Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Νέα βόμβα με την υποψηφιότητα της Βάσως Ζητουνιάτου


Δεν ανακηρύχθηκε υποψήφια για τις γενικές εκλογέςη Βάσω Ζητουνιάτου από το Πρωτοδικείο Λιβαδειάς!!! Η γνωστή ιατρός έχει επισήμως ανακοινωθεί ότι κατέρχεται στις γενικές βουλευτικές εκλογές με το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη αλλά το όνομά της δεν περιλαμβάνεται μεταξύ των 57 υποψηφίων της εκλογικής περιφέρειας του νομού Βοιωτίας που ανακηρύσσονται από το Πρωτοδικείο Λιβαδειάς στις 17 Σπτεμβρίου 2009, δηλαδή χθες. Στη θέση της κ. Βάσως Ζητουνιάτου εμφανίζεται ως υποψήφια του ΛΑΟΣ η Δέσποινα Γριμπάμπη του Αλεξάνδρου που είναι άγνωστη στη Βοιωτία αλλά η υποψηφιότητά της τοποθετήθηκε στο ψηφόδελτιο Επικρατείας του ΛΑΟΣ. Πρόκειται πθανότατα για λάθος αλλά ως γνωστόν λάθος στην πολιτική είναι βαρύτερο από έγκλημα....


Μείνετε συντονισμένοι. Σε λίγο θα δημοσιεύσουμε την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λιβαδειάς για την ανακήρυξη των υποψηφίων βουλευτών και από την οποία επαναλαμβάνουμε απουσιάζει το όνομα της κ. Βάσως Ζητουνιάτου.
Η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν κα σχέση καμμιά δεν έχω με το κόμμα αυτό και λίγο με ενδιαφέρει το τι παίζεται κει μέσα, αν αυτό αληθεύει, μιλάμε για παλιανθρωπιά εκ μέρους του Καρατζαφέρη σε βάρος τησ Βάσως Ζητουνιάτου.
Επένδυσε στο κόμμα αυτό και δραστηριοποιήθηκε πολύ, εκτέθηκε δε στους παλιούς φίλους της για το λόγο αυτό.
Πόσο αδίστακτος είναι αυτός ο ηγετίσκος;
Και πόσο επικίνδυνος θα φανεί στο μέλλον;
Βοήθειά μας.

βοιωτός είπε...

Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό και αφορά προβεβλημένα της ελληνικής κοινωνίας πρόσωπα θα παρακαλέσω να μην εκτοξέυονται κατηγορίες χωρίς αποδείξεις και ανώνυμα.
Προσωπικά θεωρώ ότι το παραπάνω σχόλιο εντάσσεται στη θεμιτή κριτική που συνηθίζεται στην Ελλάδα όμως δεν είναι βέβαιο ότι συμφωνεί μαζί μου και ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Παρακαλώ λοιπόν να είστε κόσμιοι χωρίς ασφαλώς να πάψετε να λέτε τη γνώμη σας. Είναι εφικτό αυτό και το επιτύχει πολλές φορές.