Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Η πίτα και οι βραβεύσεις του ΑΚΟΛ



Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Ομιλος Λιβαδειάς, ο γνωστός ΑΚΟΛ, πραγματοποίησε την Κυριακή 18 Ιανουαρίου την κοπή της πίτας για το 2009. Συγχρόνως ο ΑΚΟΛ γιόρτασε τα 35χρόνια από την ίδρυσή του, δηλαδή την είσοδό του στην "ηλικία" που στην εποχή μας θεωρείται το κατώφλι της πλήρους ωριμότητας,της πλήρους άνθησης και της πλήρους απόδοσης. Η εκδήλωση έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιβαδειάς και παρέστησαν ο νομάρχης Βοιωτίας κ. Κλέαρχος Περγαντάς, ο βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Κουτσούμπας, ο συνάδελφός του του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλειος Τόγιας ενώ τον δήμαρχο Λεβαδέων Δημήτριο Τσιφή, που απουσίασε για οικογενειακούς λόγους, εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς κ. Δημήτριος Καλλιαντάσης.
Οπως θα δείτε στο βίντεο που μας απέστειλε ο πολυτάλαντος συμπλόγκερ κ. Τροφώνιος το θέαμα που προσέφεραν στους παρόντες συμπολίτες μας τόσο τα παιδιά του ΑΚΟΛ όσο και οι αθλήτριες της Ηλιούπολης και της Εθνικής ομάδος ήταν πανέμορφο.
Φυσικά οι διοικούντες τον ΑΚΟΛ δεν παρέλειψαν να βραβεύσουν αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που διακρίθηκαν το 2008 αλλά και τη Δήμητρα Αναγνώστου για τη συνολική της προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό.
Οι βραβευθέντες είναι οι εξής.
ΣΤΙΒΟΣ : ΗΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΜΠΑΤΣΑΡΗ ΚΩΝ/ΝΑ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ : ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΑΡΙΑ
ΜΟΥΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ : ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΜΕΡΟΠΗ
ΔΡΑΓΩΓΙΑ ΔΕΛΙΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΜΑΡΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Οπως είπαμε βραβεύτηκε επίσης η παλιά αθλήτρια στίβου του ΑΚΟΛ , ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, για την προσφορά της στο Σύλλογο και τις πανελλήνιες και βαλκανικές νίκες της.
Αναμνηστικές πλακέτες δόθηκαν και στον Γ.Σ.Ηλιούπολης , την Εθνική Ομάδα Αεροβικής Γυμναστικής και την Ομοσπονδία της Ελληνικής Γυμναστικής.

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια στη Δήμητρα.

Unknown είπε...

καλημέρα
και συγχαρητήρια σε όλους για την δουλειά που γίνετε στις μικρές ηλικίες

βοιωτός είπε...

Καλημέρα, πρωτευουσιάνε :-)

βοιωτός είπε...

Α, έχω μια αδυναμία στον ΑΚΟΛ, αλλά θα τα πούμε άλλη φορά.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΟΛ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ Η ΒΡΑΔΥΑ.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΡΓΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ.ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ . ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ,ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ-ΤΡΑΓΙΚΑ. ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΤΕ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΚΟΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ[ ΑΛΟΥ ΠΑΤΑΝ ΑΛΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ] ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ. ΑΚΟΛ ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΟΠΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Trofonios είπε...

