Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Οι δαπάνες των υποψηφίων 2009. Βάσω Ζητουνιάτου

Επαγγελματίες είναι φανερό ότι έχουν δημιουργήσει το έντυπο/πολύπτυχο με το οποίο η Βάσω Ζητουνιάτου, υποψήφια βουλευτής με το ΛΑΟΣ απευθύνεται προς του Βοιωτούς πολίτες. Είναι εύχρηστο λόγω μεγέθους και καλόγουστο, με μια ενδιαφέρουσα φωτογραφία/πορτραίτο της γνωστής ιατρού στην πρώτη σελίδα, μια μικρή δική της πάλι στη δεύτερη. Δεν υπάρχει άλλο οπτικό υλικό αλλά αυτό δεν ενοχλεί καθώς υπάρχουν «λευκά» και τα κείμενα «αναπνέουν».
Τα κείμενα στο εσωτερικό είναι σύντομα και καλογραμμένα, με ισχυρά μηνύματα και αισθητικά αποδεκτή τοποθέτηση. Το ίδιο και το βιογραφικό της κ. Ζητουνιάτου.
Το σύνθημα που υπάρχει στην πρώτη και την τελευταία σελίδα και που αναφέρει: «Ωρα για Λύσεις» είναι σύντομο και ισχυρό αλλά κάπως ασαφές σχετικά με τους κομματικούς συσχετισμούς που υπάρχουν στην Ελλάδα. Θα ταίριαζε περισσότερο σε υποψήφιο κόμματος εξουσίας.
Η έκπληξη στο φυλλάδιο της Βάσως Ζητουνιάτου έρχεται στην τελευταία σελίδα, όπου σε μια πολύ «προχώ» κίνηση για επαρχία και σε κόκκινο πλαίσιο -όπως βλέπετε- ξεδιπλώνονται οι οικολογικές ανησυχίες της υποψήφιας βουλευτού. Νομίζω ότι πρόκειται για μια κίνηση που θα συζητηθεί (ήδη συζητείται) δικαίως και θα… αντιγραφεί στις επόμενες εκλογές από πολλούς υποψηφίους.
Συνελόντι ειπείν, έχουμε εδώ ένα δείγμα επιτυχούς εφαρμογής του μέτρου: με μεράκι και επαγγελματισμό, χωρίς προχειρότητες και βιαστικές διεκπεραιώσεις, δημιουργήθηκε ένα έντυπο επικοινωνίας ενημερωτικό, καλαίσθητο και -κατά τη γνώμη μας- όχι ιδιαίτερα ακριβό.
Δείτε κι αυτά.
Οι δαπάνες των υποψηφίων 2009. Ακης Βαγιάκος
Οι δαπάνες των υποψηφίων 2009. Βασίλης Παπαθανασίου
Οι δαπάνες των υποψηφίων 2009. Γιάννης Καράμπελας
Οι δαπάνες των υποψηφίων 2009. Μάνος Αναστασόπουλος
Οι δαπάνες των υποψηφίων 2009. Βαγγέλης Γεωργίου
Οι δαπάνες των υποψηφίων 2009. Αρια Αγάτσα
Οι δαπάνες των υποψηφίων 2009. Βασιλική Μαχαίρα
Οι δαπάνες των υποψηφίων 2009. Βασιλική Τσόνογλου-...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έξυπνη κίνηση από μια έξυπνη γυναίκα...με το οικολογικό της μήνυμα έστειλε για τσάι τους δήθεν καικατ'επάγγελμα οικολόγους. Όχι παίζουμε...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα ανώνυμε 2:15.

Ανώνυμος είπε...

Aραγε η κυρια Βασω Ζητουνιατου δεν γνωριζει οτι στην Λιβαδεια μονο οι ειδικοι καδοι υπαρχουν απλα για να υπαρχουν και οτι ανακυκλωση δεν γινεται?

Ανώνυμος είπε...

Μόνο στην Λιβαδειά;

Ανώνυμος είπε...

Και φταίει η κυρία Ζητουνιάτου γι' αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Πρώτε ανώνυμε
δεν υπάρχουν κατ΄ επάγγελμα οικολόγοι.
Υπάρχουν όμως κατ΄ επάγγελμα ηλίθιοι.

Ανώνυμος είπε...

Από την Νεα Δημοκρατία στον Καρατζαφέρη; Μετά που θα πάει;

Ανώνυμος είπε...

7.42
κι όμως υπάρχουν! 2 σε 1.

Ανώνυμος είπε...

δυο εβδομάδες τώρα λειτουργεί η ανακύκλωση, για αυτούς που κοιμούνται

Εωσφόρος είπε...

2 σε 1; wash and go σαν να λέμε.