Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Οι δαπάνες των υποψηφίων 2009. Βασιλική Μαχαίρα

Δεν μπορεί παρά να αντιμετωπίσει κάποιος με κατανόηση την εκλογική προσπάθεια της υποψηφίου βουλευτού Βοιωτίας με τη ΝΔ κ. Βασιλικής Μαχαίρα, λαμβανομένων υπ' όψιν των συνθηκών υπό τις οποίες η γνωστή συνδικαλιστής και εργοδηγός δομικών έργων "επιστρατεύτηκε" την τελευταία στιγμή στη μάχη των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009.


Το φυλλάδιο που εξέδωσε για να επικοινωνήσει με τους ψηφοφόρους πάσχει από αυτό: είναι της τελευταίας στιγμής, είναι σχετικά πρόχειρο, κλασικά και άτολμα σχεδιασμένο, με περιορισμένο οπτικό υλικό και ασφαλώς πολύ χαμηλού κόστους. Για το τελευταίο, το κόστος δηλαδή, οφείλουμε να επαινέσουμε την Κική Μαχαίρα.
Θα την "εντός εισαγωγικών" επιπλήξουμε για τη λεζάντα της φωτογραφίας που βλέπετε από τη Ρώμη και η οποία αναφέρει: "Στην πανευρωπαϊκή διαδήλωση στη Ρώμη κατά της βίας των γυναικών". Αυτή η λεζάντα -αν σημαίνει κάτι- σημαίνει ότι η κ. Μαχαίρα διαδηλώνει εναντίον της βίας που ασκούν οι γυναίκες σε άλλους ενώ είναι φανερό ότι η εκδήλωση διαμαρτυρίας διεξήχθη για τη βία που υφίστανται οι γυναίκες...
(Ανοίγω μια παρένθεση για να σημειώσω τούτο:Εφιστώ και εδώ την προσοχή στη γλώσσα και τη σύνταξη διότι έχω παρατηρήσει ότι πολλά νέα παιδιά διαβάζουν με αφοσίωση προεκλογικά φυλλάδια αφού από άλλες δραστηριότητες δεν γνωρίζουν καν τους υποψηφίους. Ας φροντίσουμε όλοι να διαβάζουν σωστά ελληνικά).

Κατά τα άλλα το κεντρικό σύνθημα "Ναι στην υπευθυνότητα και την ειλικρίνεια του Καραμανλή" είναι κάπως φλύαρο και μέσω αυτού η Βασιλική Μαχαίρα επιχειρεί να αντλήσει από το "δυνατό χαρτί" της κυβερνητικής παράταξης, τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Στις 5 Οκτωβρίου θα γνωρίζουμε θετικά αν τα κατάφερε.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aμ η φωτογραφία; από τα μπουζούκια είναι;

βοιωτός είπε...

Συγχωρείται λόγω ελάχιστου χρόνου προετοιμασίας, νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ αν πάρουμε τα ελληνικά των υποψήφιων θα γελάσει κάθε πικραμένος...η αρλούμπα πάει σύννεφο κι αν ήταν μαθητές θα κόβονταν στις εξετάσεις δεν το συζητώ.

βοιωτός είπε...

7.27
Σωστό κι αυτό αλλά τι να πάρουμε;Τα ιταλικά ή τα ρώσικα; Τα ελληνικά θα κρίνουμε.
Και κάτι ακόμη: άλλο το προφορικό που διακιολογούνται κάποια λάθη κι άλλο το γραπτό. Στα γραπτά τα σημαντικά λάθη εμείς θα τα επισημαίνουμε. Διότι οι πολιτικοί υποτίθεται ότι είναι πρότυπο για τους νέους.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΠΑΝΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΔΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΣΤΕΡΕΜΕΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Για τα παρακατω μαργαριτάρια δεν έχετε κανένα σχόλιο;

1.να αναπτυχθεί η ανάπτυξη...
2.ο ελληνικός εργαζόμενος..
3.το κράτος που δεν συντονίζεται μεταξύ του..

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί ακριβώς είναι πρότυπο γαι τους νέους; το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;!

Ανώνυμος είπε...

το δυνατό χαρτί της ΝΔ είναι ο πρωθυπουργός;
Οταν εκοψε τους δυο λογω βατοπαιδίου αν ήταν ενοχοι γιατί δεν τους εδιωχνε απο την κυβέρνηση όταν δημιουργήθηκε το θέμα.
Αν ήταν αθωοι γιατι τους έκοψε απο υποψηφίους;
αυτό το λέμε δυνατό χαρτί;

Ανώνυμος είπε...

Λες για τους πολιτικούς αλλά και τα τοπικά κανάλια δεν πάνε πίσω με τα ελληνικά και τα λάθη τους... Χτες παρουσιάστρια σε τοπικό κανάλι είπε ο ΑΡΗΣ Βαγιάκος και καπάκι ο ΑΡΗΣ Βαγιάκος!!! ήθελα να ξερα που τους βρίσκουν, και τι σόι ενημέρωση είναι αυτή όταν δεν μπορούν να πουν σωστά ένα όνομα...

Εωσφόρος είπε...

Μία Μαλβίνα hostess τους χρειάζεται να σου πω εγώ.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτε
οταν τα κομματα ανακοινωνουν τους υποψηφους στο παρα πεντε τι περιμενεις να μην κανουν λαθη στα φυλαδια; εδω δεν προλαβαίνουν να επισκευθούν τις πόλεις και τα χωριά.
εντυπωση μου κανει το γεγονός οτι κρινουμε την κ Μαχαίρα που αυτη τουλαχιστον πραγματικά δεν ειχε χρονο για να οργανωθεί.
αν και δεν την γνωρίζω έχω ακούσει οτι πρόκειται για μία κυρία με άριστο χαρακτήρα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΟ; ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ.ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ

Εωσφόρος είπε...

Ναι. Πως λέμε έριξα πάνω μου κάτι πρόχειρο και βγήκα; έτσι.