Μα και το ΑΚΟΛ δεν το κάνει τσάμπα. Φυσικά ποιο φτηνά, αλλά μην ξεχνάμε και την κρατική επιχορήγηση που πέφτει στον σύλλογο. Θα μου πείτε σιγά τα λεφτά. Ε, κάτι είναι και αυτά για να ρίχνουν τις τιμές.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια πως στη φετινή εκδήλωση του ΑΚΟΛ πολλοί έκαναν τη σύγκριση όπως ζητούσε επίμονα ο μόνιμος έδώ και δεκαετίες εκφωνητής του Συλλόγου κ. Γάτσιος. Εκαναν σύγκριση με το Σύλλογο της Ηλιούπολης αλλά και με το παρελθόν του ίδιου του Ομίλου σε όλους τους τομείς και δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν είναι υπέρ του σημερινού ΑΚΟΛ. Κάποιοι σαν εμάς που επί δεκαετίες ασχοληθήκαμε με τον Ομιλο , πιστεύουμε ότι ο εορτασμός των 35 χρόνων το μόνο που κατάφερε ήταν να αναδείξει το πρόβλημα και το έλλειμα. Το πρόβλημα στην οργάνωση και το έλλειμα στον αθλητικό τομέα.
Ως πότε θα παρακολουθούμε εκδηλώσεις πανομοιότηπες ή μάλλον εκδηλώσεις κάθε πέρσυ και καλύτερα; Ως πότε θα ακούμε και θα βλέπουμε τον ίδιο άνθρωπο να μας ζητάει να χειροκροτήσουμε κάτι που δεν μας έχει ενθουσιάσει; Ως πότε θα ακούμε να μας λένε για τα προβλήματα του ΑΚΟΛ που επί δεκαετίες είναι τα ίδια και τα ίδια αναγνωρίζοντας έτσι ότι αυτοί οι ίδιοι που τόσα χρόνια είναι σ΄αυτές τις θέσεις δεν κατάφεραν να λύσουν κανένα; Αλήθεια κανονικά δε θάπρεπε να νιώθουν άσχημα γι ΄αυτό; Δε θάπρεπε να έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους με ότι αυτό συνεπάγεται;
Και ακόμα που είναι όλα αυτά τα παιδιά που αθλούνταν στον ΑΚΟΛ; Που είναι οι 300 και 350 αθλητές και αθλήτριες το χρόνο ; Που είναι οι εντυπωσιακές και οργανωμένες εμφανίσεις της Σύρου; Πως περάσαμε από εκείνες τις εποχές στη φετινή εμφάνιση με τα παιδιά να φοράνε ότι είχαν στο σπίτι τους , με τα παιδιά να είναι αγύμναστα , με τις ασκήσεις να είναι μία από τα ίδια , με τη μουσική επένδυση χωρίς φαντασία , με τις Γυμνάστριες σε απελπισία και τον κόσμο να κάνει τη σύγκριση; Πως είναι δυνατό αυτοί που διοικούν τον Ομιλο , που δεν τους ξέρουμε και ποιοί είναι ακριβώς , να μην καταλαβαίνουν ότι σ΄αυτή την εκδήλωση ο ΑΚΟΛ ήταν για κλάματα; Αρκεί η έξαιρεση των τμημάτων της Ζηλιαναίου και η χαριτωμένη εμφάνιση των πολύ μικρών παιδιών για να χαρακτηρίσει την εκδήλωση πετυχημένη; Αρκούν οι αγωνιώδεις προσπάθειες της Σύρου να καλύψει την τελευταία στιγμή τα κενά και τις ατέλειες ; Αρκεί η αγωνία και η απελπισία της που ήταν έκδηλη καθ ΄όλη τη διάρκεια της παρουσίασης για να αφυπνήσει τους υπεύθυνους για να κάνουν κάτι πριν είναι πολύ αργά; Ως πότε θα βραβεύονται τα ίδια και τα ίδια παιδιά , αναδυκνύοντας έτσι το τεράστιο θέμα που υπάρχει με τη μη ανάδειξη νέων ταλέντων; Ως πότε θα βραβεύονται πρώτα και καλύτερα τα παιδιά των Μελών του Δ.Σ.; Σε συζητήσεις και σχόλια που έγιναν μεταξύ των γονιών κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναφέρθηκε ότι έγινε ο κακός χαμός με τους δυσαρεστημένους από την μη αξιοκρατική βράβευση στο τμήμα της κολύμβησης. Ακόμη σχολιάστηκε πολύ έντονα ότι οι περισσότεροι απ΄αυτούς που είναι στο Δ.Σ. δεν έχουν τα παιδιά τους στο ΑΚΟΛ κι ακόμη χειρότερα ότι κάποοι ποτέ δεν τα είχαν , παρότι είναι για δεκαετίες στη διοίκηση.
Ας μη σχολιάσουμε τη βασιλόπιτα για τους λιγους και τα στενοχωρημένα παιδάκια που δεν πρόλαβαν να πάρουν ούτε ψίχουλο , ενώ κάποια άλλα είχαν δύο και τρία κομμάτια στο πιάτο τους. Καλά ούτε βασιλόπιτα για όλους δε μπορεί πλέον να προσφέρει ο Σύλλογος ή τέλος πάντων ούτε μιά δίκαιη μοιρασιά δεν μπορεί να κάνει;
Αγαπητοί φίλοι του Δ.Σ. του ΑΚΟΛ λυπάμε πολύ αλλά θεωρώ ότι ο Γεροντόπουλος όταν ξεκίναγε αυτή την προσπάθεια δεν είχε στο μυαλό του αυτό ακριβώς που παρουσιάζετε σήμερα . Εμείς που μεγαλώσαμε τα παιδιά μας σ΄αυτό το Σύλλογο που τον έχουμε ζήσει στις μεγάλες δόξες του , λυπόμαστε πολύ για το κατάντημα. Κι εσείς που είστε τόσα χρόνια εκεί έχετε τεράστια ευθύνη . Απορούμε γιατί δεν το καταλαβαίνετε.

