Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

Απόψε ο Μιχάλης Καρχιμάκης στη Θήβα


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι βγαινει αραγε απο ολες αυτές τις συγκεντρώσεις? Κατι ουσιαστικό μήπως?

βοιωτός είπε...

Οχι, γι' αυτό και δεν δίνουμε συνέχεια σχετικά με το τι δηλώνουν κ.λπ.
Ομως η έλευση σημαντικών πολιτικών στελεχών είναι είδηση από την άποψη ότι κάποιος μπορεί να θέλει να παραβρεθεί. Οπως δηλαδή όλες οι εκδηλώσεις.

agios thomas είπε...

Δηλαδή πιστεύεις βοιωτέ πως δεν θα έχουν ειδοποιηθεί οι υποστηρικτές του υπό τον Καχριμάκη στηριζομένου;
Δεν υπάρχει περίπτωση.
Το μήνυμα ελήφθη και στον Άγιο Θωμά.

Ανώνυμος είπε...

Καρχιμάκης, Πρωτόπαπας, Πολυζωγόπουλος, Παναγόπουλος, Παπασπύρου, όλοι οι εργατοπατέρες υπέρ Παπανδρέου. Πιστεύει κανείς πως αν ο κ. Παπανδρέου εκλεγεί ξανά πρόεδρος δεν θα είναι όμηρος της πλέον απεχθούς και κρατικοδίαιτης έκφρασης του συνδικαλιστικού (λέμε τώρα) κινήματος;

βοιωτός είπε...

Αγιε,
τελικά ήταν γύρω στα 150 στελέχη: Τόγιας, Γκιζίμης, Ψυχογιός, Αγάτσα και λοιποί.
Για το ζήτημα της δημοσίευσης έχουμε ένα πράγμα την είδηση και ένα την αξιολόγηση.
Εμείς ως viotia έχουμε μότο "ό,τι αξίζει να δημοσιευτεί". Και πράγματι συνήθως όλα αυτά δεν αξίζουν καμιάς προσοχής και όσοι ενδιαφέρονται το μαθαίνουν.
Ομως τότε εάν π.χ. έχει κυκλοφορήσει μια αφίσα για μια θεατρική παράσταση στη Λιβαδειά δεν το αναφέρεις γιατί όσοι ενδιαφέρονται το έχουν πληροφορηθεί; Οχι, το ανάφερεις και του δίνεις τη διάσταση που πιστεύεις ότι αξίζει.
Σε αυτή εδώ την ιστοσελίδα λοιπόν: αναφέρουμε εκδηλώσεις, ομιλίες κ.λπ. ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ αλλά μόνο στις πραγματικά ενδιαφέρουσες έχουμε ρεπορτάζ από το τι έγινε.
Μέτοικε,
εντάξει ο καθένας υποψήφιος έχει την ομάδα του. Πάντως ομοθυμαδόν οι συνδικαλιστές (και)της Στερεάς είναι με τον Παπανδρεόυ αν λέει κάτι για την κοινωνική σύνθεση των υποστηρικτών του αυτό.