Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007

ΠΑΣΟΚ και Βοιωτία

Η μάχη για την αρχηγία στο ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο αποκορύφωμά της και ασφαλώς τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στη Βοιωτία δίνουν αγώνα υπέρ της επικράτησης των απόψεών τους.
Ποιοι όμως, από τα προβεβλημένα στελέχη του κινήματος, πολιτεύτηκαν σωστά και ποιοι πλήγωσαν το ήδη ταλαιπωρημένο ΠΑΣΟΚ με τη συμπεριφορά τους αυτές τις κρίσιμες ημέρες;
Ψηφίστε τώρα στη νέα δημοσκόπηση της viotia

Βοιωτία και αρχηγία στο ΠΑΣΟΚ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ
Οι απόψεις μου σχετικά με τα στελέχη της Βοιωτίας είναι οι ακόλουθες:
Με τον ΒΕΝ πήγαν αμέσως όλοι οι κομμένοι υποψήφιοι και γενικά οι διωγμένοι και κατατρεγμένοι από τον ΓΑΠ και με τον ΓΑΠ όλοι οι έμμισθοι καρεκλοκένταυροι και γενικά όσοι έχουν παραλάβει τα διάφορα πόστα. Με τον Σκανδαλίδη θέλουν να ¨πάνε¨ πολλοί που δεν επιθυμούν την σύγκρουση, φοβούνται την διάλυση του ΠΑΣΟΚ και είτε δεν θέλουν την διάλυση για συναισθηματικούς λόγους, είτε δεν θέλουν να πιστέψουν ή και πιστεύουν ότι δεν ήρθε ακόμα η ώρα για την διάλυση. Όμως δεν τον στηρίζουν , αν και τον συμπαθούν, διότι τον αξιολογούν σαν ¨ λίγος ¨ για πρόεδρος. Φυσικά σε όλα τα παραπάνω για να είμαστε δίκαιοι υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Η λέξη ¨ να πάνε¨ σημαίνει δήλωση στελέχους ότι ¨είναι¨ με τον τάδε. Η δήλωση αυτή γίνεται για να αποδείξει το στέλεχος ότι είναι όντως στέλεχος-προσωπικότητα παρά για να συμπαρασύρει με το μέρος του τους ανώνυμους ψηφοφόρους. Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν για να σε πείσουν είναι ανύπαρκτα. Είναι που λένε από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα.
Κάθε μέρα όλο και περισσότερα στελέχη του Νομού μας αισθάνονται την ανάγκη να βγουν στα ΜΜΕ και να ανακοινώσουν μέσω των θέσεών τους ,κυρίως την ύπαρξή τους. Φυσικά σε ορισμένα από αυτά τους τηλεφωνούν υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος (που τώρα τους θυμήθηκαν ή και τους έμαθαν ) και τους ζητούν στήριξη και αυτοί αμέσως αισθάνονται λόγο ύπαρξης . Αυτό το αλισβερίσι μεταξύ υψηλών και χαμηλών ισταμένων στελεχών είναι το ίδιο με το αντίστοιχο μεταξύ υποψηφίων πολιτευτών και ψηφοφόρων αντίστοιχα.
Όμως αυτή η προτροπή των στελεχών και υποτιθεμένων στελεχών πρέπει να μας προβληματίζει διότι όταν λέμε το τάδε στέλεχος είναι με τον δείνα υποψήφιο πρόεδρο τι σημαίνει; Ότι προσπαθεί να συμπαρασύρει τους ψηφοφόρους του να στηρίξουν τον υποψήφιο πρόεδρο της αρεσκείας του;
Καλά ρε φίλε ψηφοφόρε εσύ μυαλό δεν έχεις κουκούτσι ; Δεν έχεις δική σου γνώμη ; Περιμένεις από τον κολλητό σου βουλευτή και υποψήφιο να σου πει τι θα κάνεις και το θεωρείς τιμή σου αυτό; Εάν δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις ποιόν θέλεις για πρόεδρο του πασοκ πως είναι δυνατόν να ξέρεις γιατί θέλεις το ίδιο το πασοκ ;
Γιατί τα στελέχη δεν μας λένε ποια η ιδεολογική τους ταυτότητα μέσα στο κόμμα ; Μήπως και οι ίδιοι δεν ξέρουν ; Γιατί δεν μας λένε ποια τα αίτια της αποτυχίας των εκλογών ; Μήπως φοβούνται ότι θα τους έρθει μπουμεραγκ η απάντηση, διότι όλοι λίγο πολύ έχουν βάλει το χεράκι τους; Γιατί δεν μας λένε ποιές θέσεις έχουν μέσα στο κόμμα. Γιατί φοβούνται μήπως τις χάσουν ;
Φίλε ανώνυμε ψηφοφόρε
Ήρθε η ώρα να ψηφίσεις. Μην ακούς κανένα στέλεχος Ένα ¨καθαρό¨ στέλεχος δεν προσπαθεί να σου επιβάλει την γνώμη του, δεν σε θεωρεί πρόβατο επί σφαγή, σέβεται την αξιοπρέπειά σου. Άκου μόνο το ένστικτό σου, την κρίση σου και ψήφισε. Θα είναι η πιο καθαρή ψήφος, όποιο και εάν είναι το αποτέλεσμα νασαι σίγουρος. Εάν με την ψήφο σου διαλυθεί το πασοκ δεν φταις εσύ, απλά ήρθε η ώρα να διαλυθεί. Αν πάλι γίνει πιο δυνατό με την ψήφο σου θα γίνει. Αν με την ψήφο σου ορισμένοι πάνε σπίτια τους , ήρθε η ώρα να πάνε επιτέλους σπίτια τους. Οποιαδήποτε μελλοντική εξέλιξη δεν εξαρτάται από εσένα αλλά από τα μεγάλα στελέχη. Αυτοί δίνουν εξετάσεις σήμερα!!! Αυτούς θα κρίνει η ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει πια η πόλωση από τους κορυφαίους του Νομού μας. Αφήστε επιτέλους τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν με δική τους βούληση! ¨ Κρείττον το σιγάν ¨.