή είναι μακριά. Επίσης πίσω από μια εταιρία με υλικά οικοδομών θα δει κανείς τον ασβέστη που χύνεται και εάν περπατήσει λίγο παραπάνω θα δει τις σακούλες να φεύγουν από τα μπαλκόνια και λίγο παραπάνω τις «νοικοκυρές» να ξευγάζουν τα μπαλκόνια με χλωρίνες και κοκτέιλ χημικών. Είμαστε ζώα!!! Οι υπεύθυνοι είναι δύο. Αυτοί που ρυπαίνουν και αυτοί που τους βλέπουν και δεν τους κάνουν μαύρους στο ξύλο.