Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Κινητοποιήσεις αγροτών την Τρίτη

Κινητοποιήσεις αγροτών την Τρίτη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γραψε για την μη παρουσια της κυβερνητικης παραταξης στη βουλη για το σκανδαλο του βατοπαιδιου .κατι που αφορα και τον πρωην υπουργο γεωργιας κ μπασιακο βουλευτη της δεξιας στη VIOTIA.για να μην δεχεσε επιθεση απο κανεναν οτι μεροληπτεις υπερ της δεξιας.γιατι οταν βγει κυβερνηση το ΠΑΣΟΚ και θα κανεις κριτικη θα δεχεσε επιθεση για την σταση που κρατας τωρα.βρε που παμε...!καλο αγωνα στους αγροτες και τους ευχομαι ολα τα κιλα ολα τα λεφτα και πανω απο ολα να μαθουν αγροτες ΠΑΣΟΚ ΝΔ απο τα λαθητου παρελθοντος τα λεφτα στην αγροτικη επιχειρηση πρωτα και μετα στις ρωσιδες και εκπαιδευση στους αγροτες για σωστη εκμεταλευση των επιχειρησεων τους.και μακαρι τα μετρα παπανδρεου να υλοποιηθουν για το καλο της χωρας.αυτα φιλε βοιωτε...

βοιωτός είπε...

Σχεδόν όλοι όσοι κατηγορούν τη viotia για μονομέρεια είναι (ω! του θαύματος) κομματόσκυλα και διαδικτυακοί τραμπούκοι που στην πραγματική ζωή δεν θα χαράμιζα ούτε μια κουβέντα.
Ευτυχώς για τους σκεπτόμενους αναγνώστες υπάρχουν και τα κείμενα της viotia on line και τα σχόλια απ'όπου φαίνεται ότι οι επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς ο ΒΟΙΩΤΟΣ έχουν αφετηρία όλες τις πολιτικές παρατάξεις και κυρίως αυτές που ασκούν εξουσία.
Το αναμφισβήτητο αυτό γεγονός το θεωρώ τιμή μου και παράσημό μου.

Και ασφαλώς δεν λαμβάνω υπ΄όψιν μου διάφορα φαιδρά πρόσωπα που για λόγους συμπλεγμάτων και φθόνου σχολιάζουν εμπαθώς ή άλλα που ευρισκόμενα σε διατεταγμένη υπηρεσία προσπαθούν να βγάλουν το μεροκάματό τους χύνοντας χολή εναντίον του ΒΟΙΩΤΟΥ.

Για τους αγρότες έχω γράψει επανειλημμένως: φοβούμαι ότι τώρα είναι αργά για δάκρυα, για μπλόκα και για blog-ia.

Ανώνυμος είπε...

όταν κάποτε μένοντας κάποιες μέρες στην Λάρισα, περνούσα απ τον πεζόδρομο του Μαρίνου Αντύπα, ντρεπόμουν, συγκινιόμουν, ένιωθα δέος και σεβασμό.
άλλαξαν τα πράγματα, αλλάξαμε εμείς, στεγνώσαμε, γίναμε ψύχραιμοι και πολοιτικά ορθοί, γεράσαμε;