Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Ερώτηση από Βάγια για Περγαντά

Αναγνώστης φοιτητής από τα Βάγια μας απέστειλε την παρακάτω ερώτηση.

Νομαρχα κ. Κλέραχε Περγαντά , γιατι τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Λειβαδιάς δεν κάνουν στάση στη ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΒΑΓΙΩΝ και αναγκάζουν τους κατοίκους να πάνε και να αποβιβάζονται στη ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ;Δεν ανήκουν τα ΒΑΓΙΑ στο νομό Βοιωτίας γιατι αυτή η απαράδεκτη και αδιανόητη μεταχειρίση απο την Νομαρχία Βοιωτίας και τα ΚΤΕΛ πρός στους κατοίκους των Βαγίων; Τι λογική έχει κ. Κ. Περγαντά να μας αποβιβάζει το ΚΤΕΛ Λειβαδιάς στη διασταύρωση Μαυροματίου στις 10 το βράδυ αντί στη διασταύρωση Βαγίων (Φοιτητές είμαστε δεν έχουμε αυτοκίνητο). Τι κανόνες έχουν παραβεί τα Βάγια για να τιμωρούνται με αυτό τον άδικο, μη-λογικό και αδιανόητο τρόπο;;;
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άμα περιμένεις απάντηση φίλε φοιτητή τι να σου πω...πολύπου τους νοιάζει πως πας σπίτι σου εσύ κι αν δεν έχεις αυτοκίνητο...θα σου πουν τράβα πάρε...!

Ανώνυμος είπε...

Οσο ξέρω, βασικά εχω ρωτήσει εισπρακτορα , είναι μια συμφωνια μεταξύ του ΚΤΕΛ Θήβας κ ΚΤΕΛ Λιβαδειάς.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δεν απάντησαν σε καταγγελία των υπαλλήλων της Νομαρχίας που έγινε ανάστα ο Κύριος θα απαντήσουν σε έναν φοιτητή;
Τέτοια αλαζονεία!

Ανώνυμος είπε...

Τι...ψηφίζετε εκεί ; ! χαχαχα... γιατί στην μπανανία...ελλαδιστάν όλα πάνε με το είναι δικοί μας ; οκ. Δεν είναι; άστους να κουρεύονται....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε φοιτητή, για τον ίδιο λόγο που το ΚΤΕΛ Θήβας δεν σταματούσε το 2006 στη διαταύρωση Βαγίων κάνονοντας το δρομολόγιο Θήβα-Βάγια για να παραλάβει τους επιβάτες που είχαν φθάσει εκεί με το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς και περίμεναν να ανέβουν στο χωριό με το λεωφορείο.

Ανώνυμος είπε...

Επιβεβαιώνω και εγω οτι " είναι μια συμφωνια μεταξύ του ΚΤΕΛ Θήβας κ ΚΤΕΛ Λιβαδειάς."

Όπως λέει άλλος αναγνώστης πιο πάνω! Επι πλέον νομίζω πως στην αναχώρηση αναφέρεται και το τονίζουν και οι εισπράκτορες!