Ανώνυμος είπε...

Μπήκα στο μπλοκ για να δω το βίντεο και έπεσα πάνω σε πολύ ενδιαφέροντα σχόλια. Σωστό είναι ότι ο ΑΚΟΛ δεν προσφέρει τις υπηρεσίες του τσάμπα. Κάθε άλλο μάλιστα. Βλέποντας στην εκδήλωση το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στην κόρη μου , θεωρώ ότι δυστυχώς δίνω πολλά χρήματα ως δίδακτρα. Αλλα φανταζόμασταν , άλλα περιμέναμε και άλλα είδαμε. Και καλά εμείς. Αυτοί οι γονείς που πληρώνουν τα τριαντάρια κάθε μήνα , που αγόρασαν μπλούζες και καπέλα για να δουν τα παιδιά τους να κάνουν ποδήλατο και πατίνι τι να πουν;Δεν ξέρω είμαι πολύ προβληματισμένη αν θα είναι χρήσιμο για το παιδί μου να συνεχίσει στον ΑΚΟΛ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ γονιέ έχεις απόλυτο δίκιο στο σχολιό σου, αλλά δεν είναι μόνο αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε ότι είναι ακριβά τα δίδακτρα σε σχέση με τις παροχές . Είναι και οι γυμνάστριες που όλη την ώρα ουρλιάζουν και μαλώνουν τα παιδιά , είναι το κρύο που τις περισσότερες μέρες θερίζει στο γυμναστήριο και είναι που όλο το χρόνο ασχολούνται μόνο με δυό χορογραφίες. Κι εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το ΑΚΟΛ.

" Οι προβληματισμένοι"

Ανώνυμος είπε...

" γονείς σε άγνοια "

