Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Το δείπνο της Φώφης Γεννηματά στη Λιβαδειά

Σε γνωστή ταβέρνα -στον Συνοικισμό- έφαγε χθες το βράδυ μετά την ομιλία της στον Πεζόδρομο της Λιβαδειάς η Φώφη Γεννηματά. Η κ. Γεννηματά, απλή και χαλαρή όπως πάντα, γεύτηκε τους παραδοσιακούς ρουμελιώτικους μεζέδες με συντροφιά την τοπική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Ηταν εκεί ο νομάρχης Βοιωτίας κ. Κλέαρχος Περγαντάς, ο δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτριος Τσιφής, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κκ. Βαγγέλης Γεωργίου και Βασίλης Παπαθανασίου ενώ για λίγο παρέστη και ο Ακης Βαγιάκος.

Το παρών έδωσαν ο γραμματέας ΠΑΣΟΚ της Περιφέρειας Στερεάς κ. Ιω. Μπούρας και ο αντίστοιχος της Βοιωτίας κ. Γ. Σιδέρης. Αργότερα στην παρέα προσετέθησαν ο γνωστός Βοιωτός δημοσιογράφος κ. Λουκάς Δημάκας και ο Γιάννης Σταθάς, μέλος του Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λιβαδειάς.
Η συζήτηση περιεστράφη, όπως είναι φυσικό, στα εκλογικά και τη γενικότερη πολιτική κατάσταση ενώ η αισιοδοξία για το αποτέλεσμα της κάλπης ήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη ταβέρνα βρισκόταν εν εξελίξει "τραπέζι" από γάμο που τελέστηκε στη Λιβαδειά. Η Φώφη Γεννηματά όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε αλλά βρήκε την ευκαιρία να ευχηθεί στους νεόνυμφους ενώ η υψηλή δημοφιλία της επιβεβαιώθηκε καθώς απλοί άνθρωποι, καλεσμένοι στον γάμο, την πλησίαζαν για να τη χαιρετήσουν. Εντύπωση προκάλεσε μια γηραιά κυρία που είπε στη κ. Γεννηματά ..."μπράβο για το κουράγιο σου κορίτσι μου...".
Τέλος, -αν διακρίναμε σωστά- το δείπνο πληρώθηκε "ρεφενέ"-εννοείται εκτός των φιλοξενουμένων- και η κ. Φώφη Γεννηματά αναχώρησε νωρίς διότι σήμερα το πρωί θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε ίδρυμα παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: