Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Οι δαπάνες των υποψηφίων 2009. Βασίλης Παπαθανασίου

Με οποιοδήποτε κόμμα κι αν κατερχόταν στην εκλογική μάχη ο Βασίλης Παπαθανασίου θα ήταν εύκολο από το φυλλάδιό του να συμπεράνει κανείς ότι είναι ιατρός:
Σοβαρό, μετρημένο, χωρίς ακρότητες και χωρίς εκπλήξεις, καλαίσθητο και προσεγμένο, οφείλω να ομολογήσω ότι κερδίζει τον τύπο εκείνο του ψηφοφόρου που δεν εντυπωσιάζεται εύκολα, τον λεγόμενο σκεπτόμενο εκλογέα.
Στο εξώφυλλο έχουμε μια φωτογραφία του υποψηφίου που είναι καλή αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερη.
Στο εσωτερικό το βιογραφικό μαζί με το μήνυμα του υποψηφίου είναι καλογραμμένο, ωραία τοποθετημένο και συνοδεύεται από δύο ωραιότερες φωτογραφίες του κ. Παπαθανασίου, ο οποίος δεν παραθέτει επίσης φωτογραφίες με άλλα πολιτικά πρόσωπα -όπως και άλλοι υποψήφιοι.
Εντυπωσιακά απλό το οπισθόφυλλο με τις διευθύνσεις των πολιτικών γραφείων του Βασίλη Παπαθανασίου σε Λιβαδειά και Θήβα και τα στοιχεία της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου κι ένα μικρό αλλά ισχυρό μήνυμα.
Παραφωνία στο γενικώς καλό αποτέλεσμα που παρουσιάζει ο κ. Παπαθανασίου το σύνθημα που επιλέγει για την πρώτη σελίδα και αναφέρει: «Εχω τη θέληση, δώστε μου τη δύναμη». Τετριμμένο και ρηχό, συνηθισμένο και αδιάφορο δεν δένει λειτουργικά με μια αρκετά ενδιαφέρουσα προσπάθεια.
Δείτε κι αυτά.
Οι δαπάνες των υποψηφίων 2009. Βάσω Ζητουνιάτου
Οι δαπάνες των υποψηφίων 2009. Γιάννης Καράμπελας
Οι δαπάνες των υποψηφίων 2009. Μάνος Αναστασόπουλος
Οι δαπάνες των υποψηφίων 2009. Βαγγέλης Γεωργίου
Οι δαπάνες των υποψηφίων 2009. Αρια Αγάτσα
Οι δαπάνες των υποψηφίων 2009. Βασιλική Μαχαίρα
Οι δαπάνες των υποψηφίων 2009. Βασιλική Τσόνογλου-...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατά τη γνώμη μου το μήνυμα είναι ταπεινό και αληθινό. Όπως ακριβώς πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που βάζει για πρώτη φορά βουλευτής.