Καλά αυτά που λέτε για τα δίδακτρα στον ΑΚΟΛ δεν είναι τίποτα ! Εμείς να δείτε τι πάθαμε μ΄αυτόν τον παππούλη που γυρνάει όλη την ώρα εκεί στο γυμναστήριο. Μας είπε ότι για να έχουμε δικαίωμα να ψηφίσουμε στη Γενική Συνέλευση θα πρέπει να κάνουμε εγγραφή και να πληρώνουμε 2,5 ευρώ το μήνα επιπλέον ανεξάρτητα αν πληρώνουμε κάθε μήνα συνδρομή για τα παιδιά μας. Ακουσον , άκουσον θράσσος. Εμ δίνουμε ένα σωρό λεφτά για το τίποτα που κάνουν εκεί μέσα , εμ θα δώσουμε και 30 ευρώ επιπλέον το χρόνο για να ψηφίσουμε ! Καλά αυτόν που τον βρήκαν; Ποιός τον ψήφισε γέρο άνθρωπο να ασχολέιται με τα παιδιά; Η Γωγώ τις ξέρει αυτές τις χαζομάρες που λέει αυτός; Είναι δυνατό να μην έχουμε δικαίωμα να ψηφίζουμε εμείς που έχουμε εκεί τα παιδιά μας και να έχει δικαίωμα κάθε άσχετος που μπορεί να δώσει 30 ευρώ το χρόνο; Και τι τα πέρασαν τα ευρώ για να ζητάνε με τόση ευκολία ; Γιατί μέχρι τώρα δεν ίσχυε αυτό; Ποιός αποφάσισε τέτοια χαζομάρα; Τελευταία ο ΑΚΟΛ δεν πάει καθόλου καλά. Πολύ θα ήθελα να μάθω γιατί παραιτήθηκε ο Κεφαλάς. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά έβλεπα πόσο δραστήριος ήταν. Πως είναι δυνατό να βγήκε πρώτος , να έγινε Πρόεδρος και να τα βρόντησε σε μιά βδομάδα; Κάτι γίνεται εκεί μέσα κι εμείς οι γονείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου.
Την προηγούμενη Τετάρτη που είχε έρθει στο γυμναστήριο οι φωνές του ακούστηκαν τρία τετράγωνα πιό πέρα και η Γωγώ δεν έβγαλε άχνα. Από τα λίγα που κατάλαβα χάος το ΑΚΟΛ. Τα γερόντια τα έχουν κάνει μπάχαλο. Καλό θα ήταν να μας ενημερώσει κι εμάς κάποιος. Τα παιδιά μας έχουμε εκεί. Ας διαδοθεί μεταξύ μας αυτή επικοινωνία μέσω του blog και ας ανοίξει ένας διάλογος μήπως και μάθουμε την αλήθεια. Στο κάτω κάτω οι γονείς είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά τα σχόλια για την εκδήλωση του ΑΚΟΛ. Ημουν παλιά σε ομάδα της Λένας της Σύρου και ξέρω τι σημαίνει γυμναστική και τέλεια παράσταση. Είμαι φανατική θαυμάστρια της δουλειάς της και απορρώ πως δέχεται να βρίσκεται πίσω από τέτοιες εμφανίσεις. Εκείνη την Κυριακή την λυπήθηκα πραγματικά. Κρίμα , τέτοιο όνομα , τέτοια αξία , να είναι υπεύθυνη για τέτοιες παρουσίες.
Κυρία Λένα δε νομίζω ότι για λίγα ευρώ αξίζει να κάνετε αυτό το κακό στον εαυτό σας.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με όσα λέτε για τον ΑΚΟΛ. Υπάρχει πρόβλημα. Το μόνο καλό που έγινε τα τελευταία χρόνια είναι η αλλαγή του κτιρίου. Επιτέλους κατάλαβαν ότι αυτός ο στάβλος δεν ήταν για τα παιδιά. Και πολύ σωστή η επιλογή του χώρου. Φωτεινός , καθαρός και δίπλα στο Κλειστό. Γιατί δεν το εκμεταλέυονται για τις προπονήσεις; Ο Γάτσιος για μιά ακόμη φορά άρχισε την κλάψα , ότι δεν βοηθάνε τον ΑΚΟΛ, ότι δεν έχει υποδομές και τέτοια. Δεν μας πείθει πλέον ότι αυτό που φταίει για τη δουλειά που παρουσιάζουν είναι η έλλειψη υποδομών. Κι αυτός τι κάνει τόσα χρόνια εκει μέσα; Μόνο με το να πουλάς όλη την ώρα λαχνούς και με το μικρόφωνο δεν προάγεις τον αθλητισμό φίλε Παναγιώτη. Ακόμα δεν το κατάλαβες; Κι όταν έλεγες αυτό το ωραίο " κάντε τη σύγκριση " δε σκέφτηκες ότι μπορεί κάποιοι να την κάνουν και να καταλάβουν που είναι η διαφορά; Και καλά εσύ τόσα χρόνια αυτά έμαθες να λες και αυτά να κάνεις. Οι άλλοι στο συμβούλιο κι αυτή η κοπελίτσα που μας μίλησε ως Πρόεδρος τι κάνουν ;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε / φίλη μου τι είσαι , δεν παραιτήθηκε μόνο ο Κεφαλάς, παραιτήθηκαν τελείως από το Συμβούλιο και η Γεραντώνη με την Παπαγεωργίου και από Γραμματέας ο Μπολτέτσος. Της τρελλής έχει γίνει. Και όπως μαθαίνω τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα είπε ο Αλογοσκούφης και οι άλλες στο Κολυμβητήριο. Μήπως πρέπει να αναλάβουμε δράση οι γονείς ; Μου φαίνεται ότι αυτοί παίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι γίνεται στη γυμναστική αλλά στην κολύμβηση που πάω τα παιδιά μου τα πράγματα είναι απαράδεκτα από πλευράς διοίκησης. Καθένας κοιτάει μόνο τα παιδιά του και για τους υπόλοιπους σκασίλα του. Αφήστε αυτό με τις βραβεύσεις. Εχουμε απογοητευτεί πάρα πολύ. Οσο κι αν διαμαρτυρώμαστε δε γίνεται τίποτα. Δεν αλλάζει τίποτα. Αφήστε το κουτσομπολιό που κυκλοφορεί μεταξύ των εφόρων . Η μία βρίζει την άλλη και όλες μαζί τον έναν , τον γνωστό . Πως να γίνει δουλειά έτσι; Δεν κοιτάμε λέω εγώ να φτιάξουμε έναν καινούργιο Σύλλογο; Αυτός μάλλον έκλεισε τον κύκλο του. Πάντως αν το αποφασίσει η Διονυσία εμείς είμαστε μαζί της . Μόνο αυτή μπορεί να κάνει κάτι για το καλό της Κολύμβησης. Τους άλλους τους είδαμε , δε θέλουμε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Ολα αυτά που διαβάζω δεν τα ήξερα και δε μου αρέσουν καθόλου. Δεν καταλαβαίνω γιατί παραιτήθηκαν όλοι αυτοί που λέτε. Εμείς γι΄αυτό τους ψηφίσαμε; Νομίζω ότι πρέπει να μας δώσουν όλοι εξηγήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά εγώ απ΄τον ΑΚΟΛ μόνο τη Γιάννα βλέπω να αγωνίζεται. Οι παππούληδες και οι άλλοι απλώς περιφέρονται και μας σπάνε τα νεύρα με τις χαζομάρες που λένε και με τα ίδια και ίδια που κάνουν τόσα χρόνια. Κι αυτοί που παραιτήθηκαν έχουν μεγάλη ευθύνη που άφησαν το σύλλογο σ΄αυτούς. Μετά θα φταίμε εμείς αν πάμε τα παιδιά μας αλλού;

Ανώνυμος είπε...

Μην αναρωτιέστε γιατί παραιτήθηκαν. Τους έφταιγε ο χοντρός. Το είχαν βάλει στόχο και δε τους βγήκε...

Ανώνυμος είπε...

Μην αναρωτιέστε γιατί παραιτήθηκαν. Τους έφταιγε ο "χοντρός". τον είχαν βάλει στόχο και δεν τους βγήκε...

Ανώνυμος είπε...

Μην αναρωτιέστε γιατί παραιτήθηκαν. Τους έφταιγε ο χοντρός. Το είχαν βάλει στόχο και δε τους βγήκε...

Ανώνυμος είπε...

Μην αναρωτιέστε γιατί παραιτήθηκαν. Τους έφταιγε ο " χοντρός ". Τον είχαν βάλει στόχο και δεν τους βγήκε...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση !!!

Ανώνυμος είπε...

σχόλια πολλά θετικά και αρνητικά από γνωστούς....και άγνωστους. Αλλά δεν είδαμε απαντήσεις από κανέναν. Και από τους κατέχοντες τις θέσεις και από αυτούς που παραιτήθηκαν ...κατά τα λεγομενά σας. Κάποιοι δεν θα πρέπει να δώσουν κάποιες εξηγήσεις;

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια είναι πως μας λείπουν τα μπαλέτα της Λένας. Τότε που βλέπαμε τα κοριτσάκια με τις κοιλίτσες έξω τα καυτά μίνι και τις αισθησιακές χορογραφίες.
Αθλητισμός ή πολιτισμός?
Σημειώσατε -(πλην) και στα δύο.
Κάπου τα μπλέξατε ρε παιδιά.
Θλίβομαι...

Trofonios είπε...

