Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Στηρίζει ΠΑΣΟΚ ο Γκιζίμης

Δελτίο Τύπου εν όψει του αποκλεισμού του από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ο Κώστας Γκιζίμης, υποψήφιος βουλευτής Βοιωτίας το 2007. Δείτε τι αναφέρει.

Συμμετείχα στις διαδικασίες της συγκρότησης του ψηφοδελτίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τις εκλογές του Οκτωβρίου, όπως άλλωστε το είχα κάνει και το 2007 στα πιο δύσκολα, θέλοντας να συμβάλλω στην προσπάθεια αναγέννησης της Βοιωτίας, να βοηθήσω στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μου.
Η σημερινή συγκυρία πιστεύω ότι απαιτεί μεγάλη προσπάθεια με στόχους.
Πρώτα απ’όλα την οικονομική ανάταση της χώρας και των πολιτών της.
Και δεύτερο την ανασυγκρότηση του κοινωνικού ιστού.
Οι πολίτες σήμερα απαιτούν την αξιοκρατία, την ικανότητα, το ήθος, την ταπεινότητα και την αποτελεσματικότητα από τους πολιτικούς της.
Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, όπως τόσα χρόνια έχω μάθει να κάνω, για την για την προκοπή του τόπου και των πολιτών.
Ευχαριστώ όλους όσους με πίστεψαν, όσους στάθηκαν δίπλα μου, όσους με βοήθησαν σε κάθε μου βήμα και τους καλώ να στηρίξουν μαζικά το ΠΑ.ΣΟ.Κ. γιατί πιστεύω ότι αποτελεί την ελπίδα για την ανάταση της χώρας και την ευημερία των πολιτών της.
ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΖΙΜΗΣ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλίτερος από αυτούς που μπήκαν.

Ανώνυμος είπε...

Αξιοκρατία και ήθος;
Ο πρώην δήμαρχος που είχε καταντήσει το δημαρχείο μπουρδέλο;
Το ΠΑΣΟΚ μιλάει για αξιοκρατία.
Αν δεν είναι αυτό ανέκδοτο, ποιο είναι;
Για να μην παρεξηγηθώ, και οι άλλοι ίδιοι είναι, απλά κάποιες λέξεις ας σταματήσουν να τις χρησιμοποιούν οι πολιτικοί.

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιοι που είμαστε τέτοιους βγάζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Με τον Πασχαλίδη τι έγινε βοιωτέ; δεν έχει παρασκήνιο η παραίτηση;

Αθηναίος είπε...

Ποιο ΠΑΣΟΚ : του Παπανδρέου ή του Σημίτη; και μην μου πείτε το ενωμένο δυνατό γιατί είναι καζάνι που βράζει αφού δεν τον έβαλε στην πρώτη θέση του επικρατείας. Άρχισαν οι ανακοινώσεις ενάντια στον Γιώργο στα ΜΜΕ. Βουίζει η μπλογκόσφαιρα , για να δούμε τι θα δούμε.

Ανώνυμος είπε...

το καζάνι που βράζει ειναι η ΝΔ που δεν μπορεί να βρεί υποψηφίους ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορεί να βρεί μία συνισταμένη απο τις 11 συνιστώσες τρομάρα τους.

Ανώνυμος είπε...

Θα έφτιαχνε την Ελλάδα όπως έφτιαξε το χωριό του ε; μην λέμε κουλά.Μας βλέπουν και μας ακούνε.

Ανώνυμος είπε...

τωρα οι καυγαδες δεν λενε τιποτα. η Ν.Δ οδηγει το ΠΑΣΟΚ στην κυβερνηση [τρομαρα τους ]και των δυο. εμεις θα ψηφισουμε.... τι? πριν κανουμε το κακο, και βαραμε το κεφαλι μας. το ψηφοδελτιο, [ΠΑΣΟΚ ] εχει αξιους ? αυτους θα επιλεξουμε. Αλοιμονο μας οταν θα ειναι αργα. και προσοχη στις μεγαλες ηλικιες που παρασυρονται,,,,οι παπουδες και οι γιαγιαδες τι θα παραδωσουν στα εγγονια και παιδια τους. ψηφος εκει που δεν θα μετανιωσουμε