Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

Λάμπρου και Τόγιας με Παπανδρέου

"Το αίμα νερό δεν γίνεται", λένε γνώστες των παρασκηνίων στη Χαριλάου Τρικούπη για την στήριξη Παπανδρέου από τον Βοιωτό Πέτρο Λάμπρου, υπαινισσόμενοι την αδελφική σχέση που συνέδεε τον Διστομίτη τέως διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας με τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.

Μάλιστα, ο Πέτρος Λάμπρου αναλαμβάνει επιτελική θέση δίπλα στον πρόεδρο και εκ νέου υποψήφιο Γ. Παπανδρέου και θεωρείται ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά καθώς είναι ταυτισμένος με το ΠΑΣΟΚ, σε επίπεδο κομματικών μηχανισμών και στον οργανωτικό τομέα. Καθόλου αμελητέα φυσικά δεν είναι και η θητεία του Λάμπρου ως ταμία του ΠΑΣΟΚ και η εξ αυτής προκύπτουσα σχέση του με οικονομικούς παράγοντες, οι οποίοι θα διαδραματίσουν και αυτοί τον ρόλο τους στην κρίσιμη μάχη της 11ης (;) Νοεμβρίου.


Η στράτευση του Πέτρου Λάμπρου στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου σχεδόν ολοκληρώνει το παζλ στην παλαιά επαρχία Λιβαδειάς, καθώς και ο Βασίλης Τόγιας, ο οποίος επίσης διατηρούσε ειδική σχέση με τον Ανδρέα Παπανδρέου, έχει από ημέρες επισκεφθεί στο γραφείο του τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για να του δηλώσει την υποστήριξή του.


Ο τρίτος ισχυρός παράγων του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία, ο κ. Αλέκος Ακριβάκης, φέρεται να συντάσσεται στην πλευρά Βενιζέλου αλλά σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε εξέλιξη συντονισμένες προσπάθειες για τη μεταστροφή του...


Θα επανέλθουμε με τα υπόλοιπα στελέχη του ΠΑΣΟΚ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
είσαι σίγουρος για τον Τόγια;
Κάποιοι θα καούν, κάποιοι θα τη σκαπουλάρουν και κάποιο θα την περάσουν φίνα.