Πόσοι άξιοι αθλητές αυτά τα χρόνια διώχτηκαν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Αν αφαιρέσουμε τους οικειοθελώς αποχωρήσαντες, το 60% των αθλητών που πέρασαν από τον σύλλογο διώχτηκαν από την ανάρμοστη συμπεριφορά των προτοκλασάτων γυμναστών.
Αυτοί έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Πόσοι αθλητές είναι φέτος στην κολύμβηση και γιατί; Πόσοι στον στίβο και γιατί;
Δεν χρειάζεται οι άνθρωποι του ΑΚΟΛ να λογοδοτήσουν σε εμάς, αλλά πρωτίστως στους ίδιους τους αθλητές. Αυτοί ξέρουν και βλέπουν περισσότερα.
Πάντως για να έρθουμε στο σήμερα, ο σύλλογος καταρρέει και έχει φτάσει στο χείλος της διάλυσης και του κλεισίματος. Φυσικά και είναι κρίμα γιατί ένα ακόμα πλήγμα δεν το αντέχει η πόλη μας.

Ανώνυμος είπε...

Ενα καλό που άκουσα χθες για τον ΑΚΟΛ : " Εδώ ο " Σκούφος του Αλόγου " διέλυσε μιά ολόκληρη Ελλάδα , τον ΑΚΟΛ θα άφηνε;"

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους έμαθα ποιοί είναι στο Συμβούλιο του ΑΚΟΛ και τι έχει πεχτεί μέχρι τώρα. Εχω πολλά να ρωτήσω , αλλά θα το κάνω στη Γενική Συνέλευση . Προς το παρόν ένα σχόλιο μόνο. Ο Ζιώγας τι παριστάνει εκεί μέσα ; Το " κερασάκι στην τούρτα "; Η λόγω "ειδικότητας" που απέκτησε τόσα χρόνια στη Νομαρχία δίνει την " πολιτική προστασία " που χρειάζονται κάποιοι για να κάνουν όσα κάνουν ; Η μήπως στο όνομα του "ενδιαφέροντος" για τον αθλητισμό σιωπά για να μαζεύει εκλογική πελατεία; Γιωργάκη άμα ξέρεις και σιωπάς θα λογοδοτήσεις διπλά . Αν είσαι εκεί τόσα χρόνια και δεν έχεις πάρει πρέφα μην ξανάρθεις για ψήφο... Εμείς κουτούς και άσχετους δεν ψηφίζουμε. Εκτός και αν έχεις πάρει γραμμή από το κόμα να το παίζεις όντως Γιωργάκης. Στην κοσμάρα σου δηλαδή. Αχ αυτό το ΠΑΣΟΚ και οι ΠΑΣΟΚτζήδες δεν αλλάζουν ποτέ και με τίποτα !!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το ΠΑΣΟΚ με το ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ συνεργάζεται ή με το ΚΚΕ;
Ή άλλα κάνουν κεντρικά και άλλα στο ΑΚΟΛ;

Ανώνυμος είπε...

Μετά από όλα αυτά που έχουμε διαβάσει και ακούσει όλες αυτές τις μέρες αναρωτιέμαι τι χρειάζεται το Αποκριάτικο Πάρτυ που ετοιμάζει το Δ.Σ. Αρμόζουν στους στόχους και στο επίπεδο ενός αθλητικού Ομίλου τέτοιες εκδηλώσεις; Είχαμε όλα τα χρόνια τις περίφημες μαζορέτες στην παρέλαση και τα χορευτικά με παιδιά του ΑΚΟΛ στην πλατεία για τις γιορτές των καρναβαλιστών , έχουμε και από φέτος και τα πάρτυ!!! Και εντάξει πριν καταλαβαίναμε ότι υπήρχαν "γραμμάτια" προς τον Ανέτα, φέτος γιατί να μπει και ο Ομιλος στο χορό των πάρτυ; Εχει και η Γωγώ τέτοια " γραμμάτια " προς τον Ανέτα; Η μήπως τα δικά της είναι προς την Ανέτα και κάνει το ίδιο;

Ανώνυμος είπε...

Το ότι δεν αναρτήθηκε το χθεσινό μου σχόλιο οφείλετε σε πρόβλημα του συστήματος ή σε μη έγκρισή του από το συγγραφέα του ιστολογίου;
Είναι δυνατό να υπάρχει στις μέρες μας λογοκρισία;

Ανώνυμος είπε...

