Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Η αναγνωσιμότητα της viotia




Σε υψηλά επίπεδα κινείται και το 2009 η αναγνωσιμότητα της viotia. H ηλεκτρονική μας εφημερίδα δέχεται περίπου 2.000 επισκέψεις την ημέρα. Τις τελευταίες 10 ημέρες λόγου χάριν η viotia δέχθηκε 19.942 επισκέψεις από 8.700 διαφορετικούς αναγνώστες, όπως μπορείτε να δείτε και στον άνω δημοσιευόμενο πίνακα (κλικ για μεγέθυνση).


Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε ότι οι αριθμοί είναι πολύ μεγάλοι για τη Βοιωτία, όμως είναι απαραίτητο να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, αναγνώστες και σχολιστές, που μας δίνετε τη δύναμη να προχωρήσουμε για το καλό του νομού σε νέες μορφές αδιαμεσολάβητης και έγκυρης ενημέρωσης. Πάντα μακριά από τα ποικιλώνυμα συμφέροντα και από εξαρτήσεις, πάντα απέναντι στη διαφθορά και την απάθεια, πάντα σε τροχιά σύγκρουσης με τα κατεστημένα συμφέροντα, πάντα σταθερά ταγμένη υπέρ του δημοσίου συμφέροντος και εναντίον των επίορκων λειτουργών της διοίκησης η viotia ετοιμάζεται να αλλάξει...
Αλλά θα επανέλθουμε.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι να υποθέσω;

nikolaos είπε...

Αγαπητέ Βοιωτέ συγχαρητήρια για τα τόσο μεγάλα νούμερα.
Καλή συνέχεια στον αγώνα σου.
Και θα έχεις πάντα ευτυχίες.
Νικόλαος Ιωάννου Βέβελος

Υγ:
Περιμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ μην ορκίζεσαι κίολας ότι κυνηγάς όλους τους επίορκους βλέπε μπασιάκο,κοπαιδα και γενικά ότι έχει σχέση με την δεξιά.γιαυτό κάτω η μπάλα.όταν γίνεις χωρίς δεξιές παρωπίδες ξανα πες μας για κυνήγια και επίορκους.ξέρεις εσύ.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτε ενα ειναι το συγουρο οτι ολος ο κοσμος ο καλος το διαβαζει βουλευτες δημαρχαιοι επιχειριματιες δικηγοροι σου στελνουν και γραφουν αρθρα σχολια σοβαροι ανθρωποι δημοσιογραφοι οπως ο δημακας,βεβελος και σχολιαστες οπως η ροζαλια με κουλτουρα και ηθος και υφος.α και η ισοπαλια καλη ειναι απο τον αρη αν την παρετε βρε που παμε...

βοιωτός είπε...

Γαυράκι,
ξέρεις κι από καλό κόσμο; Κατάλαβα, αϊ σι. Βρε πού πάτε...

Ανώνυμος είπε...

Όταν έχεις τόσους αναγνώστες -χιλιάδες - ένα πράγμα μπορείς να πεις στους ελάχιστους οι οποίοι επιτίθενται με ύβρεις :
"θέλω να σε πάρω στα σοβαρά, αλλά φοβάμαι πως αυτό θα είναι προσβολή της νοημοσύνης σου".
Και, φυσικά, αυτό δεν αφορά σε εκείνους οι οποίοι διαφωνούν, και έχουν επιχειρήματα, μόρφωση, καλλιέργεια και επίπεδο, ώστε να ασκούν ακόμη και την πιο σκληρή κριτική, αλλά σε όσους ταυτίζουν την "κριτική" με ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο, ενδεικτικό του ήθους και του ύφους τους.
Εξάλλου, το ίδιο πράττουν ορισμένοι από αυτούς και ως προς τα δημόσια πρόσωπα - πολιτικούς και πολιτευτές -
τους οποίους,δήθεν κριτικάρουν, ενώ, στην πραγματικότητα,
εξυβρίζουν ασύστολα,
χωρίς κανένα πολιτικό επιχείρημα, με μόνο όπλο τις προσωπικές επιθέσεις παντός τύπου.
Οι σοβαροί και σκεπτόμενοι αναγνώστες έχουσιν γνώσιν, ωστόσο.