Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Απάντηση της Βάσως Ζητουνιάτου

Σε απάντηση των όσων ακούγονται περί μη συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. , έχω να σας ανακοινώσω ότι δεν υφίσταται κανένα ουσιαστικό πρόβλημα.
Κάποιο μικρό λάθος στην εκτύπωση της σχετικής απόφασης ανακήρυξης υποψηφίων διορθώθηκε και εξακολουθώ να είμαι υποψήφια με το ΛΑ.Ο.Σ και να αγωνίζομαι για τα όνειρα και τις ελπίδες των Βοιωτών, που με έχουν στηρίξει μέχρι σήμερα.

Λιβαδειά, 19/09/2009


Βάσω Ζητουνιάτου
Υποψήφια βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ Νομού Βοιωτίας


Αυτό είναι το δελτίο Τύπου που μας απέστειλε η κ. Βάσω Ζητουνιάτου σχετικά με την παράλειψη της υποψηφιότητάς της από τον επίσημο κατάλογο του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς, όπως δημοσεύσαμε εδώ (Νέα βόμβα με την υποψηφιότητα της Βάσως Ζητουνιάτου2 και Νέα βόμβα με την υποψηφιότητα της Βάσως Ζητουνιάτου) . Κατανοούμε την προσπάθειά της να κρατήσει τους τόνους χαμηλά αλλά φυσικά δεν πρόκειται περί "μικρού λάθους". Επιπλέον τυχούσα μη αποκάλυψή του απο τη viotia θα οδηγούσε στον αποκλεισμό της διακεκριμένης ιατρού από τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ.
Ομως θα επανέλθουμε...

13 σχόλια:

Εωσφόρος είπε...

Λάθος κάνουμε στην ορθογραφία , όχι στα ψηφοδέλτια.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ είπε...

ΩΩΩΩΩΩΩ ΧΟΥ διαβαζουμε συνεχεια για την ζητουνιατου..... ενταξη εχασε η Λειβαδια βελονι.... οοοο πια . Να ενημερωθουμε αν θα ερθει η Αντζελα Δημητριου στην Λειβαδια ? αυτο να πεις. Πολυ φοβαμε οτι θα σταματηση να βρεχει, μετα τις εκλογες... πως θα ποτιζονται οι γλαστρες. Τα νεα για τον καιρο απο την Πετρουλα λενε οτι μετα τις εκλογες, δεν θα εχουμε πολλες βροχες. αρα θα ξεραθουν.

Ανώνυμος είπε...

Μαργαρίτα, τρέχα στη Τοπική σου και δώσε περαστικά... και αύριο βουρ για Κρύα, να γλύφεις τον Πάκη.Μαζέψτε και πακιστανούς να φαίνεστε πολλοί,κορόιδα...Βοιωτέ,μεγάλη μαγκιά αυτό που έκανες φίλε.αν είναι έξυπνοι θα το εκμεταλλευτούν.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί το πνίγουν τα τοπικά κανάλια?

Ανώνυμος είπε...

Έλα μου ντέ! Αλλού κάνουν την πάπια.... κι αλλού βάζουν τα ξενα ρεπορτάζ σαν δικά τους....

βοιωτός είπε...

Δεν είδα τιβί το Σ/Κ.

Ανώνυμος είπε...

τα τοπικά κανάλια είναι υπό του μηδέν αναξιόπιστα...αλλά ο βοιωτός είπε ότι θα
συνεχίσει...περιμένουμε...

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο είναι πως είναι μες στον επαρχιωτισμό την ασχετοσύνη και την μιζέρια. Και ερασιτεχνική και χαμηλού επιπέδου ενημέρωση δηλαδή καμια τριανταριά χρόνια πίσω..

Ανώνυμος είπε...

Εγώ διαβασα σε άλλο τοπικό μπλογκ το θέμα που αποκάλυψες και δεν ανέφεραν τη πηγή! Μπράβο μπράβο...μετά που να την βρουν την αξιοπιστία; σα δεν ντρέπονται λίγο...

βοιωτός είπε...

3.21
Λαμόγια υπάρχουν παντού, δυστυχώς. Υπάρχοπυν κι άλλοι που εν καιρώ θα αποκαλύψουμε...

Ανώνυμος είπε...

Δεν το πιασες καλά ανώνυμε, αν λέμε για το ίδιο μπλογκ εκεί που είδα εγώ έγραψαν ακριβώς : στο άκουσμα της "είδησης" !!!
Τι εννοούν στο άκουσμα; και ήταν δήθεν είδηση όταν δημοσιεύονται τα ονόματα από το Πρωτοδικείο; Είναι να τους παίρνεις στα σοβαρά με τέτοιες καραμπινάτες πατάτες;
Εκτός να μιλάμε για διαφορετικά μέσα..,οπότε δεν ξέρω.

βοιωτός είπε...

3.52
Ε, διάφορα λαμόγια. Μη δίνετε σημασἰα γιατί θα μελαγχολήσετε με το επίπεδο της "ενημέρωσης".

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ ότι και να κάνουν στην ενημέρωση θα έρχονται δεύτεροι, πλέον είναι γνωστές οι ενέργειές τους και η ενημέρωση που παρέχουν.
Το copy paste πλέον έχει γίνει επιστήμη.