Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2007

Σβίγγος εναντίον Σκούμα στη Θήβα

Εξώδικο διαμαρτυρία απέστειλε ο δήμαρχος Θηβαίων κ. Ν. Σβίγγος προς τον δημοτικό σύμβουλο και τέως δήμαρχο κ. Θανάση Σκούμα, με την οποία τον απειλεί με τη λήψη μέτρων του ν. 142/3463/2006 στην περίπτωση που συνεχίσει να αναζητεί στοιχεία στο δημαρχείο με σκοπό την υποστήριξη της κριτικής του στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο δήμαρχος Θηβαίων υποστήριξε ότι ο κ. Σκούμας παρακάμπτει τους υπαλλήλους, ότι εξετάζει υποθέσεις και φακέλους κατά παράβαση της υπηρεσιακής οδού και ότι η συγκεκριμένη ενέργεια έχει συμβεί κατ' επανάληψη.
Αν ο κ. Σκούμας παρακάμπτει τη δημοτική γραφειοκρατία αυτό φυσικά συμβαίνει διότι κάποιοι φροντίζουν να αποκρύπτουν στοιχεία που εκ του νόμου είναι στη διάθεση των πολιτών.
Και ο τρόπος (μέσω απειλών) που ο κ. Σβίγγος επιλέγει για να φιμώσει την αντιπολίτευση στον Δήμο Θηβαίων είναι και αντι-πολιτικός και βαθύτατα αντιδημοκρατικός αλλά και παρωχημένος.

Ο δήμαρχος Θηβαίων φαίνεται να μην έχει αντιληφθεί (Καρκινογόνο χρώμιο και στο νερό της Θήβας) ότι οι εποχές έχουν αλλάξει. Ομως πολύ σύντομα θα το αντιληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: