Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Ελευθερώθηκε ο Περικλής Παναγόπουλος

Πριν από λίγα λεπτά οι απαγωγείς άφησαν ελεύθερο τον εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλο σε περιοχή του Ασπροπύργου. Ο 74χρονος Παναγόπουλος αναμένεται να μεταφερθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
Ο Περικλής Παναγόπουλος βρέθηκε λίγο πριν από τις 02:00 το πρωί της Τρίτης 20 Ιανουαρίου σε πάρκινγκ αυτοκινήτων στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, μεταξύ Δαφνίου και Σκαραμαγκά, από περιπολικό της ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο εφοπλιστής φαίνεται καλά στην υγεία του. Τα λύτρα για την απελευθέρωσή του είχαν παραδοθεί αρκετές ώρες πριν στην περιοχή μεταξύ Κάστρου Βοιωτίας και Θηβών σε ερημική τοποθεσία του δήμου Ακραιφνίας.

UPDATE 02:50
Ο Περικλής Παναγόπουλος οδηγήθηκε τελικά σπίτι του καθώς είναι καλά στην υγεία του και δεν χρειάζεται εισαγωγή του σε νοσοκομείο, ούτε καν προληπτικά. Ασφαλώς στην οικία του θα εξεταστεί από τον προσωπικό του ιατρό αλλά τίποτε ανησυχητικό δεν υπάρχει σε σχέση με την ασθένειά του.
Η ΕΛΑΣ θα λάβει κατάθεση από τον 74χρονο εφοπλιστή αύριο καθώς κρίθηκε ότι απόψε θα ήταν υπερβολικό να ζητηθούν οι λεπτομέρειες της απαγωγής μετά την 8ήμερη ταλαιπωρία και ομηρία και δεδομένης της ούτως ή άλλως επιβαρημένης υγείας του Περικλή Παναγόπουλου.
Τέλος καλό όλα καλά και η Βοιωτία (και η viotia) στο κέντρο του ρεπορτάζ...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

24 ώρες μπροστά από τα άλλα μέσα της λαμίας. καλό σκορ, αξιόλογο ρεπορτάζ

Ανώνυμος είπε...

24 ώρες μπροστά από τα άλλα μέσα της λαμίας. καλό σκορ, αξιόλογο ρεπορτάζ

βοιωτός είπε...

Χέλο!!! Βοιωτία εδώ, όχι Φθιώτιδα και Λαμία.