Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Η ανάπλαση στη Στρατηγού Ιωάννου

Να γράψουμε για μία ακόμη φορά ότι η viotia είναι υπερήφανη που οι δημότες της Λιβαδειάς κοινωνούν μέσα από την ιστοσελίδα της τα προβλήματα της πόλης μας.
Αναγνώστης μας που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του μας πληροφορεί ότι η περιβόητη ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Λιβαδειάς παρουσιάζει ήδη μόλις λίγους μήνες μετά την παράδοση των κεντρικών οδών στην κυκλοφορία σημαντικά προβλήματα.
Η Στρατηγού Ιωάννου, αυτός ο βασικός οδικός άξονας της Λιβαδειάς - επισημαίνει ο αναγνώστης μας- μετά την πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχανα) έχει κλείσει (και αποκλειστεί από οχήματα/μηχανήματα εργοληπτικής εταιρείας) λόγω ζημίας στα πλακάκια της επίστρωσης με αποτέλεσμα την κυκλοφοριακή συμφόρηση σε ολόκληρη την περιοχή.
Εμείς είχαμε γράψει εδώ(Παράπονα για την ανάπλαση στη Στρατηγού Ιωάννου) για τα παράπονα των δημοτών στη Στρατηγού Ιωάννου και για την δευτερότριτη ποιότητα των υλικών της ανάπλασης αλλά δεν περιμέναμε ότι θα δικαιωθούμε τόσο σύντομα.

Κρατώντας μια μικρή επιφύλαξη για τις πληροφορίες που μας μεταφέρει ο αναγνώστης μας καθώς θα επισκεφθούμε τον υποδειχθέντα χώρο αύριο για να διαπιστώσουμε τι ακριβώς συμβαίνει ρωτούμε το δήμο Λεβαδέων.
Ποιος θα πληρώσει τη ζημία;
Θα επανέλθουμε. Δείτε αυτό.
Παράπονα για την ανάπλαση στη Στρατηγού Ιωάννου

1 σχόλιο:

Trofonios είπε...

Βοιωτέ σου έκλεψα μια φωτογραφία από το σουβλατζίδικο του Τσιφή.
Θα καταλάβεις προσεχώς. Την πήρα για επεξεργασία.