Ιστορικός Σύλλογος , ιστορικές εξελίξεις , ιστορικοί διάλογοι ...

Ανώνυμος είπε...

Καλη ιδεα αυτο με τις αποκριες. Δεν θα υπαρξει και προβλημα το τι θα ντυθουν.Υπαρχει θεση για ολους.
Ας το σκεφτουν μπορει να γινει και καμια χορηγεια που ξερεις...................

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΕΤΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΤΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΑΣΚΕΣ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ωραια ιδεα το αποκριατικο παρτυ. Δεν θαχουν και προβλημα να βρουν "μασκαραδες". Οσο για στολες εμαθα οτι ορισμενοι εχουν νοικιασει ηδη. Αναλογα με την πορεια τους αλλοι "κοτες" και αλλοι "παπιες". Καλη διασκεδαση.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια πολυ τις κοτες δεν κανατε μερικοι;....Ακομα περιμενουμε τις απαντησεις μερικων....μηπως θαπρεπε να βγουν για μια φορα ολα στο φως....δεν εχουμε ξεχασει,αυτα τα πραγματα δεν ξεχνιουνται ευκολα.
Εκτος και αν μερικοι φοβουνται ,,,τις κριτικες που 8α επακολου8ησουν.....

Ανώνυμος είπε...

Και ο Παναγιωτης ειπε:

Τελειωνουν οι αποκριες και οι μασκες πεφτουν σιγα σιγα.Και επειδη το ψεμα και η υποκρισια μερικων δεν εχουν ορια ...γιαυτο λοιπον θα παρετε ονομαστικα και οχι μονο απο τα μπλογκς αλλα και απο τα εντυπα μεσα απαντησεις που μερικοι ζητατε .....οι οποιες επρεπε να ειχαν δωθει απο αλλους που δεν ειχαν το κουραγιο να το κανουν...δηλαδη να δημοσιευσουν τα πραγματικα στοιχεια. Επισης αντι να καθομαστε σε μια καρεκλα και να γραφουμε δελτια τυπου ......και αυτα οχι σωστα καλο θα ηταν να κανουμε και αλλα πραγματα γιατι ο ΑΚΟΛ χρειαζεται εργατες και οχι μοστρα.......

Περιμενω μια απαντηση ξερετε εσεις..

Ανώνυμος είπε...

Προσυπογράφω όσα είπε ο Παναγιώτης... Αν ο άγνωστος σχολιαστής αγωνιά για τις απαντήσεις των παραιτηθέντων σύντομα θα τις έχει. Άν αναφέρεται σε άλλους ας γίνει πιό συγκεκριμένος μήπως και πετύχει αυτό που θέλει .
Οσο με αφορά θα περιμένω λίγο ακόμη ό,τι έχω ζητήσει από το Δ.Σ. του ΑΚΟΛ , έτσι ώστε η δημόσια τοποθέτησή μου να είναι πλήρης, τεκμηριωμένη... και όπως πάντα επώνυμη και ενυπόγραφη...

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ρε παιδιά μετά από 4μηνες λειτουργίας του Νέου Δ.Σ. του ΑΚΟΛ δεν μπορέσατε να μου δώσετε αυτά που ζήτησα. Σαν Πρώην Πρόεδρος (της μιάς εβδομάδας....γιατί άραγε)σας ζήτησα τα πρακτικά της γενικής Συνέλευσης και τα πρακτικά των τριών πρώτων Συνεδριάσεων.Αντί για τα 3 πρακτικά του 2008 μου δώσατε ένα πρακτικό και αυτό του ετους 2208...................πολυ μακριά βλέπεται.
Τελικά θα μπορέσει κάποιος να κάνει κάτι σωστά σε αυτόν τον Όμιλο;
Περιμένω αυτά που ζήτησα για λιγο όμως ακόμα ...γιατί και η υπομονή εχει και τα όριά της. Οχι σαν μερικούς που δεν έχουν όρια και φραγμούς....
Να ξέρετε ακόμα κάτι ...οτι καμιά φορά και το ΑΡΝΑΚΙ γίνεται ΛΥΚΟΣ...