Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2007

Στο ΑΕΔ ο Καράμπελας

Ολοκληρώθηκε ο επανέλεγχος των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές 2007 και φαίνεται ότι ο Ανδρέας Κουτσούμπας παραμένει βουλευτής Βοιωτίας για τη Νέα Δημοκρατία.
Ο Γιάννης Καράμπελας δήλωσε ότι θα προσφύγει στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, το εκλογοδικείο δηλαδή, καθώς κατά τη γνώμη του υπάρχουν παρατυπίες στα τελικά αποτελέσματα. Ο Κουτσούμπας από την πλευρά του κρατά χαμηλούς τόνους και δείχνει ήρεμος και βέβαιος για την επικράτησή του.

4 σχόλια:

nkalomiris είπε...

Επιτέλους το όνειρό του γίνετε πραγματικότητα. Μπράβο Ανδρέα. Καλό έργο στην νέα σου δουλειά. Όλοι μαζί (το σόι σας) κάποια μέρα θα γίνετε Μπόμπολας και Λαμπράκης.

Κύριε Καράμπελα εύχομαι να δικαιωθείς πανηγυρικά.

Ανώνυμος είπε...

Για κλάσματα του δευτερολέπτου είδε τον εαυτό του να χαιρετά τους βουλευτές του Κινήματος, να αστειεύεται με την Μυλένα Αποστολάκη, τον Φίλλιπο Πετσάλνικο, τον Ανδρέα Λοβέρδο, ΄΄επιτέλους έγινα βουλευτής΄΄ αναλογίζεται με ανακούφιση. Απο το βήμα της Βουλής ο κοσμήτορας διαβάζοντας τον κατάλογο φωνάζει : ΄΄νομός Βοιωτίας, Κουτσούμπας Ανδρέας,΄΄ απαντά χωρίς δισταγμό , ΄΄όχι΄΄ για να συνέλθει αμέσως απο το σουβλερό σκούντηγμα συναδέλφου στο διπλανό έδρανο ο οποίος του ψιθυρίζει με κατανόηση : ¨Ανδρέα οι βουλευτές της συμπολίτευσης λένε ναι κατά την διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση¨. Ταραγμένος γυρίζει δεξιά αριστερά το κεφάλι για να δει τους συναδέλφους του να τον κοιτούν στα μάτια έκπληκτοι ¨να鴨 κυριε πρόεδρε λεει ο Ανδρέας κάνοντας πολλές καρδιες να πάνε στην θέση τους, δεν είναι άλλωστε καιρός για αστεία με 152 βουλευτές...

Ανώνυμος είπε...

...βγάλτε τη χολή σας παιδιά !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο επανέλεγχος γίνεται για την στειχειωθέτηση της ένστασης. Δεν γίνεται για να αλλάζουν οι Βουλευτές από την μία μέρα στην άλλη. Απ' ότι δηλώνει ο κ.Καράμπελας το αποτέλεσμα έχει ανατραπεί.
Ο κ. Κουτσούμπας φυσικά και παραμένει βουλευτής του νομού, μέχρι την απόφαση του εκλογοδικείου. Όσο για τους χαμηλούς τόνους και την ηρεμία του ... επιτρέψτε μου να έχω αντίθετη άποψη. Οι χαμηλοί τόνοι δεν υποδηλώνουν ηρεμία αλλά "την ούρα στα σκέλια". Anyhow ... we will see.